Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lut 2013, 12:02 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2008
HP: 0
Nick w grze: Vehr Jee II
Witajcie.

Mam na imię Jurek, mam 28 lat i z racji tego, że kobieta mi wyjechała to czasu mam aż nadto ;).
Zaczynałem kiedyś przygodę z Entropią i co nie co wiem, mam otwartych większość ważnych portali, ale przydał by mi się jakiś przewodnik (gdyby ktoś chciał przygarnąć discipla), ewentualnie soc dla początkujących bo samemu ciężko wszystko ogarnąć. Ogólnie jestem początkującym minerem ( ok 800 w surv i drilling), czasem dla odmiany zabijam jakieś mobki typu Exo. Gram i chcę grać dla przyjemności, do hazardu skłonności nie mam (choć to się pewnie okaże...) , jak mi braknie PEDów to oczywiście mogę coś wpłacić :).

Gdyby ktoś był zainteresowany przygarnięciem noobka to się polecam :). Nick w grze Vehr Jee II, mieszkam w Twin Peaks.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lut 2013, 14:06 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Witamy, życzymy powodzenia. Napisz jeszcze w jakich godzinach grasz aby potencjalni mentorzy wiedzieli kiedy Cię szukać i zacząć nękać zaproszeniami.

Profil Offline
PostPost został usunięty przez jery 18 Lut 2013, 14:43.
Powód: pomyłka
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lut 2013, 16:28 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2008
Nick w grze: Vehr Jee II
Dzięki :) już znalazłem.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lut 2013, 21:00 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Super, że znalazłeś mentora ale... ale polecamy się tak czy siak... mentorów nigdy nie za wiele... jeden nauczy jak huncić shinkiby, drugi jak neconu a trzeci doradzi co krafcić, czwarty natomiast będzie miał anielską cierpliwość do odpowiadania na różne pytania, piąty co prawda niechętnie ale zdradzi "małe tajemnice" miningu, szósty wyśle Cię na cnd (FOMA) z perspektywą wrócenia gołym i wesołym a o dziwo wrócisz bogaty (co prawda nieliczni wiedzą w co ale...) w... no właśnie... Każdy ma trochę tego i owego, każdy woli tam lub tam nie, każdy wie gdzie i gdzie nie...

Polecam gorąco sock w zależności od zdolności językowych polski albo polski nie z dużą ilością aktywnych graczy a "tajniki" dostaniesz jak ktoś Ci na tyle zaufa, że pożyczy komplet ghosta+5b+dobrą aptekę bez dawania zastawu :)

pozdro

PS: jak kobiałka wyjechała to... Gonić, GONIĆ... koło zmieniać :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lut 2013, 02:19 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
wyluzuj okciuch ;) jery jest u nas ;P
w ramach mentoringu mozesz go spic online ;P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości

Panel
Skocz do: