Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysłany: 23 Lip 2005, 14:06 
Zjazd DASKów 23 lipiec 2005, Kędzierzyn Koźle, domek Kuchasha.
Impreza zaczeła się dzień wcześniej. Ja w Łodzi imprezowałem z kumplem. Po jakimś czasie skończył się browar, więc wybraliśmy się do sklepu i wylądowaliśmy na innej imprezie. Równocześnie kolega Pełzak imprezował w Lubinie. Rano, bardzo zmęczony życiem podjechałem na dworzec PKS, gdzie spotkałem brata, Pastora, jadącego na zlot Poltropi, i po paru chwilach oczekiwania wsiadłem do autobusu. Po bardzo cięzkich 4 godzinach wylądowałem w Opolu. Poznałem uroki tutejszej kuchni - Knysze. Gdy już dowlokłem się pociągiem do Kędzierzyna, Kuchash czekał na mnie. Po dojeździe do jego domu zaczeliśmy łoić browary. W międzyczasie dojechał Pełzak z Hugiem t5 - Shadows (klan Q3). Zaczeliśmy zmagać się z wrogiem, pomagając sobie palonkiem. :) Około 22:00 wybraliśmy się poznać życie nocne Kędzierzyna. Wylądowaliśmy w klubie Flamingo przy ulicy Matejki 12. Urocza barmanka Marlena, mrużąc swe śliczne oczęta, poiła nas browarem. W górnej częsci klubu królowaliśmy na parkiecie. Nagie, opalone brzuszki, szerokie dekolty, krótkie mini spódniczki i obciśle spodnie. Wszystkie te pokusy nas mamiły, ale chyba jesteśmy porządni (nasze żony i dziewczyny mogą z nas byc dumne) i je przetrzymaliśmy. Około 4:00 wróciłiśmy na kwatere i potoczyła się dalej nasza impreza.
CDN....

Ostatnio edytowany przez PL, 24 Lip 2005, 22:14, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysłany: 24 Lip 2005, 18:52 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 0
Society: DASK
Nick w grze: Grand Master Pelzak PRO
Hej. Dojechalem do domu autostrada A4 szybko i bezpiecznie mimo niezlej zwaly po imprezie. na droge napalilismy jeszcze blancika z Hugiem i Radkiem i w droge :). DO wrocka dotarliosmy szybko wciagnelismy knysze na pkp i odstawilesmy kolege Radka na pociag do Łodzi :). Stamtad udalismy sie w swoiom strone - Lubin.

WIELKIE podziekowania dla KUCHASHA i Jego Mamy za wspaniala goscine - kielbaski z grilla, domowe obiadki i dodatki :). Ze swojej strony uwazam zlot za bardzo udany zachecam wszyskich aby pojawili sie na nastepnym, gdyz wstepnie nagrywamy temat z Kuchem i Radkiem :D. cya

Profil Offline
PostWysłany: 24 Lip 2005, 22:16 
Teraz oczekujemy tylko na zdjęcia i filmik z imprezy. Filmik po obrobieniu będzie można pobrać z naszej stronki.

Nie podano
PostWysłany: 24 Lip 2005, 23:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
Nic dodać nic ująć, Było zajebiście ! Online kumple z SoC są super, ale jak spotkaliśmy się w realu , nie ma słów żeby to opisać :) Czad Extra Super Wyczesana impra, ehhh trzeba było tu być żeby zrozumieć co czujemy, niedługo fotki + filmik na naszej gorącej stronce SoCowej :) . A teraz odpoczynek i szykowanie się do kolejnego spotkania :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lip 2005, 18:24 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: Poltropia
No gratki chłopaki widze że ta sobota to okres wogóle spotkań socowych. Nam też sie udało spotkanko

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lip 2005, 18:29 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: DASK
Nick w grze: Grand Master Pelzak PRO
Ciesze sie niezmiernie :-). Moze kiedys zorganizujemy spotkanie Poltropia & DASK albo ogolnopolskie PE ? :). Ja osobiscie mam kilku przyjaciol i kumpli w Poltropii hehe mozemy sie dogadac. Nam sie 1 postkanie do tego stopnia spodobalo ze za miesiac 2 robimy prawdopodobnie.

[ Dodano: Czw 04 Sie, 2005 00:39 ]
Witam. Mamy juz fotki na www ze zlotu ofcoz zachecam do pregladniecia :)
http://www.dask.neostrada.pl/zlot1.htm

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Sie 2005, 15:29 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
nieźle, to ile was w końcu było na spotkaniu?

pastor oczywiście dokonał słusznego wyboru ;)

Profil Offline
PostWysłany: 20 Sie 2005, 16:15 
Z DASKu było na pierwszym zlocie 3 (Kuchash, Pełzak, PL)+1 gość (Hugo z Q3), na drugim 2 (Kuchash i Cordas)+1 (żona Cordasa). Niestety Cordas wraz z żoną nie mógł dołączyć na pierwszy - praca.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości

Moderatorzy

PL, Kuchash

Panel
Skocz do: