Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Maj 2005, 13:06 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
niezłe emocje to ostatnie vu wzbudziło

przyznam, że trochęczasu w PE spędziłem i kilka vus przeżyłem, było też kilka takich, po których ludzie masowo deklarowali wyjście (zwłaszcza ostatnio takie się zdażają), ale ostatecznie większość ludzi nadal widzę w grze, niektórzy faktycznie odchodzą, ale jednak z PE trudno jest się rozstać

do gry ciągle przychodzą nowi gracze, odchodzący przekazują im sprzęt, a nowi poznją Calypso od nowa, więc zasady będą dla nich jak najbardziej naturalne, nawiasem mówiąc chyba w większości rpg-ów panuje podobna zasada z przyrostem skills,

a prawda jest taka, że MA potrzebuje nowych, zapalonych do gry ludzi, którzy są gotowi wpłacać pieniądze (nie mylić ze złotówkami;)
nie potrzebują doświaczonych, którzy już wszystko wiedzą, a co gorsza potrafią osiągać stały dochód! lol
z ubersów to oni potrzebują tylko tych z naprawdę dużymi pieniędzmi i tych owianych legendą po to żeby nęcić naiwne nooby :)

z drugiej strony pamiętam czasy kiedy MA próbowało wprowadzić niesławny permament decay na itemy, ludzie mocno się buntowali, zbierali podpisy, pisali petycje no i chyba MA sobie odpuściło, więc wszyscy aktualnie niezadowoleni też mają szansę coś zmienic, gl :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Maj 2005, 19:26 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Z ostanich nowości na stronie PE kompletnie rozwaliło mnie to:
Cytuj:
Skill experience gains tweaked, for example within the mining field. This has been done after analyzing statistics and the highly valued feedback from our intrested community.

Gdy ludzie się wnerwili, mówili, że odejdą itd. to teraz MA zacznie poprawiać swoje błędy i już próbują ugłaskać graczy. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Maj 2005, 20:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
a oto i inicjatywa Ace-a

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/898022253

petycja do MA

jeśli podpiszą się wszyscy przeciwnicy nowego vu z tego forum to możemy sobie poprawić notowania na forum międzynarodowym ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Maj 2005, 21:53 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
zrobione :) i dzięki coover za linka

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Maj 2005, 10:59 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
Ehh.... PE jest mmoRPG, czyli chodzi tutaj o wczucie się w graną przez siebie postać i jej ROZWÓJ, czyli m.in. zdobywanie skilli. Nie ważne jakim sposobem. A więc nie gadajcie tutaj, że skille nie są potrzebne! W PE gra się dla zabawy, a żeby mieć jeszcze lepszą zabawę to są potrzebne skille !

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 28 Maj 2005, 12:29 
W sumie racja, jeżeli ta gra chce mieć jeszcze coś wspólnego z normalnym MMORPG to skile muszą być. Poza tym tu nie chodzi o jakieś wyścig skilli czy coś....tu chodzi o satysfakcje, że ma się sporą umiejętość w danej dziedzinie. Petycje także podpisałem ;).

Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Maj 2005, 13:42 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
napisalem, znaczy podpisalem sie pod petycja -mam nadzieje ze nie dostane kary i brak loota w grze :D

a skillowac nie skillowalem bo mi brak bylo czasu i nie mam "Go ". Pewnie ze podziwiam takich ludzi co maja jakies tam wysokie skille ale uwazam ze nie na ringu tylko w ciagu gry, ale uważąm że każdy wybiera swój spsób na dana gre . Wiadomo ring mniejsze wymagania i pogadac mozna ,ze zwierzem nie bardzo i trzeba sie nagonić .
Wozik masz racje powinni dac wszystkim szanase równa ( mnie ledwo RDA przekroczylo 1K ale sie ciesze z tego co mam ) i tutaj jestem zly na PE nie zmienia sie reguł gry wczasie trwania gry . Ja sie przyzwyczaiłem do tego przyrostu skilla według starego systemu i jak pamieć mnie nie myli jest on od początku gry.

I jeszcze jedno zwiekszono liczbe creepa i to dość szczególnie to widać.
Idzie jakby taka fala i przemieszcz sie duza grupa.
wyladowałem pod Mineapolis ,ale w na S w outpust i teraz zeby dojsc do miasta na pólnoc przedzieram sie przez niezły gaszcz krzaków i zwierzat .
nie rozumiem tylko jednego jestam jak wiecie pajak i nie widac Go a według mnie powinien bo jest najwiekszy na tym kontynecie a on mi znika z radaru i z widoku - to powinno byc zmieniaone bo rozumiem mniejsze creepy ale takie cos to powinno byc jakos inaczej rozwiazane.
wiem ze jeszcze kolo Zues , kolo revivalu w strone plazy tez trudno sie wydostac jak server "serwuje " znajdujacej sie tam postaci duza ilosc neconu kazdego typu i plumategursow . nie da sie wyjsc .
wydaje sie mi ze w obecnych warunkach gry to wszystkie spostrzezenia powinnismy sobie na forum udostepniac .
Ciezko jest ale jak ktos cos wie to niech mowi a nie sarka - trudno kto inny jest adminem gry :) nie MY .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Maj 2005, 14:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Heja

Neconu young sÄ… na lewo od hadesa, tam daleko jest outpost,

areny, koło mino, orthos, daleko na plaży pod twin i tyle pamiętam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Maj 2005, 04:59 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Też sie podpisałem. :)

Czyżbym miał teraz sie liczyć z totalnym brakiem lootów w najlepszym wypadku i "przypadkową" blokadą konta ?:)))

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 13:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
chyba sporo osób ma podobne obawy, bo jak do tej pory pod petycją podpisało sie tylko 160 osób, a przecież zarejestrowanych w PE jets 250k lol
przynajmniej wg MA...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 14:56 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
coover napisał(a):
chyba sporo osób ma podobne obawy, bo jak do tej pory pod petycją podpisało sie tylko 160 osób, a przecież zarejestrowanych w PE jets 250k lol
przynajmniej wg MA...

A wliczyłeś w to ile jest nieaktywnych avatarów, tych które wykorzystywało się do mentoringu z Colouring Boxes :D i innych badziewi ??

A pozatym to nie wszyscy wiedzÄ… o tej petycji.

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 20:07 
Ja rowniez wnioskuje ze graczy jest sporo mniej jesli rzeczywiscie bylo by 256k to mielibysmy nielada problem z servami. Pierwsza sprawa ze user przecietnie ma 3 avatary. Kolejna sprawa popatrzmy na najwieksze soce az tak duzo tych ludzi nie ma a freelancerow jest malo. Kolejna sprawa popatrzmy ile jest ludzi w miastach. w niektorych po 100 osob a w niektorych nikogo. Poza tym jesli rzeczywiscie bylo by az tyle osob grajacych to o kazdej godzinie dnia i nocy powinny byc dziesiatki tysiecy. A pvp3 powinno byc obstawione po zeby. Otorz tak niejest nie raz juz bylem w pvp3 o roznych godzinach przeszedlem je na lewo i prawo i zadnej zielonej kropeczki ( bylem na miningu wiec mi to pasowalo ) :)
Poza tym liczmy ze duza czesc z tych avatarow to nooby ktore wysweatowaly 2k sweatu i im sie znudzila gra. MA nie bedzie kasowac nieaktywnych kont poniewaz im to nie w paski :) im wieksza liczba na stronie tym wiekszy prestiz.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 21:08 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
oni nie kasują :) oni blokują, ostatniu kumplowi wysłali emaila, że mu blokują konto bo niegra :D "BasX" - taki nick miał, zapomniał o tej grze a tu email :D

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 22:30 
Czyli potwierdza sie wersja o ilosci numerkow na witrynie :)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2005, 14:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Doro napisał(a):
A wliczyłeś w to ile jest nieaktywnych avatarów, tych które wykorzystywało się do mentoringu z Colouring Boxes :D i innych badziewi ??

dlatego po 250k dopisałem "lol" ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości

Panel
Skocz do: