Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 21:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
A więc w następnym uaktualnieniu zmianie ulegnie przede wszystkim crafting i mining (które będą ze sobą bardziej związane).

Wreszcie dowiemy sie o parametrach narzędzi!

Refinery wreszcie same poradza sobie z surowcem i nie trzeba bedzie dzielic wszystkiego przez 2 lub 3, aby to przetworzyć.

:arrow: Naprawiono błąd występujący podczas zbyt szybkiego przełączania się między przedmiotami. Wtedy np. fap nie leczył, itp.

:arrow: Pojawią się przedmioty, które będzie można zdobyć jedynie poprzez crafting! Będą więc nowe blueprint'y. Być może nowe zastosowania znajdą komponenty. Prawdopodobnie dojdzie też coś nowego z ekwipunku (?).

:arrow: W późniejszych VU może pojawią się fabryki z maszynami, pracownikami, w którch to fabrykach będą masowo wytapiane przedmioty! Możliwe jest też wprowadzenie craft'owalnej amunicji o specjalnych właściwościach.

:arrow: Może wprowadzone zostaną strefy bezpieczeństwa na Ametherze przy TP i revival treminal'ach. Możliwe, że właściciele lądow będą mogli "wyłączyć" strefę PvP na ich terenie.

Wszystko może jednak ulec zmianie.
Źródło: ClientLoader->Community

//dodane przez CvX!

Ostatnio edytowany przez ateush 06 Lip 2005, 20:28, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 21:55 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: jestem aspoleczny:P
no poprostu super wreszcie dowiem sie ile warta jest moja maszynka do kopania :-)
tak pozatym licze na to ze craft nie bedzie juz taki "non-profit" wtedy bedzie zbytek na mineralki ;]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 22:22 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
A co z tym cholernym event-systemem? A co z pojazdami? A co z resztą obiecanego staffu? A gdzie piła spalinowa jak z DOOMa? A gdzie granaty i koktajle mołotowa wytwarzane z oila ?! ehhh... I WANT MOOR i want moor I WANT MOOR !!

Ostra konkurencja na rynku mmorpegów wywiera presje na MA i w koÅ„cu swensoniki wzięły siÄ™ do pracy hehehe, możemy siÄ™ w niedalekiej przyszÅ‚oÅ›ci spodziewać dużo nowoÅ›ci w PE – tak mi siÄ™ zdaje, ja widzÄ™ to pozytywnie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 22:34 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
HduchC: MOOR? :?:

Co do 7.6, mam nadzieję, że nie popsują zbytnio mining'u (bo crafting'u bardziej się nie da :wink: ).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 22:38 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
MOOR = MORE :wink: ...tak se dla beki napisałem :twisted: :!:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 22:55 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
HduchC napisał(a):
Ostra konkurencja na rynku mmorpegów wywiera presje na MA i w koÅ„cu swensoniki wzięły siÄ™ do pracy hehehe, możemy siÄ™ w niedalekiej przyszÅ‚oÅ›ci spodziewać dużo nowoÅ›ci w PE – tak mi siÄ™ zdaje, ja widzÄ™ to pozytywnie.

A ja uważam, że to "niedawno" utworzona trzecia grupa developerska

ClientLoader \";)\" napisał(a):
All PE participants will also be happy to learn that we have started the process of recruiting a third development team to increase and enhance the content output pace.
:roll: :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 08:48 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
No, wkońcu MA bierze się do rzeczy bo "zrytym" VU 7.4 :D Może za rok będzie to co obiecali w tamtym roku :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 09:02 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Można zauważyć że MA zrozumiało swoje błędy związane z poprzednimi VU
i wkońcu wzieli się do roboty :twisted: .

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 14:58 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
a ja nie jestem takim optymistą jak Wy i już zaczynam się bać lol

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2005, 17:29 
Po ostatnich zmianach, jakie MA wprowadziło (nawet jak je poprawią) widać że możemy spodziewać się wszystkiego. Ja przerwałem skilowanie i czekam. Ale sporo moich znajomych już wypłaca kasę i zastanawia się nad sprzedażą skili.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2005, 21:38 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nowe informacje o 7.6! Szczegóły w tym news'ie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2005, 21:59 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
ateush napisał(a):
:arrow: Pojawią się przedmioty, które będzie można zdobyć jedynie poprzez crafting! Będą więc nowe blueprint'y. Być może nowe zastosowania znajdą komponenty. Prawdopodobnie dojdzie też coś nowego z ekwipunku (?).

eh pewnie będzie trzeba się w radary zaopatrzyć ;)

ateush napisał(a):
:arrow: W późniejszych VU może pojawią się fabryki z maszynami, pracownikami, w którch to fabrykach będą masowo wytapiane przedmioty! Możliwe jest też wprowadzenie craft'owalnej amunicji o specjalnych właściwościach.

:arrow: Może wprowadzone zostaną strefy bezpieczeństwa na Ametherze przy TP i revival treminal'ach. Możliwe, że właściciele lądow będą mogli "wyłączyć" strefę PvP na ich terenie.

Wszystko może jednak ulec zmianie.

Właściwie to za dużo tych "może" :evil: ale nawet interesujące mogą być te zmiany :)

Ostatnio edytowany przez Garth, 08 Lip 2005, 22:16, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2005, 22:03 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Garth napisał(a):
(...) Właściwie to za dużo tych "może" :evil: ale nawet interesujące mogą być te zmiany :)

Na tak. Marco stwierdził też, że jest wiele fajnych pomysłów, i że jedzie na miesięczne wakacje. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2005, 10:17 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
CvX! napisał(a):
Garth napisał(a):
(...) Właściwie to za dużo tych "może" :evil: ale nawet interesujące mogą być te zmiany :)

Na tak. Marco stwierdził też, że jest wiele fajnych pomysłów, i że jedzie na miesięczne wakacje. :wink:

jak by wprowadzili pojazdy to by było fajnie. Ale z drugiej strony to przeciez nie jest tam tak dużo roboty a Marco sam w MA nie jest więc...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 00:23 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
lol wyobrażasz sobie lag w miescie jak by przyjamniej jedna osoba zaczela sobie jeździc?
Pewnie każdy w was doświadczył laga podszas normalnego chodzenia a codopiero poruszajac sie 4-5razy szybciej ;]
Wszystkie te techniczne problemy omija Tp chip , który zaooszczedza nam ogladania krajobrazów podczas podróży :-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 08:42 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Yekyl napisał(a):
lol wyobrażasz sobie lag w miescie jak by przyjamniej jedna osoba zaczela sobie jeździc? Pewnie każdy w was doświadczył laga podszas normalnego chodzenia a codopiero poruszajac sie 4-5razy szybciej ;] (...)

Lagów mogła by doświadzczyć jedynie osoba jeżdżąca. Po za tym pewnie nie można byłoby jeździć w mieście.

W ogóle ciężko zaprojektować sprawny system pojazdów w tego typu grze. Pomyślcie o kolizjach. Jak miałyby być zrealizowane?

Przecież gdyby po potrąceniu kogoś samochodem, ta osoba przewracała się to by się znalazło wiele osób, podobnych do tych zabijających przy TP i rev'ach na Ametherze, które trudniłyby się irytowaniem pieszych. :roll:

MA może też zrobić z piszych niezłomne, chodzące fortece. Po uderzeniu przez samochód nawet nie drgną, natomiast samochód (lub inny pojazd) momentalnie się zatrzyma lub odbije od tej osoby. Takie coś wyglądałoby śmiesznie i nie wiem czy tego byśmy chcieli. :?

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2005, 07:55 
Wszystkie problemy mozna rozwiazac a lag zwiazany z pojazdami hmm wiec niech moze wkoncu oddziela miasta od zwe terenu a pojazdam ibedzie mozna jezdzic tylko po terenach poza miastem
i juz
bo po co jezdzic po miescie:/

Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 15:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Po co? Oczywiście, że dla szpanu. Wyobraź sobie wszystkich tych uberów ze swoimi cackami.... chociaż według mnie najlepszym rozwiązaniem byłyby hangary z pojazdami na obrzeżach stref pvp. Wtedy taki Skalman (powiedzmy) wsiadałby do swojego wozu pancernego i rozpoczynał spustoszenie na pvp...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Lip 2005, 17:13 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
Prayer/Devour napisał(a):
Po co? Oczywiście, że dla szpanu. Wyobraź sobie wszystkich tych uberów ze swoimi cackami.... chociaż według mnie najlepszym rozwiązaniem byłyby hangary z pojazdami na obrzeżach stref pvp. Wtedy taki Skalman (powiedzmy) wsiadałby do swojego wozu pancernego i rozpoczynał spustoszenie na pvp...

A i bez tego pewnie też sieje zagładę...
Zabawki dla umberów, którzy i tak wymiatają :/

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Sie 2005, 20:23 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 121
Nick w grze: Helllreiser
wiecie co powinni wprowadzic? pulapki na myszy ( moby) :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sie 2005, 19:05 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
wprowadzajÄ… od dawna tylko im nie idzie...

nutrio bars ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2005, 15:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
a ja myślę, że za 2 miesiące to dostaniemy nowe protezy ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 97 gości

Panel
Skocz do: