Odpowiedz

wg Ciebie EU z nowym silnikiem CryEngine2 jest:
super!! - odzyskaÅ‚a klimat!! - wszystko w niej jest super!! 20%  20%  [7]
lepsza niż byÅ‚a ale bez rewelacji, spodziewaÅ‚em siÄ™ wiÄ™cej, jednak. 54%  54%  [19]
nie ma to dla mnie znaczenia, zaakceptujÄ™ każdÄ… zmianÄ™ - nie widzÄ™ różnicy. 11%  11%  [4]
gorsza niż wersja na starym silniku ale ostatecznie może być. 14%  14%  [5]
beznadziejna - 0 klimatu, wszystko jest sztuczne i przekolorowane. 0%  0%  [0]
Razem głosów : 35
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sie 2009, 09:59 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam,
Postanowiłem dowiedzieć się jak odbieracie EU po zmianie silnika graficznego na CryEngine2 stąd też ankieta ;)
Ze względu na to, że w możliwych odpowiedziach nie ma zbyt wiele miejsca by wpisać wszystko to co bym chciał :D proszę wszystkich chętnych :) o skomentowanie swojego wyboru. Możecie tu też opisywać rzeczy które was drażnią, które chcielibyście zmienić lub wyeliminować. Miło też będzie jak napiszecie jaki wpływ na Was miała zmiana silnika na nowy, czy bardziej się Wam to wszystko podoba, czy zmiana ta miała jakiś wpływ na intensywność uczestnictwa w grze, itp. :)

Zdrów! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sie 2009, 10:04 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 0
Society: BRAK
Nick w grze: raideros raideros QolteC
zaznaczylem 2 opcje bo zabraklo mi opcji , w obecnym stanie wyglada to strasznie, ale jak naprawia co nieco to moze wyjdzie z tego gra"

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sie 2009, 10:22 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
nie ma opcji: "Nie wiem, NIE CHODZI na moim kompie!!!" :mrgreen: wiec zaglosuje po weekendzie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sie 2009, 10:51 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Zaznaczylam,ze ''jest lepiej,ale bez rewelacji'', tyle ze wcale nie chodzi mi o grafike,a o to,zeby byl mniej cukierkowy klimat ;) Zreszta,za duzo pozwiedzac jeszcze nie mialam okazji, bo w ciagu 10 minut 2 razy gra sie zwiesila :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sie 2009, 13:18 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
...a co tu zwiedzać :D obszerny teren z niczym co mogłoby zwrócić szczególnie uwagę a jeśli już to na raz :D poza tym wchodzenie na górki :D masakra...

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sie 2009, 13:50 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Elanor napisał(a):
Zaznaczylam,ze ''jest lepiej,ale bez rewelacji'', tyle ze wcale nie chodzi mi o grafike,a o to,zeby byl mniej cukierkowy klimat ;) Zreszta,za duzo pozwiedzac jeszcze nie mialam okazji, bo w ciagu 10 minut 2 razy gra sie zwiesila :P

Z cukierkami pełna zgoda - sam bym wolał pograć w coś bliżej w klimacie stalkera niż second life.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości

Panel
Skocz do: