Regulamin forum

Uwaga! Poradniki bardzo szybko przestają być aktualne. Gra ulega ciągłym zmianom i ewolucji. O szczegóły proszę dopytywać na forum.

Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sty 2011, 00:26 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Ktos sie ostatnio pytal na forum, nie bede wklejal tutaj listy, bo aktualizowany temat jest na tym forum:

http://www.planetcalypsoforum.com/forum ... Chart-VU10

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sty 2011, 07:42 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Ja się pytałem ;) Dzięki :D ...było to takie proste :D wystarczyło poszukać - ahh lenistwo górą :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sty 2011, 08:34 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
XII napisał(a):
Ja się pytałem ;) Dzięki :D ...było to takie proste :D wystarczyło poszukać - ahh lenistwo górą :D

spoko, np, przyda sie tutaj link dla kompletnosci i potomnosci :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2011, 14:17 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Dodam cosik od siebie i nie są to claimy nakopane w jednym przelocie tylko dwa w pierwszym przelocie a pozostałe dwa po ok pół godziny.
1274

Niestety tak jest na cnd, że jak trafi się na pole claimów to potrafi być ich kilkanaście w dosć małym obszarze bio... ale ale... jest 21 bio i własciewie taka sytuacja jak jż się mi zdażyła to w jednym na dzesięć przekopanych :( więc pozostaje mieć nadzieję, że trafi się od razu na to "pełne" bio... a jak jż się na nie trafi to jazda nawiększe ampy i do bulu tłuc claimy aż do strat na karcie :D

pozdro

PS: w sumie chodziło mi o pokazanie jak claimy potrafiż być rozmieszczone na cnd i temat chociaż głównie miał mówić o tym co napisał J3 to jednak zachacza o pewną "inna" cechę rozmieszczenia złóż na CND.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2011, 21:37 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Kurcze znowu jakoś tak po skosie, kiedyś miałem taki pomysł ze owoce rosną w skośnych liniach, i na każdym
polu kąt skosu jest inny. :) Nawet próbowałem ten kąt wyznaczyć dla TI i o dziwo pare razy mi sie sprawdziło.
Teraz owoców już nie zbieram może trzeba się wziąć za kopanie z tymi doświadczeniami ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości

Panel
Skocz do: