Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2010, 14:40 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Mam na imię Mateusz , 22 lata i dzisiaj po raz pierwszy zagrałem w EU. Chciałem wszystkich powitać i wogole :D
Na forum troche artykułów poczytałem (głównie poradniki) i coś tam pomału myślę że dojdę co i jak do wszystkiego, i że fajnie się będzie grało. Mam tylko pytanie od razu czy w tej grze są też jakieś gildie lub coś w tym stylu ?? I czy jeśli są to czy są też polskie jakieś?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2010, 15:21 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Witaj na forum i powodzenia w grze co do twojego pytania dużo jest polskich soców w grze którzy przyjmują newbie i sa też takie które przyjmóją już bardziej doświadczonych graczy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2010, 16:02 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Piotrek napisał(a):
Witaj na forum i powodzenia w grze co do twojego pytania dużo jest polskich soców w grze którzy przyjmują newbie i sa też takie które przyjmóją już bardziej doświadczonych graczy

wiem, że to nie miejsce na takie rozmowy ale jak się skontaktować z takimi co nowych newbie przyjmują??

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2010, 16:15 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Witaj na forum.
Spróbuj w tym dziale: Society ogólnie

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości

Panel
Skocz do: