Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2010, 16:27 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Problemy z eventami i serwerami:
FPC jest świadome problemów ze stabilnością serwerów podczas ostatniego weekendu. Sprawdzamy co mogło być przyczyną i poinformujemy jak tylko się dowiemy.

Landy:
W ostatniej aktualizacji usunęliśmy trade i revival terminale które były umieszczone na landach podczas trwania SGA. Nie było o tym informacji w zawartości aktualizacji - więc teraz już wiecie.

Ankieta nt misji/questów:
Przypominamy wszystkim o ankiecie nt systemu misji i questów. Zgłaszajcie swoje sugestie i uwagi nt przyszłości tego systemu. Ankieta znajduje sie tu.

Źródło: www.entropiagateway.com

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2010, 17:43 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Tak aktualność na dzień dzisiejszy jest taka, że ja podczas próby zalogowania się do gry mam komunikat, że mój avatar jest już zalogowany i żebym spróbował później - very funy... :/

...o ile zdążyłem się zorientować nie tylko ja mam taki problem, na EF kilka osób ma podobny objaw - przed pojawieniem się tego komunikatu miałem, że serwer jest niedostępny, czy ma mnie zalogować gdzieś indziej - po kilku próbach zaczął pojawiać się komunikat o zalogowaniu już.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2010, 21:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
moze w koncu do gry zalogowalo sie wiecej avkow niz 1k :lol: zeby sprawdzic co to za questy i stad ten ruch :D ale faktycznie w weekend chodzilo jakby chcialo, a nie moglo, nadal sa problemy, np. Split przedmiotow, czy otwrcie ksiazki z BP potrafi czasem trwac i do 2 min. (na szczescie rzadko), rewelacja ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2010, 01:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Ja lagi przy kopaniu miałem dopiero po tym komunikacie. :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2010, 10:24 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Ja podobnie, w weekend smigało bez problemów.

Od wczoraj się zaczęły komunikaty "You can not equip this tool while sitting down.", oczywiście nie siedziałem a biegłem - biegłem bo uciekałem przed mobami a uciekałem przed mobami bo kiedy chciałem wyciagnąć broń to dostawałem komunikat "You can not equip this tool while sitting down." i tak koło się zamyka :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2010, 15:23 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
...a ja od wczoraj mam napisik "Your Avatar is already logged on. Please log in again after one minute."

Napisałem 2 supporty w 2 różnych działach - to w jednym napisali mi, że to zły dział :D i żebym napisał problem w innym dziale, a pisałem te suppy wczoraj o tej samej godzinie (po 15.00) w sumie...

...no tak jeden dział suppa jest w USA a drugi w Australii to dlatego nie mogą sobie informacji przekazać bo nie mają możliwości lol a telefony drogie i w ogóle... zajebiste podejście do gracza... pewnie tylko ja do tej pory mam ten problem to tak w nagrodę :D zajebiście

edit:
LOL jak im napisałem, że straciłem z tego powodu kilka aukcji na które się szykowałem i przez ich bugi nie mogłem się zalogować i że straciłem przez to kasę :D i że liczę na rekompensatę z tego tytułu bo to w sumie nie moja wina... to odpisali mi w ciągu 2 minut :D przez ten czas w którym pisałem powyższego posta lol idę sprawdzić czy już działa :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2010, 15:36 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Ty lepiej powiedz czy dostałeś rekompensatę!? :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2010, 17:37 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
tak dostalem... LoL To ze w ogole odblokowali mi konto to dla nich juz duzo za duzo...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2010, 17:47 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
o bardzo ładnie z ich strony powinni wiecej takich rekompensat dawać

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2010, 17:48 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
rofl...mam nadzieje ze mnie zrozumiales?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2010, 17:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
no jasne że tak odblokowali ci konto. Choć z drugiej strony jak sie do nich pisze to wystarczy ich lekko mówiąc opier....ć a odp mamy wciągu 5 min

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lut 2010, 10:23 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
XII napisał(a):
tak dostalem... LoL To ze w ogole odblokowali mi konto to dla nich juz duzo za duzo...

I to się nazywa rekompensata! To prawie tak, jakby dali Ci 100K PED - bo odblokowując konto otrzymałeś możliwość ugrania takiej sumy :lol:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 106 gości

Panel
Skocz do: