Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 10:13 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Nadchodzi tegoroczny Merry Mayhem.

Podstawowe zmiany w porównaniu do zeszłorocznego eventu:

- punkty będą naliczane za zadanie większości obrażeń upolowanemu mobowi. Nie trzeba zadawać ostatniego strzału (nie liczy się to kto zabił ale to kto zadał najwięcej obrażeń).

- do śledzenia przebiegu eventu wykorzystany będzie system misji. "The Mayhem Mission" jest dostępna u Carl'a Tucker'a w Port Atlantis. Misja ta będzie notowała punkty i kategorię. Misję można rozpocząć od 21go grudnia jednak punkty będą zliczane od 26go grudnia.

Ważne daty:
21 grudnia: Chippowanie skilli zostaje zablokowane dla uczestników. Można zapisywać się na misję u Carl'a Tucker'a w Port Atlantis. Punkty nie są jeszcze zliczane.

26 grudnia: Rozpoczęcie zawodów o godz 00:00 UTC. Od tego czasu punkty zostają zliczane. Ostateczne przydzielenie kategorii następuje po pierwszym zabiciu.

30 grudnia: Zakończenie zawodów o godz. 23:59 UTC. Po tej godzinie punkty nie są zliczane i nie można dołaczyć do misji Merry Mayhem.

1 stycznia: Chippowanie skilli ponownie dozwolone.

8 stycznia: Można zgłaszać się do Carl'a Tucker'a po dyplom za udział w evencie, listę zwycięzców i nagród, top 200 z kategoriami i punktami.

Dokładne zasady, lista nagród, kategorii znajdują się tu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 11:23 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
:/ i znowu okres zmniejszonych lootów i nabijanie kasy dla MA w imię zdobycia czegoś co już wiadomo kto zdobędzie, przynajmniej oni wiedzą. Zaraz ktoś napisze, że marudzę... ok ale gdzie tu są równe szanse? NIE MA - normalne jest to, że wygra ten co będzie posiadał broń + wyposażenie takie na które nas nie stać (bądź jest niedostępna/y) = ten equip daje szybsze zabijanie mobów od kogokolwiek bo liczą się punkty za moby (czyli im więcej tym lepiej), czym mocniejsze moby tym więcej punktów (ja np. z tym skilem który posiadam i przy użyciu nawet najmocniejszej pukawki L które są dostępne nie jestem w stanie wygrać, a gdzie armor, fap, pomoc innych? Nie ma opcji, do tego ogromne straty, bo jak nie psychicznie czy po przez wyposażenie się nie da rady to finansowo się odleci). Mimo, że nie podali szczegółów dotyczących zasad raczej wątpię aby było inaczej. To wszystko powoduje ZŁUDZENIE, że ma się szansę ale gówno prawda jedynie daje to kasę dla MA bo w tym czasie looty są maksymalnie obcięte - z pewnością za te nagrody które są do wygrania uczestnicy płacą kilka krotną wartość niż one są warte swoimi stratami. Ludzie powinni olać ten event - kolejny beznadziejny, zresztą.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 13:36 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Jakby dzielili zadanie obrażenia przez średnie dmg broni, wtedy by było fajnie a tak....

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 15:55 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Marudzisz XII :P
Będzie na pewno kilka kategorii i sporo miejsc z nagrodami.
W zeszłym roku o ile mnie pamięć nie myli rodacy też coś wywalczyli. Jak się chce to się uda.

Moim zdaniem bardzo fajnie, że wreszcie jakiś system z gry się do czegoś przyda - czyli system misji.
Mam nadzieję, że będzie wszystko czytelnie i każdy biorący udział będzie widział na bieżąco swoje statystyki.
Ja się pewnie zapiszę po sam dyplom :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 16:13 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
ile CI płacą, że tak ich usprawiedliwiasz i tłumaczysz?
Jak to bardzo fajnie skoro i tak nie grasz... a już na pewno nie bierzesz w tym udziału... ehhhh
...taaa zadowolisz się dyplomem :) Ati szczerze napisz mi ile "zasiliłeś" tą grę podczas całej Twojej egzystencji... ?

Będzie jak co roku, tj. grupy od 1 do x lv od x do y lv i od y do z... ze względu na skile będę przydzielony do grupy y do z a tym samym przyrównany do graczy którzy maja na wyposażeniu mod fapy, mod merce, imk2 i w uj "znajomych" którzy im pomogą... ładnie wyrównane szanse... oczywiście, że bez podstawie mam pretensje bo to moja wina, że nie mam w grze takich itemów jak oni bo z pewnością oni więcej wpłacili niż ja :D ŚMIECH k***a śmiech... (nie jeden "uber" centa nie wpłacił, a ma taki sprzęt, że mózg w poprzek staje) a nawiasem mówiąc - szkoda, że ja nie grałem w becie... wtedy bym nie marudził... MA celowo i świadomie zamyka drogę niektórym graczom by ci nie wychylali się za bardzo - powiem więcej - czym więcej wpłacam tym mam większą lipę tylko po to by jak najszybciej wyssać ze mnie wpłaconą kasę - zawsze się poprawia jak mi się kasa kończy ale jest jej za mało by coś więcej osiągnąć - do tego dochodzi fakt, że jak system coś tam odda (np. 1k ped) to zaraz to zabiera (częściej 2,3 razy tyle zabiera co dał), po prostu nie da się wychylić ponad jakiś tam próg który wydaje się być z góry założony przez "Boga".

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 20:22 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Tak, XII płacą mi 1000PED za sztukę usprawiedliwienia i 2000 za sztukę tłumaczenia.
Dodatkowo 10000 za każdy hymn pochwalny. Niestety potrącają 100000 za każdą odpowiedź na Twój post.
A tobie kto i ile płaci za marudzenie ? Ehhh, nie musisz odpowiadać, EOT z mojej strony bo widzę, że nie pogadamy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 20:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
XII, to moze wychipuj (i sprzedaj) skille, zeby byc w nizszej grupie? :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 20:59 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
XII nigdy tego nie zrobi ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 22:19 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 0
Society: FoFW
Cytuj:
szkoda, że ja nie grałem w becie... wtedy bym nie marudził...

Oj Mutak, mam co najmniej kilkunastu znajomych którzy w becie grali i biegają z gołymi tyłkami bo... nie mieli farta, np. To nie jest taka oczywista oczywistość że beta=super sprzęt. Zresztą Tobie akurat nie na looty narzekać, biorąc pod uwagę zabawki jakie zlootowałeś, hmm? To co z nimi zrobiłeś to inna sprawa.

Co do MM to chyba wreszcie ten evencik będzie jakimś sensownym regulacjom podlegał. Dawniej liczył się tylko kill hit więc stada wspomagających graczy robiły kolosalną różnicę, a do tego statsy eventu, które albo się pamiętało albo nie... hehe. Tak że akurat w tej kwestii wydaje się, że idą w dobrą stronę.

Nie trzeba być chyba zwolennikiem MindArk'u aby zauważać dobre strony, a może wystarczy pamiętać, że to tylko głupia gra?

Ten post również byl sponsowrowany przez literki M i A oraz liczbę 1000 :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 23:01 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
EOT hmm... Widzę, że bardzo się tym przejąłeś ati...
Ela skili nie sprzedam bo po pierwsze nie czuje takiej potrzeby, natomiast po drugie nie mam ochoty +7 lat gry marnowac tylko po to by wziąć udział na określonym poziomie w jakimś durnym evencie, a co do końca mimo to nie wykluczam, że i tak wezmę w nim udział... Narazie czekam na reszte info.
Poza tym śmieszy mnie to, że najwięcej do powiedzenia mają ci którzy nie grają...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2010, 23:51 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
reszta ma to delikatnie ujmujac w pupie muti, wez przestan udowadniac wreszcie, ze nie wyposazono cie w kilka normalnych cech przypisanych homo sapiens.....
kurfa....jakie to proste, wala w dupe ogolnie wszystkich, nie gram, odpuszczam, nudzd sie dlubiac w nosie... slucham fajnej musyki, gram w bierki i ukladam szarady, i sram ogolnie na MA, zagladajac od czasu do czasu
masz zajebiste hobby na nim sie skup
pozdr Mutafonie Zielony aka Mutasie Rozowy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Gru 2010, 00:46 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Xii nie wyjeżdżaj do Atiego z pretensjami, bo w tym temacie już zapisałeś swoją kartę w historii PE

ja biorę udział w MM od 3 lat i z każdym rokiem jestem wyżej, na tę edycję wziełem nawet specjalnie urlop i zamierzam wejść do pierwszej 10, bo mam taki kaprys :P

jak by się nie udało to się nie obrażam, następne podejście za rok :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Gru 2010, 08:53 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Są już szczegóły:
http://www.planetcalypso.com/news/pages ... /index.xml

Cytuj:
'Tis the season to be merry and it's time for the one and only Merry Mayhem 2010! Lock and load for this special treat and blast the event all the way past the New Year and into the next one. Let the fireworks from your blasters shine over Eudoria and Amethera. Points are awarded to participants based upon specific creature kills during a specified time period. Participants with the most kill-points are awarded special prizes. So gear up and prepare to share with the mobs of Planet Calypso. Hohoho.

EVENT DATES

* Dec 21st: Skill chipping is no longer allowed for Mayhem participants. You may get the Mayhem mission from Carl Tucker in Port Atlantis. Kills are not registered yet.
* Dec 26th: Competition opens 00:00 UTC. Kills are registered. Final category qualification happens on first kill.
* Dec 30th: Competition ends 23:59 UTC. Kills are no longer registered. You may no longer get the Mayhem mission.
* Jan 1st: Skill chipping is allowed again.
* Jan 8th: You can hand in the Merry Mayhem Mission to Carl Tucker; when you do, you get a Mayhem Participation Diploma. Winners and prize announcement, including the top 200 list for all categories with points and time.

COMPETITION STRUCTURE
This year, we will use the mission system to track Merry Mayhem. The Mayhem Mission is available from the contact Carl Tucker in Port Atlantis. This mission will track kill points and category. You can get the mission from Dec 21st, but kills will not register before Dec 26th.

Don’t forget to get the mission! You can get the mission up until the last minute of the competition, but if the mission is not active before Jan 8th, we cannot track your kill points and you will not participate in Merry Mayhem.

Do not abandon the mission! If you abandon the mission, you forfeit all kill points that you have collected. You can get the mission again, but your kill points are reset and you have to start over again. Even worse, you will have wasted valuable online time.

The competition will have four separate categories. Category qualification will be based upon a participant's highest Professional Standing from the following qualification list:

* BLP Sniper (Hit)
* BLP Pistoleer (Hit)
* Laser Sniper (Hit)
* Laser Pistoleer (Hit)
* Swordsman (Hit)
* Knife Fighter (Hit)
* Brawler (Hit)

Your highest Professional Standing from the qualification list will determine which of the following categories you qualify for:

* Category 1: Highest Professional Standing 0-24, including Level 24.
* Category 2: Highest Professional standing 25-49, including Level 49.
* Category 3: Highest Professional standing 50-69, including Level 69.
* Category 4: Highest Professional Standing 70+

You will be preliminary sorted into a category when you get the mission. This preliminary sorting is for your information only, in order to help you prepare for the event.

The final category qualification will happen when you make your first kill of a target creature after the event starts on Dec 26th. If you skill up until then, you may qualify to a higher category than the one you were preliminary sorted to.

You will remain in the category that you qualify for at the beginning of the competition, regardless of whether you level up to a new category or not.
The creatures assigned to each category are:

* Category 1: Cornundacauda
* Category 2: Feffoid
* Category 3: Eviscerator
* Category 4: Scipulor

EXTRA SPAWNS
New spawns will be introduced at:

* Cornundacauda: South of Fort Ithaca (68527,87352), North-West of Fort Zeus (85641,95217), South-West of Camp Caravan (86002,88857), North-East of Fort Ares (80322,80413)
* Feffoid: West of North Space Base (88383,96443), South-West of Livas (66255,83459), South-West of Fort Argus (75157,91348), South-East of Jurra Plateau (71089,71215)
* Eviscerator: South-East of Cape Corinth (62341,87899), North-North-West of Nymphtown (85921,81041), North of Fort Troy (80616,69192), West of Fort Troy (77281,68723)
* Scipulor: South of New Switzerland (26439,58775), South of Timbesha (30899,42190), North of Myrene Island (20079,30656)

SCORING
Points will be awarded to participants based upon the maturity of creatures killed as follows:

Young - 1 point
Mature - 1 points

Old - 2 points
Provider - 2 points

Guardian – 3 points
Dominant - 3 points

Alpha – 4 points
Old Alpha - 4 points

Prowler - 5 points
Stalker - 5 points

Or equivalent maturity levels 1 to 10 for each creature species. Elite or boss maturities do not award kill points.

PRIZES
10 Prizes will be awarded to the participants that accumulate the highest points within each category. Prizes are as follows:

Category 1

1. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Boar Armor
2. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Bear Armor
3. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Vigilante Armor
4. Merry Mayhem Arm Guards
5. Merry Mayhem Arm Guards
6. Merry Mayhem Arm Guards
7. Merry Mayhem Arm Guards
8. Merry Mayhem Arm Guards
9. Merry Mayhem Arm Guards
10. Merry Mayhem Arm Guards

Category 2

1. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Angel Armor
2. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Jaguar Armor
3. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Boar Armor

Category 3

1. Merry Mayhem Arm Guards + Land Area
2. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Shadow Armor
3. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Angel Armor

Category 4

1. Merry Mayhem Arm Guards + Land Area
2. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Vain Armor
3. Merry Mayhem Arm Guards + Full set of Eon Armor

Also, each top-10 participant in each category will receive a special Merry Mayhem Diploma.

All Merry Mayhem participants get a Merry Mayhem Participation Diploma when the mission is handed in to Carl Tucker, at any point after Jan 8th. You will not get the Merry Mayhem Participation Diploma in any other way.

RULES

To participate, get the mission “Mayhem 2010” from Carl Tucker in Port Atlantis. You can get the mission from Dec 21st, but no kills will be registered until the event opens on Dec 26th. If you do not have this mission, you will not participate in Merry Mayhem! If you abandon this mission, you will lose your participation in Merry Mayhem and forfeit all kill points, even if you get the mission again!

During the 5 day event period, a participant may only compete for a total of 30 hours.

* Your total time online for the event must not exceed 30 hours.
* You may distribute these 30 hours as you want over the event, as long as you’re total playing time does not exceed 30 hours.
* Please note that your online session time counts from when you enter login and password to after the 20 second countdown on logout is finished (regardless of whether the client is closed or not), not from when the game world renders to when you press “log out”.
* Play responsibly. First Planet Company strongly recommends that you take regular breaks and get an extended rest period after long sessions online.

No skill chipping is allowed between December 21st 12:00 UTC and December 31th 12:00 UTC for participants in this event.

Kill points are awarded to the player that inflicts the most damage to a killed creature.

All participants remain in the category they begin with for the duration of the event, regardless of leveling-up that may occur.

First Planet Company will monitor the competition closely to ensure a fair event for all participants. Any breech of the rules stated will result in immediate disqualification.

Judges’ decisions are final.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Gru 2010, 10:04 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
no to jak już pojawiły się szczegóły to:
ja łapię się na scipulory, niestety albo stety...

mógłbym wziąć udział w tym evencie ale tylko dla tego, że MA zrobił dobre posunięcie - CHYBA - chyba, że i na to znajdą sposób... mianowicie nie liczy się ubicie moba, a jedynie zadanie mu większych obrażeń wtedy ten co zada więcej obrażeń dostaje punkty - i dobrze...

w związku z powyższym poszukuję 2ch pomocników :)
Jeden pomocnik to faper: jeśli ktoś ma ochotę i skile na UR125 lub SK-50 to zapraszam.
Drugi pomocnik to teamowy pomocnik w zadawaniu niewielkich obrażeń z jakiegoś podstawowego guna, powiedzmy max LR41 bez ampa.

Poszukuję też osoby która użyczy mi na czas eventu ampa DANTE jak również najlepiej armora jakiegoś ;) porządnego - z drugim nie koniecznie - najwyżej zaopatrzę się w jakąś lepszą Lkę.

Planuje używać XT + Dante po 6h na dobę przez 5 dni. Mob Scipulor Prowler, Stalker, Old Alpha i Alpha... nie niżej.

Jeśli (w co mocno wątpię bym znalazł się nawet w pierwszej dziesiątce) wygram :D pomocnicy zostaną sowicie wynagrodzeni :)

Czekam na propozycje współpracy.

Śpieszmy się mało czasu na zorganizowanie kasy, sprzętu i tp. ;)

Z obliczeń wychodzi mi, że jeden dzień - 6h - będzie kosztował 7150 PED (XT, ammo, dante amp - myślę, że w tym również fap i armor)
z czego ok. 450 mobów powinno paść z jednego XT + Dante (starczy na ok 5h huntu), średnio licząc 4,5 punktu na moba (prowler, stalker, OA i A - średnio) daje to 2025 punktów na dzień (warunki w których brakuje moba wzięte pod uwagę) + 1h zostaje w razie co... Pod warunkiem, że zwrot będzie ok - będzie się kontynuować - po pięciu dniach powinno być 10125 punktów... to wystarczy? Obawiam się, że nie... a jeszcze jak będą cienkie zwroty - co jest więcej niż pewne...

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Gru 2010, 13:11 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
w jakich godzinach planujesz strzelac ?

moge sie zaoferowac do team'u strzelajacego, ewentualnie fap - wymaksowany sk50

sprzetu niestety jako-takiego nie posiadam :) coby ci sie mogl przydac

gdyby cos, gg:131166 , ewentualnie pm na forum

pzdr

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Gru 2010, 14:29 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

rozpatrz ten punkt
"Kill points are awarded to the player that inflicts the most damage to a killed creature." jezeli dobrze rozumuje to przy tym ustawieni , najlepszym rozwiazaniem bybylo zrobic pelny team ( lub nie team:)) i Ty strzelasz z tego co pisales a reszta z bardzo szybkich broni bez ampow np. Madox 4 lub podobnych ,zeby byla jak najmniejsza regeneracja Scipulatora ( ma dosc duzo HP i co za tym idzie duzy regen)w tym wypadku moze wydatek bedzie wiekszy ale odpadni Ci wg mojeje oceny faper i zwiekszysz ilosc zabitych mobow. To jest tylko moja sugestia ,wiem ze bedzie trudno sklecic taki team.

JC

ps. dzieki , cos mi sie pomylio z regenem ,ale Hp powyzej pewnej granicy ktora uznaje za znaczna, ale to ja Wasz JC tak sadze .

Ostatnio edytowany przez JC Krakow, 16 Gru 2010, 15:44, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Gru 2010, 14:48 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
( ma dosc duzo HP i co za tym idzie duzy regen)

tu bym sie nie zgodzil :) zwlaszcza do drugiej czesci

a co do supportu, to wiadomo ze im wiecej tym lepiej. kwestia ludzi i funduszy.

PS. radze ludzi zebrac jak najwiecej do strzelania, bo malo kto oprocz Ciebie Mutak wytrzyma 6h bez przerwy w entropii :D dyzury musza byc :P

PPS. rok temu zwyciezca z kategorii fefkow mial srednio okolo 10 pomocnikow jednoczesnie (brygada ef.pl)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Gru 2010, 12:11 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Szkoda że i w tym roku jest godzinne ograniczenie / dzień ....

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Gru 2010, 14:17 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Loss_AdKos napisał(a):

:?: ja bym przeczytal ze zrozumieniem :P

Cytuj:
* You may distribute these 30 hours as you want over the event, as long as you’re total playing time does not exceed 30 hours.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Gru 2010, 14:24 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
JIIIS napisał(a):
Loss_AdKos napisał(a):

:?: ja bym przeczytal ze zrozumieniem :P

Cytuj:

Ponieważ ty nie potrafisz :> ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Gru 2010, 18:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
ja tu Loss nie widze ograniczenia w ilosci spedzonych godzin na dzien, tylko laczne ograniczenie czasu, wiec o so chodzi? :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Gru 2010, 18:55 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
JIIIS napisał(a):
ja tu Loss nie widze ograniczenia w ilosci spedzonych godzin na dzien, tylko laczne ograniczenie czasu, wiec o so chodzi? :lol:

Właśnie o to chodzi :), posiedzisz jednego dnia 10h to drugiego możesz tylko 20 :)
Mi imprezy typu "Merry Mayhem" kojarzą się z totalną nawalanką, (masz tydzień i niech wygra ten kto wytrzyma dłużej i zabije więcej - bez ryzyka przekroczenia godzinnego limitu), szkoda że MA przy kolejnej edycji nie wpadło na taki pomysł - liczyłem na to.

Z drugiej strony dobrze że obsługuje to teraz system misji, bo jak rozumie sam odliczy te 30h i nie będzie trzeba uważać na przekroczenie czasu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Gru 2010, 20:17 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
To by bylo dopiero bez sensu, wygralby ten, kto ma najliczniejsza rodzine/kto wynajmie najwiecej osob/kto najbardziej zrujnuje zdrowie :P
Mysle,ze gdyby zrobili takie zasady, to straciliby wiecej niz polowe potencjalnych uczestnikow

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Gru 2010, 20:45 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Elanor napisał(a):
To by bylo dopiero bez sensu, wygralby ten, kto ma najliczniejsza rodzine/kto wynajmie najwiecej osob/kto najbardziej zrujnuje zdrowie :P
Mysle,ze gdyby zrobili takie zasady, to straciliby wiecej niz polowe potencjalnych uczestnikow

To właśnie miało by sens ... :)
I na pewno zyskali by część użytkowników, np mnie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Gru 2010, 16:08 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
aaa i tu się zgadza :)
dlaczego ma wygrać jakiś leń co ma szybkie łącze, kupe kasiory, impy, ampy, lagi, gagi i malagi zamiast biednego jak kura bez pazura ziomek z masą znajomych (z czego połowa napier....) i do tego (czasem śmego) bez armora ampa i guna tylko z czasem, wytrzymałością po pijacką i wspólnym hasłem i loginem dla 50 sockowiczów :)

ech..

GL dla Mutaka w Scipulorkowaniu i dla konkurokencji w Feffkach :)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Gru 2010, 17:06 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Bo wygralby ziomek, ktory ma tylu bogatych znajomych z kupa kasiory, impami, impami, ampami, srampami i malagami :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Gru 2010, 10:45 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
witam
bo wygra tylko ten co ma szybka bron , kupe znajomych , kupe kasy i etc.

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Gru 2010, 00:33 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Zaprawdę powiedam Wam : wygra ten, który wszedł jako pierwszy będąc drugim po wyjściu jako czwarty, albowiem ten, który był trzeci wyszedł jako pierwszy a jako drugi wyszedł ten, który ZOBACZYŁ, lecz USŁYSZAŁ czwarty bowiem wyszedł jako trzeci... dalej coś było o Adami I Ewie ale jako to ma w zwyczaju gadać (tak przynajmniej się mi wydaje) mój pies tuż przed wyjsciem na spacer: "niepamiętam niepamiętam"

hihi

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Gru 2010, 23:57 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Okta

juz Ci kiedys wspominalem ,ale nie tylk oja pewnie masz napisac ksiazke ja i wielu ludzi ja napewno kupi i przeczyta , kazda Twoj post to jak ambrozja z poetyki . i to nie jest ani z mojej strony podsmiewanie ani wysmiewanie , masz talent .

do tej prosby dolacza wielu ludzi i wierz mi masz talent do pisania , jak nie zrobisz to to bedziesz ..... ,zmarnujesz swoj talent a mozesz Go "sprzedac" niezle . Mamy w swoim otoczeniu kilku takich co pisza tak ze sie chce czytac nawet jezli nie jest to na temat gry .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2010, 00:31 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
1. JC zart stulecia :D, ale nie to trzeba przyznac, ze jak okciak cos napisze to i na trzezwo zrozumiec ciezko :) 2. nie robic offtopu - mutak zobacz jak sie organizuja na ef.pl a potem zadaj sobie jesraz pytanie czy jestes w stanie zajac konkretne miejsce z fapperem i nie licznym supportem.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2010, 04:00 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 96
Nick w grze: Star Rider
Żywot Briana?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2010, 08:10 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Gucio :) dlatego też definitywnie zrezygnowałem... nie mam sprzętu i kupować go nie mam zamiaru to po pierwsze, kasy do stracenia również nie posiadam - szczerze to wolę ją rozwalać na inne przyjemności irl niż na wykańczanie się psychicznie, szkoda zdrowia... To, że zrezygnowałem to zasługa MA, pomijając beznadziejne ich politykowanie w grze to okropnie przesadzają z moimi (i myślę też, że nie tylko z moimi) zwrotami które to w ostatnim tygodniu wahają się w granicach 40-50% (we wszystkim co robię). Ja durny jeszcze im wpłacałem, w ostatnim tygodniu jakieś 5k PED - poszło się je...ać w 3 dni na lajtowym huncie, miningu czy crafcie - paranoja - MA to zj...by - tyle co mogę o nich napisać - nie umieją robić komuś przyjemności, a przy tym dobrze zarabiać - BO tak też się da... ale nie oni wolą dymać bo być może ktoś dymany się rozmyśli i już nie da się więcej dymać - takie mają założenia - uj im w ass... Szczerze to brak mi słów by wszystko to opisać. Dynamiczny system - śmiechu warte.
a dodatkowo podczas takiego eventu kroją jeszcze bardziej...
Dla informacji niektórych przyznam się, że w tym roku wpłaciłem do gry więcej niż zarobiłem irl (wszystkie wpłaty zabrane przez dynamiczny system :evil: )... i może miałem ze 3 hunty, crafty czy miningi które przyniosły mi zysk, niewielki zysk który przy następnym runie był od razu odebrany - to jest ta ich dynamika gry :D w dupę niech sobie wsadzą :) ale... to co mam jeszcze w grze - to ich z pewnością zaboli... :) jedynie to mnie cieszy... a moja cierpliwość raczej się kończy. Nie chcą rocznie $xxxx wpłat to nie będą mieli wcale.
Ja rozumiem opinie niektórych, że to gra, kasyno być może :) które nastawione jest jak to logika wskazuje na zysk... ale szczerze to przesadzają i to bardzo za bardzo.
To nie są gorzkie żale - proszę bez komentarzy typu - marudzisz itp... - mam nadzieję po prostu, że ktoś kto zaczyna z grą trochę podejdzie do całego systemu z rozwagą i nie wpadnie w nałóg tak jak ja :) powodzenia życzę. Taka mała dodatkowa informacja: noob luck działa tylko do pierwszej oficjalnej wpłaty... :roll: później avatar dostaje specjalne uprawnienia :D - prosto z pokoju zarządzania MA - do motorycznego tracenia PEDów.
...i tak jeśli JIIIs prawdę pisze, że nie wpłacił ani grosza to myślę, że może nie tyle co zarabiać ale dawać sobie radę by przetrwać w dobrej zabawie.

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2010, 08:44 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Mutak, jak ty potrafisz wydac 500$ przez 3 dni... To daj mi 1500 zł, a przez tydzien bede ci robil sniadanie, odkurzal i chodzil po zakupy :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2010, 09:03 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
tzn to nie tak może źle napisałem... w ostatnim tygodniu tj. od 13.12.2010 do 20.12.2010 wpłaciłem łącznie ~5k PED - NIE NA RAZ :D dzień w dzień od 13go (oczywiście wcześniej też) małe hunty, crafty i miningi z ampami ;), a 20go miałem już tylko ok 500 ped na koncie.

Przykłady: MA-109 - 3 złoza (2x VII i raz XI) - zrobiłem tylko jednego - może to za mało? :twisted: , OA-105 (kilkanaście ich spaliłem) kilka dały po ok 120 TT zwrotu, kilka po ~60 TT, hunt z różnymi pukawkami +55dps pająki, feffki, ambule, freski, furory - każdy run zwrot ~50%... crafting - tu to raczej było skazane na porażkę, kilka klików abrera na full condition :D bez globa same near i fail, kilkaset klików na conductorsach różnych lv1 lv2 i 3, basic screws kilkaset klików - all bez globa nawet. Wszystko ze sobą przeplatane bez żadnego zysku nawet nie było w pewnym momencie lepiej.
Od 20go dałem sobie spokój z wpłatami - hunce (z tymi 500 pedami) z kolegą w teamie :) i jest lepiej ale i tak plecy, np. po wczorajszym huncie zostało mi już tylko ok 150 ped :D - wczorajszy hunt był za kasę kolegi w sumie, którą mi pożyczył, a którą mogłem oddać po huncie - tyle dobrego przynajmniej :) dziś może też powtórzymy hunta o ile mi pożyczy kolejny raz... i myślę, że potrwa to do puki nie będę w stanie oddać koledze kasy po huncie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2010, 09:14 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Star Rider napisał(a):
Żywot Briana?

hahahaha

Pójdźmy za Tykwą :) .. eghmmm znaczy za Mutakiem

Pozdro

PS: po latach taka głupota się mi przypomniała co prawda nie słowo w słowo ale sens był przynajmniej do tego trzeciego taki :) reszta to moje zwidy i marki mark... hahah nie nie mogę... pokładam się ze śmiechu cały czas :0 nie wiem dlaczego ale jak już się zacznie:

Zocha woła do męża czytając gazetę Poranna Gosposia (poradnik dla kobiet bez ograniczeń, które zajadają się jak ciężarowcy i codziennie ważą jak nie siebie to przynajmniej swój posiłek i jakoś wskazówka nie chce zejść poniżej 80kg: -Stasiek, Stasiek! czy ty wiesz ile trzeba zrobić aby spalić jednego pączka? Hhhęę? Stasiek odrywa mętny wzrok od telewizora, usta od butelki i lekko zachwianym głosem mówi: A PO UJ PALIĆ PĄCZKA!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2010, 10:53 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
XII napisał(a):
Dla informacji niektórych przyznam się, że w tym roku wpłaciłem do gry więcej niż zarobiłem irl (wszystkie wpłaty zabrane przez dynamiczny system

ałć...

XII napisał(a):
w ostatnim tygodniu tj. od 13.12.2010 do 20.12.2010 wpłaciłem łącznie ~5k PED - NIE NA RAZ dzień w dzień od 13go (oczywiście wcześniej też) małe hunty, crafty i miningi z ampami , a 20go miałem już tylko ok 500 ped na koncie.

Muti, wydaje mi się, że doszedłeś już do tego poziomu w EU, że nie ma sensnu dalej grać jeżeli nie godzisz się na takie straty. Domyslam się, że ciułanie małych huntów (mały hunt - przepalenie nie więcej niż 200 ped w 3-4h) to nie jest dla Ciebie żadna zabawa.

Znowu pozwolę sobie przytoczyć przykład kasyna. Zaczynasz na slotach za drobniaki, raz wygrywasz, raz nie, ale mimo to cały czas się wkrecasz. Na tym poziomie straty są niewielkie a zabawa przednia. Wreszcie nudzą Ci się małe stawki, czujesz, że praktycznie stoisz w miejscu, masz ochotę na wiekszą wygraną. Idziesz na ruletkę, grasz za trochę wyższe stawki, jest podobnie - dobrze sie bawisz, wygrane bardziej rajcują bo są większe, straty też bolą bardziej ale jeszcze nie ma tragedii, mimo to cały czas brniesz do przodu szukając wiekszych emocji, szansy na wieksze wygrane a i ruletka po pewnym czasie zaczyna się nudzić. Idziesz na stoły do blackjacka - coś nowego, wkrecasz się, trochę się poszczęści, idziesz na te lepsze - z cholernie wysokim minimalnym wejściem, wkręcasz się i dopóki masz kasę to przy nich zostajesz - nie wrócisz już na sloty, no chyba, że wszystko przejebiesz i zostaną Ci tylko drobniaki.

Moim zdaniem z EU jest podobnie, nie widzę na przykład gracza Twojego pokroju z Opalo na snablach przez kilka tygodni - straty miałbyś niezauważalne (szanse na duży zysk również) ale to już nie to samo co kiedyś, prawda?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2010, 11:38 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
witam
to co Sivy napisal jest prawda dotyczaca sensu gry czyli jak sie zachowuje w stosunku do gracza ( Kasyno) . Kilka lat temu opisal juz to jeden z polskich graczy , nauczyl mnie przy okazji czegos co daje mi pewna przewage( no moze nie przewage ale dystans) nad tym co sie dzieje w grze oraz pokazal mozliwe rozwiazania pewnych sytuacji w tej grze.

prawda jest ze male hunty mecza graczy juz wyskilowanych ,bo niektorzy przesiedzieli na nich wiele godzinn z opalo czy inna mniejsza bronia , da sie tak robic ale sens zdobycia skilla jest taki zeby zmierzyc sie z czyms wiekszym i liczyc na cos wiekszego.
ps . Gucio ,niektorzy "widza" wiecej niz to co napisal autor tekstu ,czyli to co mial na mysli - LUC "karuzela zycia" .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Gru 2010, 19:44 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
To jest prawda z tymi małymi huntami, ja wpłacałem zwykle około 50 PLN na miesiąc... to dla niektórych
śmiesznie miało wiem. I właśnie chodziłem sobie na takie małe hunty, z tym że nie na snable ale na briste
najczęściej bo miałem z nich najlepsze zwroty. Niewiele dało się ich ubić za taką sumę ale trochę zabawy było.
W tym tygodniu wpłaciłem troszkę więcęj bo 200 PLN i tłukę allophyle, jak na razie mam minusa ale to dopiero
początek. Po tym co przeczytałem obawiam się, żebym się nie wciągnął, bo jednak więcej kasy to większa
swoboda i przyjemność i to się czuje. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Gru 2010, 22:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Ej Garwen, serio, sprobuj z Wowem, zaplacisz ~80zl/2 mies. a zabawy bedziesz mial znacznie wiecej. Wiem ze offtop, ale jak sobie wyobraze, jaka Garwen ma ''zabawe'' to mi sie plakac chce ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Gru 2010, 15:34 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Na miesiąc zabawy faktycznie nie starcza ale teraz i tak mam mało czasu więc nie jest żle ;)
Choć eventy jak MM są raczej drogie i nie dla mnie. Poczytam w WOW tylko że jakoś sie do EU
przyzwyczaiłem i ciągle mnie tu trzyma. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2010, 12:17 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
a ja się zakwalifikowałem do kategorii 4, lvl 70+ lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2010, 12:19 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
coover napisał(a):
a ja się zakwalifikowałem do kategorii 4, lvl 70+ lol

jakby to powiedzial Sivy: no to peszek :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2010, 20:17 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
jak to powiedział JC, prześcignąć go jednym strzałem to nie peszek ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2010, 20:35 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ja sie mecze tyle lat , a ten wchodzi, jedną 'krewetke " kladzie i server Cooverowi przyznaje rank 70+ .
Ja milion pedow do "przerobienia" na jeden level , a ten pięć (5) strzałow i z ranku 20 na 70 . No wypasik.

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Gru 2010, 01:07 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
nie martw sie JC, zazalenie Coovera zostalo zauwazone, przyjete i ma sprostowanie od MA na glownej stronie client loadera ;) za niedlugo go zdegraduja do wlasciwego lvla :mrgreen:

PS. jak tak czytam tego newsa Coover to przepraszaja Cie prawie na kolanach za zaistniala sytuacje ;) no worry just kiiiil Cornu ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Gru 2010, 16:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
krótko się cieszyłem tym bugiem :(

pewnie ktos na mnie doniósł do supp...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Gru 2010, 17:07 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no to jazda Uber Coover

a nie produkuj posty jak z mod Ep-40

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Gru 2010, 22:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
jasne, ale nudne jest to trzepanie moba godzinami, aukcja jednak jest bardziej ekscytujacą :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Gru 2010, 11:55 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
coov to tu dużo gadać Ty nawet nie załapałbyś się na event w crafceniu basic filtrów które od wieków crafcisz bo nie masz wystarczającego poziomu w mechanics, a co dopiero event w huncie :P
aaa i lepiej nie dotykaj broni bo atiego po/zastrzelisz przypadkiem tak jak tego biednego ptaszka na imprezie.

aaaaaaaaaaa :)
pojechałem mu!!!!
jeeeeeeee !

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Gru 2010, 21:58 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
gdybyś dołożył odrobinę subtelności do tego dowcipu to by nawet było niezłe :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Gru 2010, 03:37 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
mutas i subtelnosc ? :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Gru 2010, 16:53 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Nawet ta ksywa brzmi tak "dosadnie",hardkorowo - MUTAS. Mutas - i nie ma op...lania sie ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2011, 05:43 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Zwycięzcy Merry Maychem 2010

Category 1

1.Angel Jane mms (59238 pts)
2.never say never (41697 pts)
3.crazy killer vonn (39240 pts)
4.Adriano Pilu Angelo (34230 pts)
5.Cyndy Elektra Anderson (31521 pts)
6.Gandoff Spuds Hauk (30131 pts)
7.Lockly Percival Duvall (27686 pts)
8.Pinto Da Costa (27646 pts)
9.Skylark Sky Brocken (25731 pts)
10.Eon Neo Neon (18374 pts)

Category 2

1.BIG KUKA KA3AX (45043 pts)
2.Vaqu Death Dealer (39661 pts)
3.sweraiszir raiszir sweden (35732 pts)
4.Shogomad Shoti 1st (27154 pts)
5.Book Dad LBB (26626 pts)
6.david sidxx new (22791 pts)
7.Teemu Tera83 Rama (21768 pts)
8.Leana Del De Lugana (20915 pts)
9.maroschi iserag meriman (20584 pts)
10.Vlad Dracula Tepes (20259 pts)

Category 3

1.Andova Andie the Wise (50223 pts)
2.Curly Xcite24 Orridge (40483 pts)
3.Johan zeta Deluxe (26166 pts)
4.Ugnius DraKill Timinskas (24907 pts)
5.Cyco Kick Maniac (24553 pts)
6.Petra Hot Ass Hot (13055 pts)
7.Zyloc Zyloc Mist (12257 pts)
8.Adrian Adi Martis (12167 pts)
9.Durakk Durakk Jung (7384 pts)
10.Zina Zina Razvan (7001 pts)

Category 4

1.Darth Skippie Boobie (50143 pts)
2.Neo The Famous Trader Sharp (39883 pts)
3.TRAIAN SENTENTZ STEFAN (32059 pts)
4.James Jimmy Stryker (17134 pts)
5.Siobhan Siam Ameno (15756 pts)
6.Kimmi Kimmi EFnet (14788 pts)
7.James MiniMe Bond (13656 pts)
8.Mr Cyborg SIBUK Commando (12271 pts)
9.Lady Nadie Hawke (12035 pts)
10.matulas mit godepias (11024 pts)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2011, 10:02 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
żeby nie było - to moja wina, że shoti jest na 4tym miejscu :( hunciłem z nim i jego resztą supportu jedynie 22-23h z 30h, gdybym był non stop 3cie miejsce murowane... ehhh jakby co to można mnie obrzucić pomidorami.

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sty 2011, 21:53 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ide ostro w górę.

2010 poz. 23
2009 poz. 31
2008 poz. 65

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Sty 2011, 08:50 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
To może link do pełnej listy:

http://www.planetcalypso.com/news/pages ... /index.xml

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Sty 2011, 11:40 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
gdyby nie to, ze przekroczylem limit czasu o jakies 400% to pewnie tez bym gdzies tam byl ;)

jak tak patrze na te listy to widac:
- duza przewage 1szego miejsca nad 2gim w kazdej kategorii
- bardzo duze rozpietosci punktowe w pierwszych 10tkach
- mala/bardzo mala liczbe osob w kategorii 3/4, 64 tylko? pewnie wiekszosc dobrych hunterow olala interes (Star nie bral udzialu? dziwne ;)), albo nie ma ich tak duzo, choc pewnie pierwsza przyczyna

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Sty 2011, 12:52 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Skippie to "ehmm ten tego" star'a ;) więc brał udział lecz niebezpośrednio...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Sty 2011, 19:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
a ja sie zapytuje gdzie jest moj wypasiony oprawiony w platynowe ramki dyplom z podpisem Marco, Scam, itp. za zabicie jednego feffa na Marry Mayhem :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Sty 2011, 20:18 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Diploma dostali tylko ci co brali udział w MM i znaleźli się w pierwszej dziesiątce w każdej kategorii. :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Sty 2011, 03:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
XII napisał(a):
Diploma dostali tylko ci co brali udział w MM i znaleźli się w pierwszej dziesiątce w każdej kategorii. :D

oszukali mnie, no oszukali :( za zabicie jednego feffka nie dostaniem marnego dyplomu z podspisem osob, ktore nam rozdaja karty? ;) w ramce z mala domieszka platyny? :? w przyszlym roku nawet nie poswiece pare minut cennego czasu, zeby sie pojsc zapisac na MM :mrgreen: ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Sty 2011, 04:56 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
a to za rok bedzie jeszcze w co grac, w sensie tutaj ?? :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Sty 2011, 12:25 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
będzie , nie będzie - to się uwidzi. Coover musi wejść do top 10 i nie ma "może nie być ", będzie .
Martre jedni lubia WoW inni tetris ,a ja wolę tą grę .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Sty 2011, 15:54 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
lol :D wychodzi na to, że nie oszukali albo niejasno się wyrazili :) JIIIs Diploma dla uczestników do odbioru u kolesia gdzie można było się zapisać na MM... ja cie nie mogę.. a ja się nie zapisałem bo wyraźnie napisali, że dyplomy tylko dla tych z pierwszej dziesiątki - co za niedoinformowywanie graczy - celowe ehhh w końcu TT tego diploma to 0.10/1.00 :D masakra...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Sty 2011, 18:48 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2010
Society: EF.pl
Nick w grze: andrzej mo67
Każdy zarejestrowany uczestnik dostaje dyploma

gallery/image.php?album_id=11&image_id=1080

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Sty 2011, 19:17 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2007
I już chciałem coś powiedzieć...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Sty 2011, 22:59 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
no wlasnie bylem wczoraj u Carla i nic nie dostalem ;) skocze dzis jeszcze raz :P

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 111 gości

Panel
Skocz do: