Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Wrz 2010, 01:47 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2010
HP: 0
witam wszystkich ciepło, miło i w ogóle <3

tak naprawdę mam na forum stare konto z czasów, kiedy pierwszy raz zetknąłem się z entropią (meariss), jednak pozwoliłem sobie stworzyć nowe (lubię zmiany). Nowe konto założyłem też w samej entropii i boję się, że mogą się przyczepić, ale pożyjemy zobaczymy.

A co, napiszę też coś o sobie - interesuję się/pasjonuję się digital-paintingiem i ogólnie rysunkiem, jakby ktoś był ciekaw, to niech sobie kliknie, poza tym co jeszcze... jeżdżę trochę na rowerku ostatnio, a i moje główne zajęcie - autosugestia, za pomocą której próbuję przysiąść do książek (klasa maturalna O___O).

W grze: Silvanus Siriae Iriae

Pozdrawiam.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Wrz 2010, 10:53 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Hey,

Zaje..fajne prace ;) bardzo mi siÄ™ podobajÄ…
(sam myślałem by się taką "sztuką" zająć, a do tego celu planowałem zakup tablecika Dell XT2 - jednak na tę chwilę sobie odpuściłem, ale tego typu prace zawsze robiły na mnie ogromne wrażenie... ta fantastyczna kolorystyka i szczegółowość...)

Witaj na forum, szczęścia w grze życzę!

Zdrów!
XII

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Wrz 2010, 13:08 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
no proszę, młoda, miła, ciepła osoba z talentem, tożsamością, pasją i osobowością. Nie to co ja :spłukany: eh :( hafe fun with girls :)
fajne prace, tak trzymaj m8, czy mógłbyś mi napisać na PM szczegóły dotyczące digital-painting ?

ps. Hot Girls study III :shock: hot

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Skocz do: