Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2010, 11:50 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
HP: 0
Nick w grze: Ri-L Skay Kiataki
Witam,
na wstepie dwa slowa o mnie, jestem z krk mam 28 lat :) pierwsze kroki stawialem w PE jeszcze za czasow caffe Tera w pasazu Bielaka na rynku gł. gdzie sporo mniej lub bardziej lubianych osob z tamtych czasow jezeli chodzi o PE siedzialo ( to by bylo jakies 6 lat wstecz ). z Pe zrezygnowalem na rzecz WoW-a i tam chwile posiedzialem ... jednak na starosc ciagnie czlowieka do korzeni tak ze i na mnie nadszedl czas :) in game jestem Ri-L Skay Kiataki ( stara postac to Liu'Ku Eversong Kiataki - i pewenie gdybym byl ja w stanie odzyskac wlasnie na niej bym gral ... ). tak czy inaczej ide skillowac jako ze szkoda czasu sporo nadrobic trzeba ... i do zobaczenia in game

pozdr,
Skay

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2010, 15:45 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
o jezu .
coraz wiecej sie melduje ze "starej paczki" . nie wiem czy nie uciekać :P

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2010, 19:52 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
to jeszcze nic Thanatos wraca ;) hahaha tak ze bedzie nas wiecej i wiecej kolo 5 osob do gry rusza ;) z powrotem wiesz starzejemy sie wozek z dzieckiem trzeba pchac kolo kompa a nie po imprezach latac ;) tak ze meldujemy sie na pokladzie zresszta tak jak mowilem kompa trzeba bylo zmienic zeby miec z gry przyjemnosc na full detach ... zrobione wiec czas skillowac i atakowac ;)))

PS: JC mam jeszcze pixi od ciebie jak cos oddam jak sie na cos wyzej przezuce ;P na koncie znalazlem ;P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2010, 20:37 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
i ampa 102 tez , chyba ze sprzedales :P
JC
p.s.
uuu Thantos

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2010, 20:58 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
ampik tez jest ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2010, 21:48 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
Thantos no kojarze nick ale za nic nie mogÄ™ przypomniec sobie dokladniej co i jak :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2010, 00:14 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
gucio ,bo byles maly i jeszcze nie grales jak on juz byl wielki - mowie o Thanosie . nie wypowiadaj sie o ludziach ktorzy grali jak Ty zaczynales lub nie bylo Ciebie jeszcze w grze ,najlepiej milcz :P , biedzie to lepiej dla Ciebie . naucz sie jednego - milczenie jest zlotem( w twoim pzrypadku nawet platyna)

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2010, 09:36 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
WB i powodzonka!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2010, 14:08 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
HP: 98
Society: Szukam
Nick w grze: Ri-L Vizier Kiataki
siema sky :) i powodzonka ;]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lis 2012, 03:19 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2010
HP: 88
Society: Task Force
to powracanie wyglada tak, ja mimo kolejnej półrocznej przerwy mam tymczasowo lev 53 i 161 hp, a skay lev chyba 28. pewnosci nie mam czy az taki wysoki, bo gra raz na ruski rok.

pozdro

ps. skay - do roboty, bij level ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2012, 01:05 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2012
No właśnie, a ile czasu MA trzyma twoje konto zanim je usunie....?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lis 2012, 09:56 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
chyba rok ,ale nie wiem dokladnie ,ale wtedy juz nie masz skilli :P

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Lis 2012, 04:47 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2012
Nie masz skilli? Czekaj... nie pomyślałem o tym, ale ty chyba chcesz powiedzieć, że skille mogą spadać... myśłałem, że jak coś mi w tych statach tam rośnie to już nie może spaść. O tyle to dla mnie teraz ważne, że czytałem o tym, że dobry ruch to kupić parę tanich implantów na start i nie zaczynać od zera w skillach.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Lis 2012, 18:30 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
witam
zle mnie zrozumiales , nie wiem jak jest teraz ale przedtem jak postac nie byla dlugo logowana powiedzmy pol roku min to dostawales mail z wiadomoscia ze konto jest czasowo zablokowane , jak to trawalo kolo roku to postac mozna bylo odzyskac ale na avatarze nie bylo zadnych skilli , wszystkie przedmioty byly spzredane po TT i miales tylko postac wraz z pedami za itemy ( chyba to bylo tak , moze cos pokrecilem to mnie ktos wyprostuje ) .
jezeli chcesz grac dluzej to jest sens kupic skille , bo sa tanie ,ale jezeli chcesz pograc jakis czas to nie ma sensu i tak do 2000 punktow rosna szybko ( te podstawowe ) .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Cze 2013, 11:58 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2010
HP: 88
Society: Task Force
Kupowanie skill ma sens tylko jesli masz jakis wyraźny cel, np: zlootowales dobra unl bron z ktorej chcesz walic, masz pomysl na biznes jakim jest krafcenie czegos, i skille potrzebne by wymaxowac COS (chance of success), etc.

Chipowanie skilli w gore powyzej 3000 jest bardzo drogie, więc raczej odradzam, bo przyrosty punktowe wtedy mocno spadaja.

Jeśli koniecznie chcesz cos dorzucać będąc hunterem, to tylko ze skilli co dadzą HP, albo Evadera. Level do broni sam wzrośnie szybko.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości

Panel
Skocz do: