Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 21 Sty 2011, 07:09 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2011
Cześć... Pewna sprawa mnie nurtuje od jakiegoś czasu...:myślę: Mianowicie powrót do EU.
Lecz nie wiem sam... Może zacznę od powodów dla których przestałem.
- CryEngine2 i brak sprzętu...
- Noloot noloot, noloot, noloot, 4pec loot, no loot, noloot, noloot (...) Shin Guard (L) 0,50 PED... noloot(...) rok póżniej pytanieod MA: Do you really want logoff... -Yes!!! I'm Tired... ;]
- Czystka na karcie kredowej...
- nolife...
Ale to niebył koniec przepalania procesora i kart graficznych... Szukałem alternatywy od Metin2 po AnarchyOnline...
Ale systemy dropa/lootu w każdej z pozycji wyglądały jeszcze gorzej. Otóż EU w całej swojej "scamowej" postaci udowodniło mi że nie bedzie rozrywki bez ryzyka. Wyobrażcie sobie że są gry w których z mobów leci waluta (zaskórniaki NPC) pomijając czasy w których w PE leciały pedy. To totalny bezsens.
Ale do rzeczy... CHce wrócić ale nie wiem czy mam do czego... Postać główna mi skasowali, nadal pustki na KK... Wiec conajwyżej :sweat:
I Tu moi drodzy ten dylemat leży: Niewiem czy wracać na swoje stanowisko nolife-a na swoim Hot-Spocie w EU i klikac w jednoreką-myszke bo niewiem czy klimat jest;] Więc prosze Was o pomoc w wyborze...

p.s. Okta zostaniesz jeszcze raz moim mentorem...???::D Stawiam "Miodówke" wiem ze niejesteś 100% karłem, że dusza pszczoly wciaz w tobie bzyyyyyyy... :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sty 2011, 07:28 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
hey,
lol.. nie wiem czy Ty z rana coś popiłeś ... ale przynajmniej 10% Twoich wypowiedzi nie trzyma się kupy lub nie są na czasie :D co do teraźniejszego wzoru gry ;)

Czy warto wracać do Entropii?! To zależy... jeśli masz irl wolną kasę którą/ej jak wpłacisz i przewalisz nie żal Ci będzie... Taki schemat jest najlepiej przyjąć na starcie - ale nie wykluczone, że będziesz mile zaskoczony jakimś ATHem ;)

Gra posiada klimat, owszem jak każda inna z tym, że to nie ten sam klimat co kieeeedyś ;) mówię tu o starej PE...

Co do PEDów w loocie - dla gracza było to lepsze niż teraźniejsze olejki które mają jakiś znikomy markup (101-105%) ponieważ wyrzucając loot do TT musisz być świadomy tego, że tracisz ten MU, a większość hunterów tak robi bo to w sumie kilka pec, ped po jednym huncie... Fakt, że pec do peca po jakimś czasie da pokaźną kwotę... a dokładając do tego, że MA dając w loocie olejki dolicza nam MU to już w ogóle lipa - a może tak być i z pewnością tak jest ;)

Okta mentorem Twoim może być, tak myślę :) z tym, że nie w systemie... system mentoringu jak na razie nie funkcjonuje w teraźniejszym systemie - ale to czy Okciak będzie Twoim mentorem mentalnym ;) na podstawie ustnej umowy ;) bez nagród... niech wypowie się sam.

Mimo powyższego gra, a mowa tu o EU ;) warta jest zachodu ;) o ile nie grasz dla pieniędzy i nie zmartwi Cię utrata własnych ;) środków...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sty 2011, 08:57 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Łooo Matko.. i Ojcze :)))

Spoko loko będzie co robić ale te 10$ to trza wrzucić do systemu :) bo sweat to już tylko dla maniaków :(

Jeśli książka, rower, pływalnia, bar za rogiem, spacer z psem jest warte tego aby odciąć kupon i poświęcić go EU to warto wracać :)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sty 2011, 15:38 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
CB!
Ja wróciłem i nie żałuję!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Sty 2011, 16:00 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Ja wróciłem już ze cztery razy i też nie płaczę z tego powodu. Ściagaj EU i przetestuj - jak Cie nie wciągnie to sru z dysku i po sprawie.

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości

Panel
Skocz do: