Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 10:36 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
MA szykuje sie do ekspansji z Project Entropia na rynki azjatyckie.
Planuja sprzedaz udzialow za 30 000 000 SEK firmie Bridge Group International Ltd
a zyski przeznaczyc ne reklame i nowe serwery w azji.

Grupa Bridge z kolei zajmuje sie (z tego co zrozumialem - a jest to calkiem zagmatwana sprawa)
konsolidowaniem drobnych inwestorow i inwestowaniem tak zebranego kapitalu
w rozne przedsiewziecia - takie jak MindArk np.

Zapewne niektorzy zauwazyli w grze nowicjusza w pelnym Supremacy Armor ?
Jest to Silverfox a Bridge Investor - 60 letni emeryt zajmujacy wazne stanowisko
w Bridge ktory niedawno odkryl ta gre. Na entropiaforum mozna przeczytac wywiad z nim.

Z jednej strony szykuje nam sie niesamowita ekspansja na nowym rynku
(jesli operacja sie powiedzie a gra sie spodoba azjatom) i zalew nowych i raczej
nie ubogich graczy.

Z drugiej strony - przejecie niewiadomo jak procentowo wielkiego udzialu
w MindArk przez grupe Bridge ktora wg mnie jest malo znana i niebardzo
wiarygodna (zarejestrowana w Belize, przez niektorych uwazana za zwykla piramide finansowa).

Czas pokaze co z tego wyniknie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 11:27 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
taa własnie ostatnio zauwazylem typa w secie supremancy - myslałem że to drugi avatara skalmana bo miał juz capable lase sniper a agility 4x

Ale myślę że to dobry pomysł z tymi azjatami :) będzie można zarobić xD

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 11:31 
Weak
Dołączenie:
Maj 2005
Nick w grze: Nutrix Warrior Black
Bedzie mozna, ale czy sie z nimi dogadasz? :)

Pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 11:48 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
... a wiąże się to z dalszym rozwojem PE...
...zgarną za to kupe kasy... będą chcieli zrobić wrażenie na azjatach... więc możemy liczyć na jakąś niespodzianke... .

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 12:10 
Azjaci są cholernie uzależnieni od MMOGów, więc zapewne MA chce uwydajnić swoją maszynke do robienia kasy XD Zapewne też będzie pare bajerów, ale czuje najazd l33t panów..XD

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 12:15 
Weak
Dołączenie:
Maj 2005
Nick w grze: Nutrix Warrior Black
Moim zdaniem PE nie przebije azjatyckich mmorpg'ow nie wiem czy graliscie w ktores z nich ale one sa cholernie uzalezniajace. Troche na innej zasadzie dzialaja jak to jest w PE.

Pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 12:22 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Lineage :) Kalonline:) Knightonline:) RYL :) hehehe no wciągające :D ale nie pobije PE bo one się nudzą i to dość szybko nikt nie pogra ponad rok w niego :) a jak pogra to wymiata na maxa :) po 3 miesiącach ludzie wymiatają w tych MMO, co wiąże sie z odejściem i końcem gry, wtedy szuka się nowej.... PE???? :D Jestem na Tak :mrgreen:

Nie głupi pomysł tylko żeby jeszcze zrobili servery w polsce :) wtedy byśmy mieli mniejsze lagi :D hehehe najlepiej w Katowicach :P

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 12:44 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:26, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 12:49 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
nie był bym tego taki pewnien, będzie pełno nowych ludzi, sweat potanieje, z tym spadnie ME, pełno azjatów wpłaci pełno kasy, ogromna ilość nowych ludzi zacznie polowac/kopać co wiąze się z wpadnienciem itemów i materiałów na rynek, każdy będzie sprzedawał, co wiąże sie ze spadkiem cen, zarobisz ale jak dasz takiemu azjatowi jesterka za 10 ped ;) jak te nowe 250k ludzi zacznie grać na całego to wszystko potanieje

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 13:07 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
Fundusze inwestycjne tego typu wchodz w projekty nawet typu gra jezeli widza szanse zarobic w jakims okresie nie krotszym niz 3 lata , lub beda mieli okazje sprzedac akcje z wymiernym zyskiem komus innemu . Daja kase na rozwoj .

co do tego czy Azjaci wejda czy nie to wydaje mi sie ze tak chociaz strasznie maja duzo gierek online , w ktore moga grac . Obrot moze sie zwiekszyc dosc znacznie na rynku i mysle ze ceny niektorych przedmiotow spadna , ale nie wszystkich .Marco nie wypusci wiecej przedmiotoew tych lepszych mysle ze poszerzy craft co da kopa minerom i crafterom . jednego co sie obawiam to hacekrow , gdyz w azji koncentruje sie najwiecej grup robiacych i zarabiajcych na atakach na servery i to mnie martwi .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 13:23 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
oj sebek tu się mylisz, akurat im więcej nowych tym łatwiej sprzedać, zasada popytu i podaży, nie ma co dyskutowąć bedzie wiecej kupujących to jasne

poza tym, wiecie że Azjatów jest ładnych z 3 miliardy?????? nawej jak PE nie jest w ich stylu niech ułamek ułamka % złapie bakcyla to bedzie fulll nowych grajków

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 15:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no nie ma co dyskutować bo ceny spadna ;) wiecej graczy = wiecej kupujących=>kupujący kupili dużo itemów i zaczynają polowac/kopać=> mają pełno itemów bo jest ich bardzo dużo więc więcej itemów w obiegu=>niższe ceny spowodowane zalaniem rybku tymi itemami ;) oczywiście nie mówie o rzeczach typu shadow czy mod fap ;P ale tych dla przeciętnych graczy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2005, 10:07 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Hej :)

Poszukiwanie nowych klientów (czytaj kasy) jest jak najbardziej naturalne. Obawiałbym się raczej czy MA jest na to przygotowana technicznie w wystarczający sposób (lagów już teraz nie brakuje). Co do rynku ... decyduje o tym MA "pozwalając" zlootować czy wykopać coś. Nie liczyłbym za bardzo na "złotą erę" ... MA kontroluje wszystko przez podaż.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2005, 13:08 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Ludzie, co wy mówicie? Zastanówcie się trochę. MA rozszerza swoje wpływy na Azję, bardzo ładnie, tylko co z tego wyniknie? Wy myślicie, że Azja, jest aż taka bogata? Sądzicie, że kto będzie stanowił trzon azjatyckiej elity w PE? Korea Południowa i być może Chiny, aczkolwiek nie wiem jakie prawa rządzą tam rynkiem gier. Być może okaże się, że rząd Chin nie dopuścić takiej gry jak PE do swojego kraju. Ale załóżmy, że Chiny zostają, paru bogaczy się tam znajdzie. Co dalej, Japonia? Zapomnijcie, większość japończyków jest tak zapracowana, że napewo nie znajdzie czasu na Entropię. Teraz, kolejne sprawy, które z tego wynikają: chat będzie zaspanowany wszelakimi krzakami, o dogadanie się zbytnio się nie martwię, bo wiadomo, że ludzie będą się posługiwać angielskim, bo jeśli nie to zginą w tym zagmatwanym świecie. Następnie, dojdzie wielu hunterów, niestety minerów i crafterów. Rynek się ruszy, z pewnością będzie to szansa dla handlarzy i górników takich jak ja, którzy mają odłożone mnóstwo minerałów czekających na lepsze czasy. O ile moge sobie wyobrazić minimalny wzrost cen, o tyle nie spodziewałbym się jakiś oszałamiających rewelacji, a jednak, plus to zawsze plus. Zatem wszystko będzie wyglądało tak jak teraz, z tym, że będziemy mieli duże grono azjatów, ledwo wiążących koniec z końcem, tak jak my, oraz całkiem nowe grono pseudo-uberów, bo wiadomo, że nie dociągną skilli to tego levelu co nasze chłopaki z usa, czy szwecji. To by chyba było na tyle.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2005, 15:23 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
azja to miliardy ludzi, nawet jeśli 95% to biedota to pozstałe 5% to masa ludzi, Wschodnie Chiny, Honkong, Tajwan nie wspominając o Japonii to obszary wysoko uprzemysłowione i rozwinięte. Możliwe, że PE im się spodoba, bo to zawsze jakaś egzotyka dla nich. Złotego Wieku nie będzie moim zdaniem. Jak Pio powiedział, MA reguluje podaż, PE to nie jest normalna gospodarka rynkowa. Ale na pewno handlarze zarobią, bo możemy się spodziewać okresowych gwałtownych wzrostów populacji co oznacza zwiększony popyt i wzrost cen, na którym będzie można zarobić do czasku kiedy MA nie zwiększy podaży.

Miałem kontakt z 2 firmami podobnymi do Bridge. Pierwsze skojarzenie to faktycznie piramida, często nadmuch"u"ją ceny akcji, jakaś mała grupa kupuje akcje MA po 10koron, po pewnym czasie dzwonią do szerszej grupy i oferują świetny interes zakupu kolejnej parti po 15 koron, później następni po 20 wszystko tzw IPO, i trwa to aż do debiutu na giełdzie papierów, wtedy realizują zyski. Było tak np. Yahoo tyle, że Y! to konkretnie rosło dopiero po debiucie, ale wszystkiego nie da się przewidzieć. Z drugiej stronie wszystkie te firmy zastrzegają się, że mają pozwolenia i certyfikaty odpowiednich władz finansowych, ale ja tam wolę naszą zaściankową GPW ;)

Możliwe, że sporo żółtych będzie się tak zachowywało jak silverfox, nie mam nic przeciwko otrzymywaniu ml-35 od dicipla lol, ale znam kilku ludzi z chin, japoni, korei, oni są poj... to inny świat, no i śmierdzą czosnkiem heh

PS nie mogę poprawnie napisać nadmuch"u"ją bo mi cenzura nie pozwala heheh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2005, 17:09 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Według mnie Japonię możecie z miejsca wykasować, wiadomo z jakich przyczyn.

Coover dlaczego azjaci sÄ… *****? W jakim sensie?

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2005, 17:12 
Chińskie dzieci noszą ubrania z otworami na pupie żeby móc się załatwić na ulicy (czytałem w Ozonie) *shot*

Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2005, 09:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Prayer/Devour napisał(a):
Według mnie Japonię możecie z miejsca wykasować, wiadomo z jakich przyczyn.

Coover dlaczego azjaci sÄ… *piiip*? W jakim sensie?

może faktycznie Japońców można skreślić, ale przecież tam też mieszkają młodzi ludzie, których rodzice mają kasę i nie wymagają chorych wyników, więc się nudzą i pykają, pewnie w dużo mniejszym stopniu niż ich biali rówieśnicy ale za to Japońce dysponują ogromnymi pieniędzmi

kto mieszkał w Londynie ten wie ile to kosztuje, a dla Japońca London is cheeeap lol

jak pisałem spotkałem kilku azjatów i ludzi, którzy mieli z nimi kontakt, kłanianie się przełożonym, grupowe trenowanie okrzyków na cześć szefa pod oknem jego biura, traktowanie kobiet jak służących za wyjątkiem tych ładnych, jak pisałem to jest inny świat, pewna Japonka obraziła się na kumpla u którego mieszkała i kazała się odwieźć do Wawy, bo kiedy byli na dyskotece on powiedział: "we have (musimy) to go home" zamiast "we should (powinniśmy) to go home
taki mały niuans, ale ona uznała, że on jej rozkazuje lol i nawet nie wzieła poprawki, że koleś z angielskim to średnio sobie radził

a wogóle to podobno oni co roku wywalają wszystkie kartonowe ściany i meble z mieszkań i wstawiają nowe, bo to przynosi szczęście heh
albo potrafią głodować, aż znajdą w sklepie ryż z jakiejś zapyziałej prowincji, bo tylko taki ryż się nadaje do jedzenia

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2005, 13:23 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005

W wyniku tej odmienności kulturowej oraz mentalnej może być trochę śmiechu ;) albo się nie przystosują do "świata PE". Swoją drogą ... na pewno się trochę klientów znajdzie...
Boję się tylko, ze jak projekt azjatycki nie wypali to może się wszystko zawalić. Pazerność MA nie zna granic ... więc tylko z powodu kasy uderzają na azję.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2005, 13:38 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Jak się jacyś azjaci nie przystosują do języka, środowiska panującego w PE to może zrobią im wyspę ChinaTown. 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2005, 13:51 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
tak ... stworzą im równoległy świat ... takie małe getto ;) ....

lol

ale pomysł

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2005, 15:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
problem w tym, że ze względu na liczebność Azjatów to niedługo rasa aryjska może zamieszkać w gettach... ups...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2005, 16:25 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Jeżeli google dokładnie indeksuje nasze forum to niedługo będziemy na szczycie listy wyników wyszukiwania hasła "rasizm" i jemu podobnych. :roll:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2005, 17:29 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Coover dla japończyka London is cheap? OMG! ;/

Jasne, że są młodzi ludzie, których rodzice mają pieniądze, ale weź poprawkę na system edukacji i zajęć pozalekcyjnych takich japońskich dzieci. Uwierz mi, tam naprawdę niewielu ludzi znajdzie czas na PE.

Co do tych różnic kulturalnych to ja za jakiś czas lecę na kilka dni do Hong Kongu, sam ocenię jak Ci ludzie się zachowują. Kłanianie się, w formie przywitania się, bardzo mi odpowiada i w pewien sposób podziwiam rase azjatów, zwłaszcza Japończyków.

Ta wyspa z Chinatown to by było coś kapitalnego :P jeszcze najlepiej pvp, niech wszystkie azjatyckie nooby tam zaczynają, chłopaki z usa i szwecji sobie ATH ponabijają :P

Coover, co jak co ale my siÄ™ do rasy aryjskiej nie zaliczamy ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sie 2005, 07:31 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
chodziło mi kłanianie na przymus przed przełożonymi ;)

heh pvp chinatown, ale to nie ma nic wspólnego z rasizmem ;)

a Hitler coś tam napomknoł, że jednak by nas zaliczył do Aryjczyków po oczyszczeniu Polski z Żydów lol

btw. w życiu to ja nienawidzę 2 rzeczy: rasizmu i murzynów lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sie 2005, 22:07 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Azjatom PE siÄ™ nie spodoba, tak mi siÄ™ wydaje. PE ma innÄ… „filozofiÄ™ erpegowania” niż typowe azjatyckie gierki mmorpg i tu wniosek : albo Ma bÄ™dzie PE upodabniać do azjatyckich kanonów (hakenslasz jak to pisaÅ‚ ktoÅ› na forum czyli klikanie i klikanie i siekanie) albo nie bÄ™dzie żadnej inwazji skoÅ›no okich pikaczu a tylko pojedyncze egzemplarze znudzonych bajkowymi standardami wyjadaczy... zatem albo PE czeka zmiana albo nic z marzeniami o azji. Ja bym wolaÅ‚ by PE pozostaÅ‚o PE !!! TAK !!! dlatego gram w PE a nie w jakieÅ› uÅ‚omne Muuu(tak wyje krowa).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sie 2005, 08:50 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
PE jest zdecydowanie bardziej wymagajÄ…ce i trudniejsze od innych gier MMO dlatego jest takie wyjÄ…tkowe i nienudzi sie praktycznie wcale

jedynym co odstrasza jest jednak zbyt wysoki poziom trudnosci szczegolnie na początku bo bez wplacania baaaaardzo długo musisz walczyc zanim dojdziesz do czegos sensownego. (a niekiedy jest to wręcz niemozliwe :evil: )

aczkolwiek MA nastawia sie na graczy ktorzy jednak będą wpłacać :twisted:

Moje zdanie jest takie że napewno w azji znajdzie sie spora grupa zainteresowanych PE

Jednego jestem pewien jezeli MA nie zmieni serwerów itp to PE w pewnym momęcie padnie z przeciążenia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sie 2005, 11:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
fakt, servy nie mają szans z żółtą plagą, zaleją nas! trzeba szybko znaleźć jakąś spokojną wysepkę obsługiwaną przez szybki server ;)

btw. silverfox już wpakował trochęgotówki w armor, teraz skills kupuje, nie mamy szans z tą plagą

we are doomed!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sie 2005, 15:42 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Coover, Hitler zaliczyłby nas do aryjczyków? No bez przesady, poczytaj książki, mówiące o tym jak dochodził do władzy. On nienawidził całej Polski. Dlaczego w podbitych krajach niemcy wcielali do Wermachtu pokonanych, a w Polsce nie, pomimo tego, że chętni byli? Do aryjczyków mógłby nas zaliczyć teraz, w XXI wieku, kiedy germanizacja byłaby na takim poziomie, że nie znali byśmy polski, swojej historii, korzeni, niczego, a zamiast dzień dobry, mówilibyśmy Guten Tag.

Jeszcze jedno sprostowanie, SilverFox jest... ze Szwecji :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sie 2005, 23:23 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Prayer/Devour napisał(a):
Jeszcze jedno sprostowanie, SilverFox jest... ze Szwecji :)

ups, a już zrobiłem z niego żółtka lol

był taki moment tuz przed (kiedy Hitler chciał nas przeciwko Rosji rzucić) i później w czasie wojny (kiedy wymiękali na froncie wschodnim), że próbowali nas przekręcić i złagodzili nieco polityke

a Polaków wcielali do Wermachtu jak najbardziej, mój dziadek nawet Krzyż Żelazny dostał :)

na Ukrainie i Białorusi była masa chętnych, narodowców zwłaszcza, ale tam własnie nie chciał Hitler wcielać do armi niemieckiej, dopiero pod koniec wojny kiedy przegrywali, ale to już było za późno, choć wystarczająco wcześnie żeby rzucić komanda ukraińskie na powstańców warszawskich...

tylko w sumie kogo to jeszcze obchodzi...

tylko komercha siÄ™ liczy :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sie 2005, 01:09 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Z moich informacji wynika, że Hitler nie wcielał do Wermachtu, Polaków z podbitej Polski. Słusznie, zgodzę się z tym, iż pod koniec wojny zmienił zdanie, ale tak jak napisałeś "było już za późno". Twój dziadek został wcielony do Wermachtu prawdopodobnie ze względu na niemieckie korzenie, takich "polaków" z całą pewnością wciągana do sił III Rzeszy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sie 2005, 09:54 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no właśnie dziadek był w polskim wojsku we wrześniu, później siedział w obozie dla jeńców wojennych, później go wcielili, ale faktycznie może sięgdzieś doszukali, że jego ojciec służył u kajsera heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2005, 11:54 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005

taki kawał był .... końcówka była taka ...
- a ty Jasiu ... gdzie twój tato służył w czasie wojny?
- w AK prosiÄ™ pani.
- brawo Jasiu ... piÄ…tka... a wiesz co to znaczy?
- tak, Afrika Korps.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2005, 14:24 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
To nie było tak...

W szkole, pani na lekcji pyta dzieci, gdzie służyli ich dziadkowie, naturalnie podczas II Wojny Światowej. Małgosia mówi:
- Mój dziadek służył w SS.
- Siadaj Małgosiu, jedynka!
Pawełek mówi:
- A moja babcia, to służyła w Gestapo.
- SIADAJ! JEDYNKA!
Jaś mówi:
- A mój dziadek, służył w AK.
- Brawo, brawo Jasiu. PiÄ…tka z plusem!
- Auschwitz Kommander :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2005, 15:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
heh wszystkie wersje mi siÄ™ podobajÄ… :D

a dziadek to za komuny musiał legitymację wermahtu zakopać

a wogóle to później do ormo go chcieli heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2005, 10:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Matlush napisał(a):
Chińskie dzieci noszą ubrania z otworami na pupie żeby móc się załatwić na ulicy (czytałem w Ozonie) *shot*

Taak,a w Polsce po ulicach spacerują białe niedźwiedzie...:)

Nie przesadzajcie z tymi stereotypami :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2005, 16:53 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
stereotypy są super, bo można się z innych pośmiać, albo pokłócić... :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 18 Wrz 2005, 06:25 
Albo obrazić:] Pomyślcie sobie że jak kilku polaków zaraz na wstępie zacznie gnoić azjatów to oni sie wk...urzą i zaczną windować ceny dla wszystkich nie gadających krzaczkami:] Albo obniżą...na pewno nie będą stać obojętnie. Powiedzmy że tak 25% graczy w PE będzie pochodzić z tamtych regionów. Jeśli będziemy przejawiać rasizm w stosunkach z nimi to między sobą będą sprzedawać po kosztach produkcji, a nas zaleją tzw. "chińską tandetą":] I w ten sposób nas zniszczą, a sami opanują PE:] Wiadomo że oni są pracowici,i jak sie na coś uwezmą to nie poprzestaną aż osiągną cele, lub zginą. Oczywiście moglibyśmy nie kupować od nich, ale jak ktoś zacznie sprzedawać cokolwiek po cenach tt to raczej mało osób sie na to nie skusi:]

Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2005, 00:28 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
albo się strasznie przejmą i popełnią zbiorowe seppuku.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2005, 13:50 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005

Ale snujecie czarne wizje ... przyjdą i nas wykończą ... komu to głowy przyszło?
Podejżewam, że poziom ludzi będzie różny .. tak jak teraz i nie wierzę, że od razu założą mafię by innych wykończyć. Skąd te pomysły?

Jak się pojawią to najpierw będą noobami w pomarańczy i tyle. Będą potrzebować naszej pomocy jak każdy pomarańczak ... nie wierzę, że od razau wpompują każdy po kilka tysięcy $ by być uberami i głównymi handlarzami.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2005, 19:19 
Swoją drogą mogą sie pojawić też dosyć "dziwne" moby...
http://img306.imageshack.us/my.php?imag ... 5e06b2.jpg

Ja chyba nie rozumiem tego host it!a:/

Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Wrz 2005, 20:09 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
KtoÅ› jajca se robi :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Wrz 2005, 10:05 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005

Myślę, że jakby zwyczajowo nowe, mocniejsze moby wsadzili to znów dali by ciała. W tej chwili jest już wystarczająco mobów, do których mogą podejść tylko uberzy i to maxuberzy.

To na pewno jest dowcip... tylko nie wiem co ten post ma do topicu?

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Wrz 2005, 11:19 
No bo kto przy zdrowych zmysłach by dawał różowego niedźwiadka jako moba,a azjatom takie rzeczy sie podobają...(w sumie to i mi też:P)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Wrz 2005, 16:00 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Lol ...

Miśka zostaw w spokoju ... a co do dziwnych zwierzątek to niech wprowadzą białe myszki ;) (w końcu to nałóg).

Myślę, że zmiany nie będą dotyczyć zwierzątek "pod azjatów" ale raczej jakiś nowyh lokalizacji, przedmiotów czy eventów.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Wrz 2005, 16:28 
No u nas to wyglÄ…da tak:
"Środki przymusu bezpośredniego mogą być stosowane po uprzednim bezskutecznym wezwaniu osoby do zachowania się zgodnego z prawem oraz uprzedzeniu o użyciu śrdoków przymusu bezpośrdeniego, a przypadku środków niepenatracyjnych dodatkowo po oddaniu strzału ostrzegawczego" :] Troche przydługie, wiem:]
ZresztÄ… jak ktoÅ› chce,niech se poczyta:
http://www.policja.pl/prawo/akty_prawne/1133.pdf

Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Wrz 2005, 00:11 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 119
Nick w grze: Misiek Misior Misiorny
No nie rózowy Misiek .... i w dodatku jaki brzydki ...
Chyba juz nie lubie azjatów :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 113 gości

Panel
Skocz do: