Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2012, 09:19 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2012
HP: 114
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Piotr Str 15 PL
witam nie bede sie rozpisywał gram od stycznia 2012r. wiekszosci sweatuje do zobaczenia w grze :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2012, 13:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
czesc, powodzenia, ale jak bedziesz glownie sweatowal to sie raczej nie zobaczymy :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2012, 18:58 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2012
HP: 114
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Piotr Str 15 PL
JIIIS napisał(a):
czesc, powodzenia, ale jak bedziesz glownie sweatowal to sie raczej nie zobaczymy :mrgreen:

dzieki tylko niesweatuje jak cos uzbieram to na hunt ide czesto widze twoje globy tak ze GZ :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2012, 19:24 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
str15 napisał(a):
JIIIS napisał(a):

dzieki tylko niesweatuje jak cos uzbieram to na hunt ide czesto widze twoje globy tak ze GZ :)

no ja ich dla odmiany ostatnio za często nie widzę :D ale dzięki, również powodzenia, w razie potrzeby pytaj na forum, w grze raczej nie jestem ostatnio rozmowny ;) (90% czasu mnie nie ma, 10% nie mam czasu gadać), a tak to i inni na forum będą mieli okazję pomóc

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości

Panel
Skocz do: