Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2007, 04:08 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Wczoraj (w zasadzie przedwczoraj) tłukłem guziki... eeer moliski w okolicach Billys. Polowanie było takie sobie, ale główny cel, czyli trochę moliskowych ząbków, został osiągnięty. Postanowiłem już wracać do TP i po drodze tłukłem jeszcze moby, bardziej z przyzwyczajenia zresztą. Plombę zarobił też molisk adult, który rzucił mi shiny (F i M) shogun, harness (F) shogun, ammo, eye oil - wszystko za łącznie 56 PED. To był mój pierwszy global. Moliska ztłukłem "tymi ręcami" czyli używając en knuckles z tt. Po globalu stwierdziłem, ze teraz to już na 100% prościutko do TP, bez wdawania się w zbędne potyczki, bo napewno będą nolooty. No i tu się zdziwiłem, po jakieś 5 minut po pierwszym globalu Caudatergus Young rzucił mi następnego (fap 10, minor nerve blast, ammo, oil - razem 63 pedy). Oberwał z opalo. Już miałem na HUDzie TP w Billys... Niestety, moby w okolicy nie chciały być już tak hojne, więc na tym zakończyłem polowanie. Ale wreszcie, po długim czasie czekania, udało się :) Jakby się tak trafiło raz na tydzień, to bym się chyba posikał ze szczęscia, ale zazwyczaj mam kiepskie looty, więc raczej na odmianę losu nie liczę :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2007, 09:10 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Brawo .

Następnym razem zrob screeny ;-) , Frapsa znajdziesz w poradnikach.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2007, 12:36 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Dzięki, poszukam możliwości robienia screenów na przyszłość :) Generalnie nie było tam niczego jakoś nietypowego, wyłącznie rzeczy, które czasem wypadają w lootach (tylko zazwyczaj jakoś nie mnie) na E od Billys. Zdziwiłem się trochę, bo ostatnio biegało tam sporo graczy, myślałem, że teren jest wydrenowany, ale już myślałem, że nigdy globala nie trafię...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2007, 15:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Kiedyś z kumplem byliśmy w outpoście (wyciągałem go) i czekaliśmy na resztę ekipy ale, że się spóźniali to mówię chodźmy zakillować conieco. Na pierwszym mobie bach global. To dopiero był global z nienacka.
Podobną sytuację miałem jak koło Zychion poszedłem w stronę outpostu na S i zaraz za granicami miasta pierwszy troxY nic, drugi bach HOF. Tu byłem bardziej zaskoczony niż po tamtym globie.
Kiedyś Elanor dała screena gdzie na all czacie było widać kogoś trzy pod żąd globy. No to dopiero musiał spaść koleś z wrażenia. :D
Ale najbardziej dziwią mnie globy za przysłowiowe ostatnie naboje. Miałem tak dwa razy - raz ostatnim strzałem padł mi po 1k ammo huntu glob z exo a innym razem w teamie też ostatnimi strzałami z argo. Gdyby to były mocniejsze maturity mobów to by nie było globów dlatego teraz zawsze noszę mieczyk z tt jako zapas na takie sytuacje jak braknie mi ammo a mobowi styknie przywalić raz lub dwa z mieczyka.

I oczywiście graty :D

pozdro

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości

Panel
Skocz do: