Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2011, 08:01 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2008
HP: 105
Society: JS. GROM PL
Nick w grze: Agallion Largoth Goersen
Witam, muszę się pochwalić i zrzut ekranu dla potomnych zamieścić.
Po 3 latach rycia w ziemi spełniło się marzenie, ale i tak do dzisiaj jakoś nie mogę uwierzyć... :mrgreen:

1273

Trzeba podkreślić, że to mój pierwszy tower, ba pierwsze złoże większe od 830 ped (mój dotychczasowy rekord) :lol:
f-105, amp lvl 2, foma 3 bio

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2011, 08:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
NaprawdÄ™ "z grubej rury!" :) Gratulacje!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2011, 12:50 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 119
Society: EntropiaForum
Nick w grze: KUTY STILOO
Gratulacje!!!

Ja jestem tylko zawiedziony, że ten screan pojawił się wcześniej na innym forum :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2011, 13:33 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Gratki! :)

oczywiście ja to skomentuję :) jakby inaczej ;)

...to jeszcze przed Tobą farciarzu :) jest kilka dni lepszych złóż potem nastanie ciemność. Dla Ciebie gra właśnie się skończyła... i wątpię, że MA zrobiłby wyjątek - no chyba, że całą wygraną z powrotem wsadzisz w system :) ale to i tak nie da 100% pewności na zwrot w przyszłości. Właśnie, każdy marzy o takim towerku czy innym loocie ale nie bierze pod uwagę to, że po takim czymś kończy się sens gry - naprawdę :D i założę się, że to co dostałeś w TT to jest: 50% wygranej = temu co wpłaciłeś i przegrałeś, reszta może to profit tj. kolejne 50% + MU od całości lub inna opcja: 100% towera to wpłaty/wtopa z całokształtu, a MU to tylko profit... chociaż ta druga opcja mało prawdopodobna... to tylko w moim przypadku może się sprawdzić lol

Ale mimo wszystko gratulujÄ™ :) bo jest czego!

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2011, 14:35 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2008
XII. Wpłaciłem do gry na początku kilkaset ped. Musiałbym napisać do MA o zestawienie, żeby zobaczyć ile to faktycznie było, ale na prawdę niewiele. Całość wkładu z nawiązką wypłaciłem już wcześniej i grałem na zysku z markupu. Tym większe moje zdziwienie, bo myślałem do tej pory podobnie jak Ty. No może aż tak to nie... ;) Mam nadzieję, że gra dla mnie się jeszcze nie skończyła, chociaż patrząc na zwrot z ostatnich 2 dni to takie wrażenie mogło by być. Ale to za mało czasu żeby coś powiedzieć na ten temat.

Bardziej mnie martwi sprzedanie tego całego cumbriza po rozsądnej cenie. Wystawiając co dziennie po 100 ped na aukcje (żeby nie zarzucić rynku) będę go sprzedawać przez 2 lata... masakra...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Paź 2011, 14:47 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
graty obys ie przejadl tego towerka zbyt szybko

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Paź 2011, 10:20 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Ale urwał! Graty!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Paź 2011, 13:24 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Largoth mam nadzieje, że w tym temacie za miesiąc lub dwa wypowiesz się na ten temat :)

Sprzedażą cumba się nie przejmuj zbytnio. Po prostu wystawiaj takie paczki z takim MU jakie będą schodzić sprawnie - trzymanie go w oczekiwaniu na lepszą cenę nie ma sensu.

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Paź 2011, 13:27 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
gz :)
Z tego co dobrze pamietam to Sarah skupuje ath, ale jakÄ… daje cene to nie wiem

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Paź 2011, 15:06 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam
gratulacje , oraz sprzedaj to powoli zebys mogl osiagnac dobra cene , nie oddawaj handlarzom ,spzredajac przez aukcje lepiej na tym wyjdziesz . i teraz moja rada po takim ath "odpocznij " , nic nie rob tylko powoli to sprzedawaj ,z kasa zrobisz to co uwazasz i tak nie posuchasz :P bo kazdy jest inny i ma inne cele w grze. Powodzenia .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2011, 21:33 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Gratulacje :)
Teoria o odpoczynku jest raczej dobra, choć nigdy nie wiadomo czy niedługo nie padnie Ci jeszcze jeden, mniejszy
hof. Zauważyłem że czasem jest coś w rodzaju "wstrząsów wtórnych". Tylko że to było przy znacznie mniejszych
sumach, ath nigdy nie miałem. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2011, 21:37 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2008
Próbowałem kopać, próbowałem polować i jednak odpocznę sobie przez jakiś czas. Zwrot jest zdecydowanie poniżej normy. Mam nadzieję że to ta "norma" teraz nie będzie już normą... :wink:
A cumbriz jednak ładnie się sprzedaje. Do tej pory upłynniłem ponad 15% całości po średniej cenie 117,54%...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2011, 23:26 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Nie życzę Ci tego ale raczej to już będzie norma... Pisz co i jak idzie nie kryj się ;)

Zdrow!

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: