Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 17:27 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Image

Ponieważ w tej chwili każdy teleskop i system czujników skierowany jest w stronę Wojennego Tytana "Tajfun", jest pewne, że "Tajfun" nie będzie próbował zatrzymać się na orbicie ani lądować na Calypso - "Tajfun" ma na celu uderzenie w powierzchnię planety. Astronomowie obliczyli, że przy obecnej trajektorii lotu uderzy on w ocean Zachodni tuż po północy w poniedziałek.

Po naradach Federalnej Marynarki Imperium oraz Ministerstwa Spraw Kolonialnych, wyraźnie zmęczona major Jenny Carramone w końcu wypowiedziała się publicznie. Według przygotowanego oświadczenia koloniści z planety Calypso powinni być ewakuowani na względnie bezpieczną stację Exodus lub na inne miejsca poza planetą.

Jej oświadczenie zostało niemal natychmiastowo odparte przez Podsekretarza Spraw Kolonialnych, Pana Otto Kummela, który stwierdził, że informacje o zagrożeniu ze strony "Tajfunu" są znacznie wyolbrzymione oraz, że koszty ewakuacji byłyby zbyt wysokie biorąc pod uwagę relatywnie niskie ryzyko. "Roboty nie rozbiją sprzętu takiego jak Tajfun o Calypso" - powiedział prasie - "Wylądują, jestem tego pewien. Walczyliśmy już z robotami i zrobimy to ponownie".

Jednak władze Calypso nie odwołały rozkazu ewakuacji wydanego przez major Carramone. Gubernator Dumpty stwierdził: "Nie wiem jakich »nas« ma na myśli Pan Kummel ale z pewnością nie tych którzy siedzą w wygodnym biurze na Ziemi".

Stacja kosmiczna Exodus oraz inne obiekty na orbicie Calypso zostały już przygotowane i razem ze statkami transferowymi Federalnej Marynarki Imperium czekają na przyjęcie ewakuowanej ludności z planety.

Źródło: entropiagateway.com

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 18:23 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2009
HP: 112
Society: Kingsajz
Nick w grze: Nicil Blood Vice
A jak ktos nie ucieknie na Exodus to co sie stanie traci postac czy co :?: :?: :?:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 18:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Nick w grze: Ar predus Ku
Nicol napisał(a):
A jak ktos nie ucieknie na Exodus to co sie stanie traci postac czy co :?: :?: :?:
Amnezja i reset skilli jedynie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 20:31 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Jak to co się stanie? Nigdy w revivalu nie byłeś? ;) I tak się ockniesz na Exodusie. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 20:41 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
predus napisał(a):
Nicol napisał(a):
Amnezja i reset skilli jedynie ;)

ja tam spie..lam :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 21:07 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
a o ktorej ma sie wszystko zakonczyc? bo jestem ciekawy czy cos tam wykombinuja ciekawego, czy po prostu wylacza serwery...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 21:59 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2009
Ja i tak nie grałem, tylko zacznę dopiero od 10 wersji
Więc po co mi ewakuacja... Luz i spokój... xD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 22:22 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
coldzik, wyłączą serwery i obudzisz się bez nerki. ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 22:35 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
coldzik napisał(a):
a o ktorej ma sie wszystko zakonczyc? bo jestem ciekawy czy cos tam wykombinuja ciekawego, czy po prostu wylacza serwery...

beda podawac informacje...

server is shuting down in 5 minutes...
server is shuting down in 4 minutes...
server is shuting down in 3 minutes...
server is shuting down in 2 minutes...
server is shuting down in 1 minutes...

i pojawia sie pulpit windowsa :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 22:48 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
mysle ze najpierw bedzie takie trzesionko jak przy seismic bomb tylko troche wieksze i nagle wszystko czerwone sie zrobi :P

i pojawi sie napis - zapomniales sie baranie ewakuowac i tracisz wszystkie skille, na szczescie dobry wujek MA da ci ich rownowartosc z PED minus prowizja :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 23:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
...nic nie będzie :) nastanie ciemność, a jasność nastanie wtedy kiedy serwer wstanie :)

...czyli TPki wszystkie kto jakie miał to będzie miał?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 23:04 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
zniknie oil rig, mapek Amethery znalezc tez nie moglem, beda musieli dac extra looty zatem :P

"ciemnosc, widze ciemnosc" :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sie 2009, 23:16 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
XII - te tpki, ktore miales, bedziesz mial. Jedynie kilka z teleportow zostanie dodanych pozniej, albo w ogole ich nie bedzie...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 101 gości

Panel
Skocz do: