Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2005, 22:58 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Society: Poltropia
W przepiękny majowy wekend 2005r. Odbyły sie obchody 2 rocznicy Poltropi. Ci co byli ćwiczyli skille w grillowaniu i piwkowaniu. I była przednia zabawa.
To jest prawdziwy event :twisted: Być może admin zamiesci fotki z tego spotkania.
Wszyscy z niecierpliwościa czekamy 3 rocznicy.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2005, 00:19 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 119
Nick w grze: Misiek Misior Misiorny
A tak przy okazji :)
Poltropia powstala 24 kwietnia 2003 roku. Zaczeło sie prozaicznie . Od Tomasa i Xrecona którzy założyli soc i poszukiwali doswiadczonego minera . I tak dołączylem do Poltropii. Po prostu miale szczescie i trafilem Hofa w Melchi.... to byly czasy Melchi 350% :) eh marzenie.
A poźniej sie rozkreciło dochodzili i odchodzili .... jak w każdym Socu. Ale trzon Poltropii dalej sie trzyma.
Chyba jest to jeden z nielicznych soców gdzie członkowie znaja sie w realu i utrzymuja ze soba kontakty .... tak przynajmniej ja mysle :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Maj 2005, 17:49 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 119
Nick w grze: Misiek Misior Misiorny
Nasze spotkania w realu to nie tylko rozmowy o PE! Okazuje się ze spotykamy się także po to żeby pogadać o życiu :) Za każdym razem poznajemy się lepiej i zacieśniamy kontakty. Wydaje mi się że znamy się coraz lepiej i pod tym względem gra bardzo się przydała!Przynajmniej ja takie odnosze wrażenie :)
Życze wszystkim socom takich spotkań i pomysłów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 13:21 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
dokładnie, kiedy się ostatnio spotkaliśmy u mnie to nie pamiętam, żebyśmy rozmawiali o PE, w zasadzie to wogóle mało pamiętam z tego spotkania... lol

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Moderator

xrecon

Panel
Skocz do: