Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Cze 2013, 15:39 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2013
Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Podstawowe info o sobie spakujÄ™ do kilku informacji:
Mam 30+ lat, mieszkam w Gdańsku i jestem mężczyzną / chłopcem (niepotrzebne skreślić).

W EU gram "już" całe trzy miesiące, również za mną trzymiesięczny kurs czytania for (o EU). Czytając forum często towarzyszyło mi wrażenie że zupełnie nie rozumie języka polskiego. Ale już podstawowe nazwy, zagadnienia, skróty używane w grze ogarnąłem więc jest już łatwiej się odnaleźć w EU.

Obecnie zajmuję się w EU wszystkim - hunt, mining, craft - a żeby zbyt poważnie to nie brzmiało to - bawię się w hunt, mining, craft - jednym słowem szukam dla siebie profesji.

Z racji przeżytych zim (tak, zim - dlaczego zawsze wiosen ma być?) jestem wstanie wpłacać pewne kwoty co też i czynię.

Obecnie jestem na etapie nieodpartej chęci zadania miliona pytań ale zacisnę zęby i cierpliwie będę szukał odpowiedzi na forum (zresztą pewnie 98% moich potencjalnych pytań już było zadane na forum więc trzeba tylko znaleźć odpowiedzi).

Na koniec nudnego postu jeszcze raz wszystkich witam.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Cze 2013, 18:54 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2011
HP: 0
Nick w grze: Lukas Luczko Tada
Witaj w świecie EU :)
Znajdź mentora, któremu możesz zadać ten milion pytań, opcjonalnie society, do czego zachęcam, to też duże źródło informacji :)

Powodzenia i do zobaczenia w grze :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Cze 2013, 20:55 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
witamy ;)
z przeszukiwaniem for może być problem ;)
często - gęsto nie znajdziesz szukanej informacji, panta rhei ;)
lepiej pytac...na odpowiedziach skorzystajÄ… wszyscy ;)
niech HOF będzie z Toba :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Cze 2013, 08:46 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Witamy! Szczęścia i wytrwałości życzymy. Jak czegoś nie wiesz to pytaj śmiało na forum - na pewno ktoś pomoże.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Cze 2013, 23:11 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
aaa powitać powitać.. w świecie iluzji, browarów, niewyżytych chuci, (oszustów - niestety też, ale na szczęście ci są poblokowani jak na razie), własnych mini spełnień, myśleń, chęci, albo jak kto woli Wirtualnym Świecie EU...

i znowu powtórzę: "..a jednak można..."

pozdro

PS: Wyprawy po sweat są superościowate ale nie daj się namówić na sweatowanie po godzinach... Żonka mi zawsze mówi wynieś śmieci a ja jej na to, że nie teraz bo czytam książkę :D ... hehe ... ciekaw jestem kto zrozumie...

i jak to mawiał Ciamajda: NA PLASTERKIi !!! :d

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości

Panel
Skocz do: