Odpowiedz

Czy po globalu robisz relog?
Tak 2%  2%  [2]
Nie 58%  58%  [52]
MA mnie nie lubi, i co to global wiem od kolegów... 40%  40%  [36]
Razem głosów : 90
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 15 Wrz 2007, 11:48 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 582
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Takie małe badanie opinii publicznej :P

Czy gdy w trakcie huntu/miningu dostaniesz globa, robisz po tym relog?

edytowano: Babol zacytowany poniżej ;]


Ostatnio edytowany przez Skanerin, 15 Wrz 2007, 14:10, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Wrz 2007, 12:35 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Posty: 382
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
Skanerin napisał(a):
...Czy gdy w trakcie globalu dostaniesz globa...


w trakcie globalu robie screena a tuz po nim nie robie reloga, bo po co?
ja mam zasade, ze biore 3 ampy 104 amunicje i hunce tak dlugo az nie wykorzystam wszystkich ampow, lub jak juz mi sie konczy 3, to gdy dostane globa koncze hunt.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Wrz 2007, 09:56 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 1485
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
totalną bzdurą jest przypisywanie RELOGOWI po globalu jakiś magicznych, boskich właściwości... zawsze mnie śmieszyło jak ktoś twierdził że to pomaga

sam RELOG może mieć jakieś znaczenie wogóle jednak nie ma żadnych dowodów aby tak było... czy to relog po sekundzie, po minucie, czy kolejne logowanie kiedyś tam..


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Wrz 2007, 15:33 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 988
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
IMO raczej warto bić / kopac ile wlezie wtedy bo nie raz było tak że ktoś dostawął 2-3 globale pod rząd. Najgorsze rzowziązanie to robienie przerw / relogów.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Wrz 2007, 11:40 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2007
Posty: 150
HP: 95
Nick w grze: Michael Amar Vahail
Dokładnie. Sam miałem 2 pierwsze globale w odstępie 30 minut, bez reloga. Nigdy nie wpadłem na taki pomysł, żeby się relogować i nigdy tego nie próbowałem:P


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Wrz 2007, 23:14 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 626
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Ja często robie relog "przymusowy". Po globalu zapisuje screena co powoduje zwykle connection lost


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Wrz 2007, 23:17 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Posty: 577
HP: 0
Nick w grze: Eol
Garwen napisał(a):
Ja często robie relog "przymusowy". Po globalu zapisuje screena co powoduje zwykle connection lost

No weź, ściągnij sobie autoscreena, albo coś w tym guście (linki chyba są na stronie głownej).


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Wrz 2007, 20:04 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Posty: 919
HP: 110
Ktoś analizował jakie dane przesyła autoscreen podczas logowania? Bo za każdym razem jak się go uruchamia, to łączy się ze swoją firmą. Jak się nie dasz połączyć - to sie nie odpali. W świetle np: http://di.com.pl/news/17610,CA_Domowi_u ... e_sie.html to lepiej dmuchać na zimne.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Wrz 2007, 08:35 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Posty: 577
HP: 0
Nick w grze: Eol
abyss napisał(a):
Ktoś analizował jakie dane przesyła autoscreen podczas logowania? Bo za każdym razem jak się go uruchamia, to łączy się ze swoją firmą. Jak się nie dasz połączyć - to sie nie odpali. W świetle np: http://di.com.pl/news/17610,CA_Domowi_u ... e_sie.html to lepiej dmuchać na zimne.

To jest jakiś automat z platformy .NET, jego działanie polega na sprawdzaniu czy jest nowsza wersja programu, i to powinno być wszystko. Jak nie chcesz tego łączenia z netem to uruchamiaj bezpośrednio exeka, jest ukryty w podkatalogach twojego profilu.
EDIT: a ta prognoza CA to jakiś taki bełkot, zresztą komentarze autora tekstu też o tym mówią.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Paź 2007, 16:34 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
HP: 0
Society: Poltropia
relog to można trzasnąć z nerwód kiedy słabo idzie :)


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso