Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2013, 10:33 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2013
Hej Dzień dobry witam wszystkich mam na imię Radek ale możecie się zwracać do mnie "Rann", strasznie się cieszę że trafiłem na Polskie Forum "Entropia" bo mój angielski jest zaledwie komunikatywny:) Mam nadzieję że dowiem się czegoś na start bo zaczynam przygodę z grą a wiem że jest trudna i że to Forum pomoże mi zacząć przynosić w grze jakiś zysk gdzie straty będą niewielkie a o to tu nie łatwo Pozdrawiam serdecznie :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2013, 15:34 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Powodzenia i wytrwałości przede wszystkim :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2013, 21:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
jeśli jest zysk to nie ma strat ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2013, 21:51 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2013
Mówiąc o stratach miałem na myśli wkład własny w postaci sprzętu czy naboi bo tam to się wszystko zużywa prawda :) czysta ekonomia i nie ma nic za darmo z tego co się orientuje :), więc wytrwałość mi się jak najbardziej przyda nie dziękuję oczywiście :). No jak na razie co to nie wiem nawet jak zatankować pojazd na mapie z misjami początkowymi bo mam małe białe autko i 5 Oil do zatankowania ale powolutku byle się nie cofać Pozdrawiam jeszcze raz miłego dnia wszystkim :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sty 2013, 01:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Witaj na forum i w grze :) przede wszystkim cierpliwości i odrobiny szczęścia życzę na początek

rannpl napisał(a):
Mam nadzieję że dowiem się czegoś na start bo zaczynam przygodę z grą a wiem że jest trudna i że to Forum pomoże mi zacząć przynosić w grze jakiś zysk gdzie straty będą niewielkie a o to tu nie łatwo

nadzieja wiadomo czym jest ;) ale masz częściową rację, forum pozwoli ci rozpocząć przygodę z grą

już wiesz że jest trudna, natomiast forum nie powie ci nic o zysku :) co to jest zysk w EU? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sty 2013, 06:20 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2013
Mówiąc o zysku mam na myśli jakieś drobne "na waciki" :) może kiedyś tam w przyszłości uda mi się dojść do tego że mógł bym sobie pozwolić przesłać 50 czy 100$ w miesiącu na konto w banku :) Ale jejku dopiero zaczynam przygodę z grą będąc kompletnie zielonym (bo kto nie był) tak więc jak na tą chwilę pozostają mi marzenia, nadzieja i wytrwałość :) masz rację nadzieja matką głupich no ale każda matka swoje dzieci kocha hah :) pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sty 2013, 15:26 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
zaczyna się z marzeniami i się z nimi kończy :) GL

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez ateush 14 Sty 2013, 11:18.

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości

Panel
Skocz do: