Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2008, 16:11 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
Wielu z was może mnie nie zna...wielu może mnie nienawidzi...nie mam reputacji ani autorytetu aby to napisać...

Czułem, że muszę to zrobić, ponieważ prawdopodobnie jest to ostatnie noworoczne życzenie. Nadchodzący 2009 rok wiele zmieni w moim życiu, wiele pracy przede mną, wyzwań, niektóre niewykonalne.
Kontynuacja spędzania czasu przy Entropia Universe stoi pod znakiem zapytania...wszystko zależy od wyników.

Dzisiaj obchodzę 6-tego z rzędu sylwestra w Entropii...prawdopodobnie ostatniego. Świadomość, że każda/każdy albo większość z was + miliony ludzi na ziemi, dobrze się bawi na imprezach, koncertach, domówkach, przyjęciach i w dodatku w towarzystwie najukochańszej osoby...jest koszmarna, nie do zniesienia...nvm.

Życzę wszystkim w nadchodzącym 2009 roku Szczęścia, aby wszelkie wasze marzenia spełniły się. Życzę wam Zdrowia, abyście mogli cieszyć się w każdym dniem. Życzę wam, aby każdy dzień był przepełniony Miłością i Ciepłem, abyście z Radością spędzili nadchodzący rok w gronie Najbliższych, Przyjaciół a w szczególności tych, których darzymy szczególnym uczuciem, czyli Partnerki i Partnerów. Życzę Spokoju i Mądrości, abyście mogli prawidłowe drogi obierać i decyzje podejmować. Życzę Optymizmu, Dostatku, Sukcesów w związkach i karierze.
Życzę wam Wszystkiego czego nie udało mi się tu napisać a co pozytywnie wpływa na komfort życia i radość z niego !

Wszystkiego Najlepszego w roku 2009 !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2008, 18:20 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Level napisał(a):

Życzę wszystkim w nadchodzącym 2009 roku Szczęścia, aby wszelkie wasze marzenia spełniły się. Życzę wam Zdrowia, abyście mogli cieszyć się w każdym dniem. Życzę wam, aby każdy dzień był przepełniony Miłością i Ciepłem, abyście z Radością spędzili nadchodzący rok w gronie Najbliższych, Przyjaciół a w szczególności tych, których darzymy szczególnym uczuciem, czyli Partnerki i Partnerów. Życzę Spokoju i Mądrości, abyście mogli prawidłowe drogi obierać i decyzje podejmować. Życzę Optymizmu, Dostatku, Sukcesów w związkach i karierze.
Życzę wam Wszystkiego czego nie udało mi się tu napisać a co pozytywnie wpływa na komfort życia i radość z niego !

Wszystkiego Najlepszego w roku 2009 !

ŚLICZNIE DZIEKUJE ZA TAK WYLEWNE ŻYCZENIA :)

OCZYWIÅšCIE PODPINAM SIE PO DNIE I TEZ WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAJ

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2008, 18:48 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Dzięki serdeczne Level. Tobie życzę tego samego a nawet odrobinkę więcej :D
Cytuj:
OCZYWIÅšCIE PODPINAM SIE PO DNIE I TEZ WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAJ

teraz wszyscy będą się podpinać pod te życzenia bo są pełne i od serca :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Sty 2009, 00:40 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Dzięki Level, Życzę Ci tego co Tobie nie udało się napisać..., a ponad to wszyskiego najlepszego w nowym roku 2009. Życzenia, które złożyłeś wszyskim potwierdziły tylko to, że jednak jesteś kimś lepszym niż Ci się wydaje... Życzę Ci samych sukcesów i szczęścia w życiu.

WSZYSKIEGO NAJ NAJ DLA WSZYSKKICH FORUMOWICZÓW I NIE TYLKO !!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 13:46 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
ja rowniez zycze Tobie Level i wszystkim graczom (troszke spoznione z powodu nieobecnosci) zyczenia wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim sukcesow w RL, bo o te przy odrobinie samozaparcia nie tak trudno i szczecia w grze, bo tu fortuna zmienna jest :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 21:50 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 154
Society: SKILL or DIE
Nick w grze: Devour The One
Dzięki lvl Tobie też ja w sylwka w pracy siedziałem wiec nie narzekaj

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2015, 21:57 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
HEJŻE HEJ NOWY ROK! HULAJ DUSZA!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Gru 2015, 21:44 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Hola hola... jeszcze parÄ™ dni... :P

Korzystając z okazji i podpinając się pod jakże starego posta życzę wszystkim Wesołych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym i Szczęśliwego nowego Roku :D

Nie pijcie za dużo, pedków nie wydawajcie ale bawcie się dobrze :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości

Panel
Skocz do: