Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2009, 16:14 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Witam,

Moja przygoda z EU zaczęła się na pierwszym roku studiów kiedy byłem jeszcze piękny i młody :lol: i miałem sporo wolnego czasu... był to rok 2003 - zaraz po beta-testach. Od tamtego czasu miałem sporo przerw w graniu w EU ale zawsze (wcześniej czy później) powracam - kto tego nie zna :wink:

Pozdrawiam!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2009, 17:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Oj gdybys tylko zachowal avatara i przedmioty z tego okresu...
Witaj w dzisiejszym EU - duzo cierpliwosci zycze :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2009, 00:38 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
ateush napisał(a):
Oj gdybys tylko zachowal avatara i przedmioty z tego okresu...
Witaj w dzisiejszym EU - duzo cierpliwosci zycze :)
Avatara zachowałem, przedmioty też ale nie było to nic specjalnego, pierwszy rok grania to sweatowanie i srzelanie z EWE32 (tak chyba się ten pistolecik nazywał). Pierwszego HOFa dostałem po 2.5 latach grania, z jednej strony brak szczęścia, z drugiej fakt, że nigdy nic nie wpłaciłem :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2009, 00:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Sivy napisał(a):
Witam

witam :D

Sivy napisał(a):
Pierwszego HOFa dostałem po 2.5 latach grania, z jednej strony brak szczęścia, z drugiej fakt, że nigdy nic nie wpłaciłem :wink:

wplacanie nie ma tu zadnego znaczenia ;) powodzonka zycze, obys nie musial czekac 2.5 roku :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2009, 01:03 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Cytuj:

wplacanie nie ma tu zadnego znaczenia ;) powodzonka zycze, obys nie musial czekac 2.5 roku :)

Że tak powiem, zapełnienie konta PEDami ma zawsze największe znaczenie :lol: Za handlem w celach zarobkowych nie przepadałem nigdy, na szczęście od pierwszego HOFa do dzisiaj udało mi się przejechać na samym miningu... kilka ładnych dropów z huntu też pomogło :wink: Niestety, do dzisiaj nic większego niż 3,8k nie wpadło a PEDy się powoli kończą, jak się nie poszczęści to trzeba będzie zacząć skillować Sweat Gatherer :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2009, 08:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Sivy napisał(a):
Cytuj:

Że tak powiem, zapełnienie konta PEDami ma zawsze największe znaczenie :lol:

majac 3.5k PED latwiej o HOFa bo wydajesz wiecej gotowki ;), ale nie zmienia to faktu ze szansa na HOFa z 3.5k wplaconych PED a 3.5k zdobytych ingame jest taka sama :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2009, 08:59 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
JIIIS napisał(a):
Sivy napisał(a):
Cytuj:

Że tak powiem, zapełnienie konta PEDami ma zawsze największe znaczenie :lol:

majac 3.5k PED latwiej o HOFa bo wydajesz wiecej gotowki ;), ale nie zmienia to faktu ze szansa na HOFa z 3.5k wplaconych PED a 3.5k zdobytych ingame jest taka sama :P
True, ale wciąż - mniej czasu zajmuje wpłacenie 350 baksów niż ciułanie ingame na 3.5k PED :lol:

Analogicznie rozumując - ludzie wpłacający zawsze mają większą szansę na HOFa - bo zanim ktoś uzbiera 1k na bombki/amunicję, oni zdążą wpłacić 5k PED, przez co prawdopodobieństwo trafienia czegoś większego rośnie :lol:

Ale i tak, moje zdanie jest takie, że wpłacanie (odnoszę się tu tylko do mojej osoby) odebrałoby całą zabawę - a przynajmniej 80% :wink:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości

Panel
Skocz do: