Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2011, 16:01 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Entropia Universe 11.6.1 Release Notes

Due to changes made to the character creation you will be offered a chance to remake your avatar's appearance on your first login after the update. If you cancel the offer, it will be offered again on your next login. Once you have confirmed the offer, the character creation interface will open. When you are pleased with your looks, press "Accept". If you want to start over, just press cancel. You will then be offered to open the interface again upon your next login.

Note: Once you have pressed "Accept" you will no longer be able to access the character creation interface. Also note that this offer does not include a gender change
Improvements and Fixed Issues

* Fixed issue that caused errors when trying to sell vehicles through the Auction.
* It is no longer possible to create auctions with vehicles that contain fuel; instead you will receive a warning message.
* General bugfixes and improvements for Genesis.
* Improved client interaction with the Windows User Account Control.
* Improved client stability.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2011, 16:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
lol i znowu ? :) oni chcą zrujnować chyba tych od operacji plastycznych :D ...albo zmiany mogą popsuć nasze avatary :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2011, 16:13 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
* Improved client stability.

I czego więcej chcieć? :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2011, 19:07 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
po tym mini zauważyłem, że moby częściej trafiają; zadają więcej obrażeń - tzn. częściej, więcej dmg przechodzi przez armor niż przed tym mini; mam więcej missów; niższy średni loot; wydaje się być znacznie rzadziej CH zadawanych przez nas, a więcej CH zadawanych przez moby; średni regularny dmg zadawany przez nas jest tak jakby wyższy - tj. częściej przy max. wartości. Podsumowując - będziemy średnio 10-20 % więcej w plecy :) niż zazwyczaj :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2011, 21:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
XII napisał(a):
mam więcej missów; niższy średni loot; wydaje się być znacznie rzadziej CH zadawanych przez nas, a więcej CH zadawanych przez moby;

a to to sprawdze ;) juz resetuje moj licznik, bylo 88% hits, 2% crits z mojej strony, czyli standardowo, zobaczymy jak teraz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2011, 23:39 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
XII napisał(a):
po tym mini zauważyłem, że moby częściej trafiają; zadają więcej obrażeń - tzn. częściej, więcej dmg przechodzi przez armor niż przed tym mini; mam więcej missów; niższy średni loot; wydaje się być znacznie rzadziej CH zadawanych przez nas, a więcej CH zadawanych przez moby; średni regularny dmg zadawany przez nas jest tak jakby wyższy - tj. częściej przy max. wartości. Podsumowując - będziemy średnio 10-20 % więcej w plecy :) niż zazwyczaj :D

a myslałeś, że kto składkę na Arkadie zapłaci :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2011, 08:19 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
XII napisał(a):

potwierdzam tez mi to się w oczy rzuciło :-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2011, 09:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
a ja nie potwierdzam (odnosnie % trafien, missow, crit), testy nie wykazaly by sie cokolwiek w tej kwestii zmienilo, co najwyzej MA dodala niektorym avatarom "specjalna wajche" do % trafien, ktora steruje z centrum dowodzenia :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2011, 09:49 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Dokładnie. Dodam, iż jest to to samo centrum, w którym trzymają maszyny do robienia mgły i montowali tam film z lądowania na księżycu :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2011, 09:52 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Wszyscy wiedza że Ci dwaj powyżej mnie pracują dla MA. Więc WON! :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2011, 11:10 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Mortifer napisał(a):
Wszyscy wiedza że Ci dwaj powyżej mnie pracują dla MA. Więc WON! :P

dokladnie, Sivy porusza wajchami, a ja to dementuje, malo pracy za to kupa kasy dla nas dwoch do podzialu :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2011, 13:57 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Ale w umowie z MA mieliśmy wyraźnie napisane, że nikt nie może o tym wiedzieć... jako że Mort spalił naszą przykrywkę to teraz będzie musiał nas finansować :lol:

P.S. Szkoda, że już dawno zapomniałem, która fajcha od lootu była dla mojego avatara i pozostała w pozycji "80% no loot"...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2011, 15:47 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Pij więcej w robocie chamie :P Masz za swoje ;)

// Ja tam zawsze wiem która jest moja wajcha :D

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 110 gości

Panel
Skocz do: