Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 22:46 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
Witam,
Dawno się nie odzywałem na tym forum, aczkolwiek teraz stwierdziłem że powinienem o tym napisać.
Odchodze z EU po dosc długiej przygodzie.
Maxymalnie to co osiągnełem to 291k skilli i 214hp bez jakichkolwiek wpłat do gry.

468467

Życzę wszystkim powodzenia bez wyjątków czy był to mój wróg czy dobry kolega.

Ostatnio edytowany przez Kolo 27 Lis 2009, 22:54, edytowano w sumie 6 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 22:51 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
jak to powiedziec....
nareszcie :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 22:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
ale nie ma co, osiagniecia ladne, niech Ci ziemia lekka bedzie :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 22:59 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
nigdy nie uwierzę, że bez wpłat. Źródło pedów musiało gdzieś być i nie jest to w żaden możliwy sposób prawdopodobne, aby osiągnąć taki total skill i hp z loota.

Niestety, ludzie z małą wiedzą na to się nabiorą i podniecą, zapamiętają Ciebie jako Kolo...ten co miał 214 hp i prawie 300k total skill bez wpłat :shock: huh

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:00 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Level napisał(a):
nigdy nie uwierzę, że bez wpłat. Źródło pedów musiało gdzieś być i nie jest to w żaden możliwy sposób prawdopodobne, aby osiągnąć taki total skill i hp z loota.

Niestety, ludzie z małą wiedzą na to się nabiorą i podniecą, zapamiętają Ciebie jako Kolo...ten co miał 214 hp i prawie 300k total skill bez wpłat :shock: huh

dokladnie lev, a sluchy chodza rozne....oj rozne :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:06 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Kolo i jego diskopolo !!! pala mi zwiednie jak nie wrocisz do gry :D 100 razy widzialem takie pozegnania ale moze i lepiej wiecej dla nas : ić w uj :P

pozdro !!

p.s. nie wierzcie mu kolo to stary depozyciarz !! :P

Ostatnio edytowany przez RafiS, 27 Lis 2009, 23:07, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:06 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Martre napisał(a):
Level napisał(a):

dokladnie lev, a sluchy chodza rozne....oj rozne :mrgreen:

wiem.

tak dla ścisłości: nie podejrzewam Kola o nic, nie interesuje mnie to wcale i nie jestem z tych, którzy będą robić dochodzenie itd. Tylko stwierdzam fakt, iż jest to nierealne na dłuższą metę.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:08 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Level daj spokoj z konspiracjami pisze ze nie wplacil i dobra jego broszka moze na bugach jechal i siano na boku robil jego sprawa :) !! to temat z zyczeniami a nie o jego lustracji :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:10 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
RafiS napisał(a):
Level daj spokoj z konspiracjami pisze ze nie wplacil i dobra jego broszka moze na bugach jechal i siano na boku robil jego sprawa :) !! to temat z zyczeniami a nie o jego lustracji :D

oh heavens give me strength

przeczytaj post jeszcze raz :) napisałem wyraźnie, iż nie podejrzewam Go o nic, ani nie snuję teorii tylko stwierdzam fakt. Zachodzi tutaj dość subtelna różnica.

edit: ok ok, :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lis 2009, 23:16 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
zasadniczo jak na pozegnanie hyhy, to w dosc dziwnym miejscu kolo swoj post umiesciles ;P chyba, ze to nasze wspolne (nasze w sensie polskiego comunity) osiagniecie, ze nas wreszcie opuszczasz :mrgreen:
powodzenia ci nie zycze, wiedzac jakim dupkiem jestes/byles/bedziesz ;)
pozdrow ojca, jedynego normalnego faceta w twojej rodzinie....a nie, kurt to twoj kuzyn, on tez jest spoko, szkoda, ze przykladu nie bierzesz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2009, 02:03 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Cytuj:
291k skilli i 214hp

....i reputacja gdzieś tak z minus 250 wsród Polaków jak widać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2009, 05:06 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
No fajnie sie global chat sledziło jak kopałeś ( często z żoną zakłady robilsmy czy bedzie tower czy nie);]

powodzenia na nowej drodze życia ;]

A o reputacji nic nie mowie bo mi nic nie zrobił.. u mnie rep na poziomie 0

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2009, 08:17 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
Kolo szkoda :) fajnie się z tobą gadało i kopało na pvp4 :D .
Czasem fajnie się denerwowałeś

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2009, 10:06 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Kocham teorie spiskowe Polaków :)
Jeśli wiecie gdzie są wszystkie logi wpłat to powiedzcie a dam wam screeny.
Aha i dodając do tego to w sumie jeszcze pare lat temu (3-4 lata) zrobilem wypłate 30.000peds.

P.S. Rafis ty ich nie podjudzaj :D Wiesz dobrze jak jest :)

Profil Offline
PostPost został usunięty przez Ashley 28 Lis 2009, 10:35.
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2009, 11:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Ja tam nie wierzę w odejście z gry która przynosi takie kokosy bez wpłacania.
Do zobaczenia wkrótce :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2009, 12:07 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
dokładnie, rezygnować z kury znoszącej złote jaja (rzekomo), z rep tez nie było najlepiej, wiec ... tak czy siak powodzenia, ja nie tęsknię ani jakoś szczególnie nie cieszę. gl tylko po co tak picować na odchodne ...

Ostatnio edytowany przez Chudy, 28 Lis 2009, 12:12, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
PostPost został usunięty przez Chudy 28 Lis 2009, 12:08.
Powód: powtórzenie poprzedniego
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2009, 12:16 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Pamiętam że pół roku temu też odchodziłeś.
Jestem pewien że nie jest to definitywne zakończenie przygody z Entropia , wkrótce pojawia się nowe planety i ponownie się zobaczymy :-)
W każdym razie chwilowo żegnamy drugiego polskiego minera :-)

Osiągnięcia jak najbardziej realne bez żadnej wpłaty - sam nigdy nie wpłacałem , chociaż u mnie źródło dochodów w większości było innego pochodzenia niż u Kola :-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Lis 2009, 12:52 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
takie gadanie, ja odchodzilem jzu 3 razy i 3x wyprzedawalem cale swoje skile w ciagu 3,5 roku, a dalej gram ... wiec kolo niestety ale powrócisz kiedys - zobaczysz - tak właśnie działa hazard :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Lis 2009, 22:20 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
ładnie Kolo ;)

powodzenia irl ;) i hf!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Lis 2009, 23:07 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Society: DARKSIDE Renegades
Nick w grze: Widziu Widzioslaw DarkSide
Dla mnie takie HP to zawsze bedzie RESP+, UBER pełną gębą .
Gdybym miał to zrobić z facetem wsiadłbym na Kola. LOL
A jesli Kolo odchodzisz to może zdradzisz tajemniece sukcesu?!! już ci niepotrzebna
Wnioskuje, że znalazłeś jakąś inną platforme na której bedziesz spędzał 23h/day
albo testował swojego BOTa

Cheers

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Lis 2009, 23:29 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

nie zegnam Cie ,moze mi cos mowi ale Cie moze zobacze w Next island , chyba ze zycie w realu dalo Ci cos lepszego.

powodzenia , a jakbys nieopatrznie wrocil do tej gry to Ci dam pixi lub goblina :).

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Lis 2009, 23:32 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
...

...najbardziej podobał mi się tekst, że osiągnąłeś ten poziom bez jakichkolwiek wpłat :)

no to...

...albo dobrze kradłeś :)

...albo wpłacałeś...

...i to nie mało :D skoro je.b.ałeś na 109 mining ;) czy tam hardcraft na oa-101 :D i innych

...a poza tym ;) różne rzeczy gadałeś do ludzi.

...a skila raczej kupiłeś niż sam nabiłeś (na 100% sam tego nie nabiłeś - nie takim przemiałem), lub też po prostemu wszczepiałeś skila niekoniecznie pochodzącego z kupna ;) ...nie mój h.u.j ;) nie wnikam lol

...a pominiawszy to wszystko :D było miło ale się skończyło i życzę ci więcej szczęścia irl niż w grze ;)
...może uda ci się spylić avka za te 100k zł ;)

sry za te ... ale tyle w tym wszystkim niewiadomych ;)

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Lis 2009, 23:36 
Poor
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 131
Nick w grze: SkorpionPL
No to jest zastanawiające ale spoko pewnie wrócisz po niecałym roku albo później(zależy czy sprzedasz avka)

Tak na marginesie ja do Kola nic nie mam z mojego punktu widzenia wszystko było ok a że zbytnio w życiu polskiej społeczności nie uczestniczyłem to nie wiem jak było u innych(chociaż odrobine na ts'e się nasłuchało)

Dla zainteresowanych nie gram teraz bo nie moge się zalogować jestem w akademiku i chyba mają tutaj blokadę portów jak ktoś wie jak to obejść z miłą chęcią wysłucham.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Lis 2009, 23:38 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
SkorpionPL napisał(a):
Dla zainteresowanych nie gram teraz bo nie moge się zalogować jestem w akademiku i chyba mają tutaj blokadę portów jak ktoś wie jak to obejść z miłą chęcią wysłucham.

post/emil do admina sieci ;)

btw, muti :mrgreen: zastanawialem sie, czemu kola nie pozegnales jeszcze jak nalezy ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Lis 2009, 00:38 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Kocham wasze teorie spiskowe :D

Co do wypowiedzi mutaka to owszem wczepiałem skille, samemu byłoby bardzo cięzko nabic do tego lvl-a :)
Wpłat nigdy nie robilem i tak jak powiedzialem, jak mi powiedziecie gdzie moge zrobic screena logow ( w sensie wplat) to powiedzcie to zrobie i wam pokaze.

Co do Marte to nie mam checi sie wypowiadac bo osoby ktore zamiast grac to gadają badz spamuja forum sa dla mnie nikim :D

I apropo polskiego społeczenstwa to trzymalem sie raczej z daleka bo niestety Polacy tak maja :D Czym wiecej sie dowiedza tym wiecej roznych nowych teori powstaje. I jeszcze do kogos kto posadzal mnie o zły rep: Owszem moze i wsrod Polakow nie bylo najlepiej ale nie dbałem oto, ale wsrod graczy wyzszego rzędu moja reputacja nie byla zla skoro Star i inny gracz ufali mi do granicy 400k pedow. :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Lis 2009, 00:56 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
apropo wpłat.

BARDZO ISTOTNA RZECZ.

wpłaty (wpisy wpłat w logu konta) są kasowane po pół roku, a wszystkie stare też zostały usunięte z loga na koncie na stronie konta

tak więc, choćbyśmy chcieli udowodnić ci, to nie możemy.

co do star...to nolifer, facet, który mierzy ludzi miarą "ha...ja mam tyle i tyle ped", a pomija to, ze ostro resellował i skupował przedmioty w 2003-2005 ile się dało. spędzał całe dnie w grze, bo miał na to czas, być może niczego nie robił w real life. być może ma konto warte wiele milionów ped...ale on tego nigdy nie sprzeda, bo to oznaczałoby "kres jego życia", ba...nikt tego nie kupi, tak więc gówno jest warte.

star ma to do siebie, że pożyczy "bad boy'som" kasę i sprzęt. a porządny człowiek by Ci jestera nie dał,...jestera...zepsutego do zera mann mph :P

sprzedać dupę wielu umie i ta gra takich wielu widziała.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Lis 2009, 01:17 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Aha Level
Czyli dla ciebie tacy ludzie jak:
Autkuma
NZR
Hoos
Buzz
Star
Stryker
SilverFox
Foudil
Freyr
i wielu innych.
Czyli ci wszyscy są nie porządni??? Wnioskuje z tego co powyzej napisales:
Cytuj:
a porządny człowiek by Ci jestera nie dał,...jestera...zepsutego do zera mann mph :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Lis 2009, 01:28 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Kolo napisał(a):
Aha Level
Czyli dla ciebie tacy ludzie jak:
Autkuma
NZR
Hoos
Buzz
Star
Stryker
SilverFox
Foudil
Freyr
i wielu innych.
Czyli ci wszyscy są nie porządni??? Wnioskuje z tego co powyzej napisales:
Cytuj:
a porządny człowiek by Ci jestera nie dał,...jestera...zepsutego do zera mann mph :P

już napisałem, na piękne oczy i tyłek wielu facetów poleci.

z wymienionych nie podoba mi isę Star. a NZR nie pożycza niczego z tego co wiem. część z nich kręci wspólny interes.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Lis 2009, 01:38 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
wyluzuj lev
wszak nie grasz a forum spamujesz ;P
kolo skonczyles ? to nie pisz, bye

btw okciuch jak dochodzenie ? robia postepy? i kiedy koniec ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Lis 2009, 08:39 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Martre napisał(a):
okciuch jak dochodzenie ? robia postepy? i kiedy koniec ?

O rzesz k. jego mać to takie klocki .....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Lis 2009, 10:21 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Wi_Dziu napisał(a):
Gdybym miał to zrobić z facetem wsiadłbym na Kola. LOL

Bleech..a sie gada,ze to kobiety leca na kase..

Level napisał(a):
już napisałem, na piękne oczy i tyłek wielu facetów poleci.

A skad wiesz,ze Kolo ma piekne oczy i tylek? :P

will napisał(a):
Martre napisał(a):
okciuch jak dochodzenie ? robia postepy? i kiedy koniec ?

O rzesz k. jego mać to takie klocki .....

Moze wyjasnicie? Bo nadal nie wiem o co chodzi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Lis 2009, 14:10 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Kolo napisał(a):
Witam,
Dawno się nie odzywałem na tym forum, aczkolwiek teraz stwierdziłem że powinienem o tym napisać.
Odchodze z EU po dosc długiej przygodzie.
Maxymalnie to co osiągnełem to 291k skilli i 214hp bez jakichkolwiek wpłat do gry.

Życzę wszystkim powodzenia bez wyjątków czy był to mój wróg czy dobry kolega.

Graty za wytrwałość/szczęście/czas włożony w grę! Powodzenia!

I do zobaczenia ingame kiedy już wrócisz ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Lis 2009, 21:06 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
Cytuj:

Phi! Też mi coś.. czym ty się chwalisz w ogole ;d nawet do 300 nie dojechales. Nie nabijaj postów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Gru 2009, 10:02 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Podobał mi się twoj tekst :D O tym jak określiles moich fanów :D
Haha Irytująca Zazdrość :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 20:56 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
sory ze tu pisze star to j.e.b.a.n.a p.i.z.d.a potrafi ***** własnych rodziców żeby podnieść beczkę na oilu.. Parę lat temu jej córka grała 2 postacią i podnosiła oil a ona zapierdalała wszystkich , typowy zjeb genetyczny który myśli że wpłaci do gry miliony to stanie się popularną osobą którą będą chcieli poznawać. Drugi NeverDie sprzedał dom żeby wpłącić i kupić CND w jej wydaniu kupiła whuj skili i sprzętu parę lat temu głupia suka... to samo stało się z Looserem ( hof 106K kupił skile i myśli że fajny ) i innymi botami którzy wpłacali do gry żeby się wykoksać. Spotkać człowieka który grał parę lat i się czegoś dorobił a takiego co wpłącił i kupił swoją "moc" to tak jak gadać z zwierzęciem i człowiekiem....
Reszta ludzi jest normalniejsza bo osiągnęli to z biegiem czasu i nie ***** im do Łeba i nie pożyczają wyporzyczają nikomu stafu bo porostu tak jak wszyscy Polacy nikomu nie wierzą !.
Jeżeli znał ktoś 620 albo Fevera lub Starmana Neo T-rexa czy tez skalmana to CI ludzie dorobili się dużo zaczynając gre od samego początku ale dało się z nimi dogadać dawali też dorobić się nobom np oil , czy też starman sprzedawał ciuszki po cenie tt albo małym + nie patrząc na markup dawał się innym rozwijać a nie .. teraz ludzie są jak zwierzęta mają cel miec w h.u.j. kasy i być najlepsi i żeby każdy był od nich zależny

POZDRAWIAM

Kolo wrócisz lepiej nie sprzedawaj skili xD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 21:05 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Kelly napisał(a):
Jeżeli znał ktoś 620 albo Fevera lub Starmana Neo T-rexa czy tez skalmana to CI ludzie dorobili się dużo zaczynając gre od samego początku ale dało się z nimi dogadać dawali też dorobić się nobom np oil , czy też starman sprzedawał ciuszki po cenie tt albo małym + nie patrząc na markup dawał się innym rozwijać a nie ..

o.O przez chwilę myślałem, że to mój post 8) mamy wspólnych dobrych zapamiętanych znajomych, czy jesteś moim klonem ?
Zapomniałeś dopisać jeszcze NZR, auktuma i Strakkan. oni też są ok z tych "uber pro".
Tak, tak było. Pilnowali porządku i nie psuli zabawy innym, niestety już brak takich ludzi od dobrych kilku lat. Pozostała ich garstka.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 21:11 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Level napisał(a):
Zapomniałeś dopisać jeszcze NZR, auktuma i Strakkan. oni też są ok z tych "uber pro".
Tak, tak było. Pilnowali porządku i nie psuli zabawy innym, niestety już brak takich ludzi od dobrych kilku lat. Pozostała ich garstka.

ja bardzo milo wspominam Auktume, jak zaczynalem gre prawie poltora roku temu akurat udalo mi sie przylaczyc do eventu organizowanego przez niego, zasponsorowal bronie, L ampy i ammo na ponad 4 godzinny hunt (loot potem oddawalismy), nawet nie trafilismy globala, ale byla fajna zabawa na feffkach i maffkach

@Kelly: nie wiem, czemu tu wspominasz NeverDie, bo pojawia sie kolo Star, a to chyba nie ta klasa, no i nie sprzedal domu, a wzial kredyt pod hipoteke, nie wiem, czy mialbys jaja zastawic sie na 100.000$ w tak niepewny wtedy interes

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 21:23 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Level jesteśmy z dawnych czasów przybyliśmy tu z innej planety :) nie pamiętam już innych uberów fajnych :) wiem ze u T-rexa miałem wielki + za pomoc nawet miał mnie w liście gości dodanego żebym mógł wchodzić do jego zamku xD bardzo miło wspominam ten czas ;D pierwsza moja postać sob 621 XxXxX :D właśnie wzieła się od 620 :) wiem ze wtedy on skończył grać a moja jeszcze poprzednia postać pozostawiłem. Belza tez fajna była teraz się s.u.k.a KASA ROBI SWOJE Z LUDŹMI

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 21:32 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Belza była spoko :D Pamiętam, jak zlootowała shadow shiny, niestey M, i się pyta: "chcesz się wymienić ? masz angela f ?" czy jakoś tak:P Kij z ceną, chciała armor :P Wiesz, wiele kont zmieniło właścicieli. Kiedyś było takie małżeństwo, THEJAZZ i THEJAZZLADY. Ciekawe postacie, niedawno ich widziałem znów, ale to chyba sprzedane account, wątpię, aby to ci sami ludzie byli.

Masz absolutną rację, że jako ancient players, jesteśmy w zasadzie z innej gry, mimo, że tej samej.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 21:35 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
miło powspominać miłe czasy :) ale nawiązujemy tutaj do Kola oczywiście bo to jego temat :D powiem tylko tyle jak my graliśmy to o Kolu nawet ptaszki nie ćwierkały :) Grał chyba 2 lata po naszym starcie i jaki koks :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 21:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
no cóż, to nie wróci już nigdy...MA *****, mogło wielu fajnych ludzi zostać. Jeszcze Faustian jest ok :P JD's addict:P

a Kolo...eh, gra niestety zmieniła się bardziej w "kto więcej wpłaci/nakradnie/ma większe szczęście" aniżeli w "kto mądrzejszy/stara się/ma plan". cóż, ich wybór.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 22:39 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Z waszych wypowiedzi wynika że kto dawał więcej free stuffu ten był fajniejszy. nie każdego na to stać, poza tym żyjemy w państwie o wysokich podatkach ;). Dla niektórych PE to tylko gra a dla innych to drugie życie. Bardzo dobrze że was zabijali na oilu, bo o to właśnie w tym chodziło. Jest wiele innych miejsc w których można pograć za mniejsze pieniadze, a jesli nawet nie jestes w stanie zabic AOA solo to po co sie pchac na oil na żyda po olej ;d.
Kelly, Level, nie tobie oceniać co kto robi z swoim wolnym czasem i pieniędzmi ;).
chill out, breathe, hold on and keep living ;d
Co was jacys uberzy obchodza, to tacy sami gracze jak wy.

na temat:
Żegnaj Lurek i koniecznie zmień nick jak już kiedyś wrócisz ; ).

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 22:55 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Cytuj:
jesli nawet nie jestes w stanie zabic AOA solo to po co sie pchac na oil na żyda po olej ;d.

Po to by pograć za darmo, wiem coś o tym ale to informacje na inny temat ;)
Stryker, Gorgeus, Lodidodi(nie pamiętam już czy dobrze pisze), Da i wielu innych było spoko kolegami, z każdym tak na prawdę da się dogadać :)
Powodzenia in rl Kolo.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 23:07 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Courtney napisał(a):
Z waszych wypowiedzi wynika że kto dawał więcej free stuffu ten był fajniejszy. nie każdego na to stać, poza tym żyjemy w państwie o wysokich podatkach ;). Dla niektórych PE to tylko gra a dla innych to drugie życie. Bardzo dobrze że was zabijali na oilu, bo o to właśnie w tym chodziło. Jest wiele innych miejsc w których można pograć za mniejsze pieniadze, a jesli nawet nie jestes w stanie zabic AOA solo to po co sie pchac na oil na żyda po olej ;d.
Kelly, Level, nie tobie oceniać co kto robi z swoim wolnym czasem i pieniędzmi ;).
chill out, breathe, hold on and keep living ;d
Co was jacys uberzy obchodza, to tacy sami gracze jak wy.

na temat:
Żegnaj Lurek i koniecznie zmień nick jak już kiedyś wrócisz ; ).

niestety ale spoglądasz na ideę oil rig ze złej strony. Widać, że wtedy nie grałeś :)

Idęą Oil Rig (niedopracowaną ideą) było to, aby nowi gracze sobie łapali oil, zdobywali dzięki temu ped na rozwój postaci. Taka panowała idea wśród wielu uber playerów, którzy pilnowali aby tak się działo, zabijali *****, którzy chcieli uniemożliwić noobom start, a międzyczasie sobie polowali na atroxy. Mieli fun i z tego, że dają nowym możliwość startu, i z tego, że ktokolwiek by nie przyszedł, nie miał z nimi szans (nie pamiętam, aby ktoś T rex'a zabił tak o w walce :P) + zawsze znalazł się jakiś idiota, chcący zburzyć pokój, tak więc nadarzała się okazja na pvp + hunt na troxy.

Neverdie się nie przyzna, że razem z Island Girl często odwiedzali Rig i też nieraz zdarzało im się ustrzelić jakiegoś buca, który zaburzał pokój w tamtym miejscu :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 23:23 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Cytuj:
Po to by pograć za darmo

W sumie masz rację, ale czemu jak AOA zabije to siedzi sie cicho, a jak juz czlowiek to sie bluzga po nim? nie po to (niektorzy) wybijaja troxy po to zeby noobki mogly sobie olej zbierac.

Taa Level juz widze te tlumy noobow na oilu, przyznaj, chcialbys byc takim pupilkiem uberow co by cie na oilu bronili. Trzeba zaakceptowac zmiany jakie by nie byly. Szkoda tych niedoszlych sentymentow, lepiej skillować! : )
Albo sprzedaj chate, zrob z siebie ubera w PE i czysc rig dla nowych, ciekawe kiedy Ci sie znudzi.

Cytuj:
Idęą Oil Rig (niedopracowaną ideą) było to, aby nowi gracze sobie łapali oil, zdobywali dzięki temu ped na rozwój postaci
[/quote]

A nie to żeby zmotywować nowych do wplacania zeby mogli pomarzyc o zamykaniu oilu :) ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 23:41 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Kurt oil ring te parę lat temu nie była strefa kili !!! tak gracze specjalnie gromadzili się przy nim aby pośmiać się pogadać i rywalizować refleksem i sposobem na podniesienie beczki. Najprościej jest zabić wszystkich i siedzieć tam samemu , ale to jest tylko zabawa.

Cytuj:
Taa Level juz widze te tlumy noobow na oilu, przyznaj, chcialbys byc takim pupilkiem uberow co by cie na oilu bronili. Trzeba zaakceptowac zmiany jakie by nie byly. Szkoda tych niedoszlych sentymentow, lepiej skillować! : )
Albo sprzedaj chate, zrob z siebie ubera w PE i czysc rig dla nowych, ciekawe kiedy Ci sie znudzi.

i tu sie mylisz tak było ludzie zbierali się noby lepsi i najlepsi na oilku siedziało do 40 osób i to była zabawa. Ta gra teraz polega na wpłaceniu 200 tys zł i nie dawaniu nowym zarobić chociaż troszkę po to żeby oni też wpłacili.
Uber pozwalał podnosić bo wtedy dawał się rozwijać i tak kształtował sie nowy uber.
Kurt szkoda ze nie da sie cofnąć czasu bo jak by sie dało zaprosił bym Ciebie wtedy do 'PE' i byś zobaczył że gra wyglądała o wiele fajniej

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 23:47 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Cytuj:
Najprościej jest zabić wszystkich i siedzieć tam samemu , ale to jest tylko zabawa.

Ta dupa. Wlasnie najtrudniej, Fajnie jest rozwalic wszystkich i ucieszyc sie ze nie na darmo poszlo te 40k USD. Wtedy wlasnie jest zabawa kiedy wszyscy cie nienawidza a ty rozwalasz. tylko przegrywac trzeba umiec ;). Ale polak tego nie zrozumie, bo tylko darmowe pedy mu w głowie :). Skończyło się "money for nothing" :). Ludzie wiecej wplacaja i gra sie rozwija wlasnie dzieki temu. Nie rozumiem czemu na depositerow sie wjezdza.
a wy^***** w tych nowych lol. Zachecanie do gry nowych to robota dla MA a nie dla kogos kto dla funu zabija nobkow, w sumie to musi byc przyjemne. :)

Ostatnio edytowany przez Courtney, 02 Gru 2009, 23:51, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 23:49 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Courtney napisał(a):
Cytuj:
Najprościej jest zabić wszystkich i siedzieć tam samemu , ale to jest tylko zabawa.

Ta dupa. Wlasnie najtrudniej, Fajnie jest rozwalic wszystkich i ucieszyc sie ze nie na darmo poszlo te 40k USD. Wtedy wlasnie jest zabawa kiedy wszyscy cie nienawidza a ty rozwalasz. tylko przegrywac trzeba umiec ;). Ale polak tego nie zrozumie, bo tylko darmowe pedy mu w głowie :). Skończyło się "money for nothing" :). Ludzie wiecej wplacaja i gra sie rozwija wlasnie dzieki temu. Nie rozumiem czemu na depositerow sie wjezdza.

i znów się nie zrozumieliśmy. Nie najeżdżam na wpłacających, lecz tłumacze jak kiedyś było. Nic więcej.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Gru 2009, 23:55 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Cytuj:
lecz tłumacze jak kiedyś było

Co było a nie jest... nie pisze sie w rejestr!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 01:57 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hahaha :D
Lubię poczytać wszelakie teorie :P
Dokładnie to co Kurt napisał, Dobry Uber to taki uber który wymieni sie oczywiscie nie wazne co ale zeby bylo zyskiem dla Polaka, albo Uber ktory sprzeda ciuszki za 10% markupu, albo uber ktory pomoze pozbierac beczki na oilu :) bo ten co zabija jest bee.

No niestety panowie Szlachta, chyba czas abyscie wplacili/nakradli pedow i stali sie uberami to wtedy moze inni dzieki wam sie rozwina. Aczkolwiek pamietajcie, bedziecie to robic dla innych a nie dla siebie :D

A niedługo napisze Level tobie jak moje looty wyglądały :) Tzn te najwieksze i najbardziej cenne. Moze wtedy cos do ciebie dotrze.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 02:38 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
nie zdziwie się Kolo, jeżeli coś dostałeś, bo osoby, które wymieniłeś, sporo dostały od systemu i ich znajomi także, a Ty z tego co piszesz, byłeś jednym z nich, tak więc nic mnie nie zdzwi. I tym mnie nie zaskoczysz :)

Gdybym miał mod merc i przepalał dziennie na nim +10h, czy w ciągu 3 lat trafiłbym coś ? Nie.
Gdybym miał zwykłe v1, ale należał do soca z top10 (a Ty byłeś w BAHQ (Black Angels HQ) razem z np Ronny Macaroni itd, chyba), na pewno bym coś dostał.

Ktoś powie "bo oni mają przemiał, dowodem na to są skille", moja odpowiedź: i tak i nie.

Ale pochwal się, co mi szkodzi, uciesze się, jeżeli to nie będą fake.

Kolo, źle mnie odbierasz (chyba nadal mam problemy z przekazem myśli:P). Nie traktuj mnie jako wroga czy też osobę krzyczącą "to heretyk, ***** głupoty, tak się nie da!". Każdy obeznany z grą, czytając mój pierwszy post w twoim temacie, zastanowi się, czy mam rację. To bardzo ważne. Tylko do cholery...być może to forum i każdy zapomina o nim po wylogowaniu, ma w dupie co kto tu pisze itd...ale zacznijcie odbierać innych na wielu falach...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 05:19 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
ta jasne, sruberze, pamietam pf jak wpadles podjarany i ***** cale towrzystwo, monitor ociekal co ?
lecz sie kolo, megalomania to naprwade choroba cha cha cha

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 09:13 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Kolo napisał(a):
chyba czas abyscie wplacili/nakradli pedow

Nie mierz wszystkich swoją miarą.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 10:10 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Martre napisał(a):
ta jasne, sruberze, pamietam pf jak wpadles podjarany i ***** cale towrzystwo, monitor ociekal co ?
lecz sie kolo, megalomania to naprwade choroba cha cha cha

na TS był wtedy event PK, mieliscie pechowy termin po prostu. ;d

Cytuj:

HAhaha nagle mi sie przypomnialo kto tak sie ***** o opublikowanie buga z owocami :D. Uderz w stol.... :P
ale exploit to nie oszustwo right? :)
Nikt nie jest swiety panie Wasooth.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 10:16 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
wasooth napisał(a):

Ja mierzę swoją miarą? Sorki ale to ktoś z was najpierw zmierzył mnie swoją miarą.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 10:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Kelly napisał(a):
nie pamiętam już innych uberów fajnych :)

Ogulak - gra już dość rzadko ale nic się chłopaczyna nie zmienił ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 10:54 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Ku*wa panowie... ogarnijcie się :lol:

Ta gra wzbudza w Was negatywne emocje... kłucicie się jak baby o sukienkę - z drugiej strony przynajmniej jest śmiesznie :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 11:34 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Courtney napisał(a):

na TS był wtedy event PK, mieliscie pechowy termin po prostu. ;d

kurt a co to za nobowskie tlumaczenie lol ?
faktycznie, usprawiedliwia, zachowanie niczym 4 letniego dziecka, ***** komus zabawe bo "event" na ts jest i kolo musi zaistniec, lol, przeciez ludzie sie tylko dwa tygodnie na to umawiali w koncu.... przyszli bez armorow, bez broni itd itp, fatycznie zachowanie pro :lol: wpasc rozwalic bande nieuzbrojonych ludzikow, bez armorow i bez apteczek pewnie nawet
zalosne jak caly kolo ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 12:42 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Courtney napisał(a):
HAhaha nagle mi sie przypomnialo kto tak sie ***** o opublikowanie buga z owocami :D. Uderz w stol.... :P

Spraw bym nie musiał zacząć wątpić w twoją inteligencję...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 12:47 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Zderzenie nieudaczników bez szansy na sukces , z osobami które radzą sobie z tą prostą aplikacją bez wpłat.
Żenada Panowie , zamknijcie ten temat bo pierwsza grupa już prawie płacze. :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 13:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Loss_AdKos napisał(a):
Żenada Panowie , zamknijcie ten temat...

nom, moznaby, ale jeszcze chcialbym zobaczyc te fajne looty Kola, ktore obiecal, tak z czystej ciekawosci :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 13:49 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Loss_AdKos napisał(a):
Zderzenie nieudaczników bez szansy na sukces , z osobami które radzą sobie z tą prostą aplikacją bez wpłat.
Żenada Panowie , zamknijcie ten temat bo pierwsza grupa już prawie płacze. :shock:

Celowo dolewasz oliwy do ognia? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 15:19 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Sivy napisał(a):
Loss_AdKos napisał(a):

Celowo dolewasz oliwy do ognia? ;)

1 połowa zdania o mnie, druga o Kolo i uber playerach, którzy okazali się zajebistymi ludźmi, bo doszli w real life (lub też dostali od rodziny...) do sporych kwot, przez co mogą sobie pozwolić na wpłaty + gracze tacy jak on sam (Loss_Adkos), którzy rzekomo sobie nadal doskonale radzą i mają stałe profity, i ogólnie są elo w ch i wszyscy wiedzą, że tyrają wypłaty i ogólnie co tydzień kilkanaście tys ped wędruje na rachunek.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 20:36 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Level :D Nie wiem co mam ci dalej mowic ale do złej grupy mnie wpakowałes, Ja powinienem byc w grupie ktorzy nie wplacali do EU/PE nigdy. Jesli moje slowa to malo mozesz zapytac Kurta, Wh1ST-a, Damiana (Damian Damian Oskar), czy tez Rafisa (oczywiscie ten was bedzie podjudzal ze oooo Kolo to wplaca i wplaca :D a zna mnie w RL) Duch tez wie co nieco o mnie(ale jego juz dawno tu nie bylo).

I jeszcze mały wątek do Marte (czy jak sie to cos pisze):
To ty kolezko jestes zalosny ze przez cale zycie do Exo walisz i nie potrafisz nic osiagnac w takiej grze. (chyba ze spamowanie na forum zaliczac do osiagniec w EU)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 20:45 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
gupi jestes kolo czy jak to sie pisze, i gowno wiesz co robie w eu
dla mnie jestes lama, klamca i oszust, przy tym gowniaz
eot

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 20:50 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Tak potwierdzam Kolo to gruby depozyciarz ... ;) A tak powaznie to jakei to ma znaczenie , kto co chce udowodnicciezko mi to zrozumiec ... Najwazniejszej rzeczy ludzie nie moga zrozumiec ze kiedys naprawde jak komus sie poszczescilo i walnal nawet niewiele 1-2k to mogl za to grac naprawde dlugo a jak znal pare sztuczek to profitowal i tyle ... kazdy potwierdzi ze z opalo + 105 ciezko bylo wyjsc na minus, a skile caly czas lecialy, pozniej byal era korsow tez na nich malo sie tracilo a nawet ladnie na plus sie lecialo, Kolasinski jak sie czepil allo i esto to bil je z ojcem na przemian cala dobe takz enie wiem co w tym dziwnego ze pojechal ladnie ze skilami ... ? Po drodze mial pare ladnych fartownych strzalow i jakos wiazal koniec z koncem jakkazdy podpieral sie madrym handlem nie sprzedawal tego co upolowal i wykopal w tt. madra polityka zasobow i dalo sie grac, teraz jest naprawde cosraz ciezej ...

cala nagonka w stylu udowodnij ze nie jestes czarownica, jesli sie spalisz to jestes czarownica - do dziela ... :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 21:01 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
pamietam to do dzis..rekawiczki z tt mialo byc fajnie a tu wpada jakis szalony polak i zgrywa kozaka;)

oby twoje rl bylo rownie kolorowe i pelne optymisycznie nastawionych ludzi jak w entropi
pozdro

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Gru 2009, 21:10 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Moje RL jest bardzo kolorowe i z tego sie ciesze :)
Bo przynajmniej nie ma nudy, tacy ludzie sa potrzebni na swiecie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2009, 00:01 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2009
Society: Ex Cons
Nick w grze: shogomad shoti 1st
heh..tak czytam ten temat i musze powiedzieć, że ciekawie w tym polskim "community". jakie to swojskie żeby ***** rodakowai, a co ! Każdy temat do ***** sie z góry na dół dobry.

...i nie jest mi przykro za słownictwo, widze ,że tu to normalka :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2009, 10:54 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
shoti napisał(a):
heh..tak czytam ten temat i musze powiedzieć, że ciekawie w tym polskim "community". jakie to swojskie żeby *****ć rodakowai, a co ! Każdy temat do ***** sie z góry na dół dobry.

...i nie jest mi przykro za słownictwo, widze ,że tu to normalka :)

Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Dzieci się w piaskownicy o wiaderko pobiły, trochę się poobrażały ("Głupi jesteś!", "Nie, Ty jesteś głupi!", "Tak? A Ty zawsze dwa razy bardziej!") ot tyle... jest się przynajmniej z kogo pośmiać :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2009, 12:04 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
Kolo, ile miales towerow? :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2009, 13:25 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
s2k

26k Cobalt (40k peds)
9k Gazz (13k)
5k Azzu (8k)
9k cald (14k)
9k Duru (12k)
5k Cumb (6k)
5k Ignisium (8k)

i być moze zapomnialem o jakims :D

i jeden hofek bliski towera (3725ped melchi = od 4k tower)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2009, 14:53 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
no i patrz na niego :P

no nic powodzenia w rilu :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2009, 21:03 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 186
Society: dask
Nick w grze: gradog
siemka wszystkim ;) wiec zaczne od tego ze tak da rade zaczac bez wplacania,albo raczej dalo sie teraz ciezko niezaczynam od zera wiec ciezko mi powiedziec jak jest teraz ;)
w tej grze liczy sie rozeznanie zwrcanie uwagi co i jak sie dzieje
a jak mozna cos zdialac? mysle ze ciezka praca ^^
czeba codzienie prubowac sa dni poprostu ze mozna cos dorwac jesli wtym dniu niejest to przepada wadpie czy jest cos takiego ze zbiera ci sie pula i dostajesz jakis tam zwrot to bajka czeba poprostu trafic swuj dzien i miejsce ,no i najwazniejszze jesli w czym ci nieidzie nie prubuj na sile dalej tego robic bo to nic niedaje jesli zle ci idzie na ambu idz na fefy i,nieidzie ci w enmater ? kop ore i zmien miejsce to jest cala polityka w tej grze szukac i miec fart ^^
a przyklad z wiwi sekcji kampilem formidiony przez dluszy czas max 500 ped teraz siedzie na fresc juz z 3 tygodie sporo je bije i max 500 ped ^^ no ale jeszcze poprubuje moze to prze to ze ma obcielo ostanio loty
a wracajac do tematu ;) tak kolo siedzial ostro i gral codzienie dlatego trafila no i fart oczywiscie tez mu pomugl ,
mi tam kolo nic nie zawinil wiec mu zycze powodzenia ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2009, 23:27 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Gradog napisał(a):
siemka wszystkim ;) wiec zaczne od tego ze tak da rade zaczac bez wplacania,albo raczej dalo sie teraz ciezko niezaczynam od zera wiec ciezko mi powiedziec jak jest teraz ;)
czeba codzienie prubowac sa dni poprostu ze mozna cos dorwac jesli wtym dniu niejest to przepada wadpie czy jest cos takiego ze zbiera ci sie pula i dostajesz jakis tam zwrot to bajka czeba poprostu trafic swuj dzien i miejsce ,no i najwazniejszze jesli w czym ci nieidzie nie prubuj na sile dalej tego robic bo to nic niedaje jesli zle ci idzie na ambu idz na fefy i,nieidzie ci w enmater ? kop ore i zmien miejsce to jest cala polityka w tej grze szukac i miec fart ^^
a przyklad z wiwi sekcji kampilem formidiony przez dluszy czas max 500 ped teraz siedzie na fresc juz z 3 tygodie sporo je bije i max 500 ped ^^ no ale jeszcze poprubuje moze to prze to ze ma obcielo ostanio loty
a wracajac do tematu ;) tak kolo siedzial ostro i gral codzienie dlatego trafila no i fart oczywiscie tez mu pomugl ,

:shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2009, 00:12 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Ja nie miałem z Toba małą styczność nie mam nic do Ciebie no może tylko wtedy jak strzelałeś
do PF eventu :)

Cześć

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2009, 00:49 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Gradog napisał(a):

Zmień dilera albo bierz połowę, lub może nie pisz postów po pijaku. Mniej więcej połowy tego co napisałeś nie rozumiem, patrząc po tym jak długo grasz wnioskuję że nie jesteś 15 letnim dzieciakiem który nie wie co to słownik i że swoje lata już masz dlatego nie wiem o co chodzi bo ta wypowiedź ma się nijak do tematu, no może za wyjątkiem ostatniego zdania.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2009, 02:04 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Gradog przez dluzszy czas EU/PE to byl moj guru :) Wiec kazda jego wypowiedz jest wazna :) mniej czy bardziej skladna ale wazna :) Thx Gradziu

Profil Offline
PostPost został usunięty przez CvX! 05 Gru 2009, 11:46.
Powód: za CHAMSTWO
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2009, 08:50 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
ja pierd^^e dziwicie sie ze tutaj malo osob zaglada. Po ilosci postow widac ze czlowiek do was nie przyzwyczajony, jak nie rozumiesz to przeczytaj jeszcze raz. Albo poczytajcie Cobre z EF dla rozluznienia. Ja tam doskonale zrozumialem przekaz. Fajnie ze Gradog zdecydowal sie wziac udzial w temacie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2009, 18:50 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Nick w grze: Enkorr
Siemaczek

Kolo znamy się się już deczko dla mnie zawsze byłeś wpożo :)
3m się ciepluchno i powodzonka w realu :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2009, 19:27 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
Iceman napisał(a):

Zmień dilera albo bierz połowę, lub może nie pisz postów po pijaku. Mniej więcej połowy tego co napisałeś nie rozumiem, patrząc po tym jak długo grasz wnioskuję że nie jesteś 15 letnim dzieciakiem który nie wie co to słownik i że swoje lata już masz dlatego nie wiem o co chodzi bo ta wypowiedź ma się nijak do tematu, no może za wyjątkiem ostatniego zdania.

A ta odpowiedź jaki ma związek z tematem ? Pozatym że po chamsku odzywasz sie do osoby której wogóle nie znasz ?

Kolo życze Tobie powodzenia w RL, pamiętam że swego czasu nawet do DASK na jakiś czas zawitałeś. Znamy sie już troche czasu online, i jestem pewien że w niedalekiej przyszlości znowu do EU wrócisz :)

Ps. Czy jest tutaj jakiś temat w którym ludzie nie skaczą sobie do gardeł :) ? Dlatego wielu graczy z czołowych (i nie tylko) polskich soców nie udzielaja się na forum. Szkoda nerwów...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2009, 19:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Kuchash napisał(a):
Ps. Czy jest tutaj jakiś temat w którym ludzie nie skaczą sobie do gardeł :) ? Dlatego wielu graczy z czołowych (i nie tylko) polskich soców nie udzielaja się na forum. Szkoda nerwów...

dzial Nowosci, Poradniki, Humor :mrgreen:, ... poza tym mam wrazenie, ze ten temat powstal po to, zeby zrobic tu zadyme ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Gru 2009, 22:59 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Dzięki za miłe słowa :)
Ale uważajcie i nie ujawniajcie się bardziej bo możecie zostac powiązani ze mna :P
(Hmm skoro oni lubią Kola to zapewne muszą byc tez zli) :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2009, 00:38 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Nick w grze: Northberg
Aj tam, ja pamiętam Cię raczej z dobrej strony, a nie jestem zły (chyba) :P Aczkolwiek nie będę bronił tego co zrobiłeś na PF, bo to delikatnie mówiąc było przegięcie. Czekam, pewnie nie ja jeden na obiecane screeny.

btw.
Wszystkiego naj ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2009, 00:42 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Jak ja ściągnę EU to pewnie Kolo będzie już "penetrował ciasne zakątki" MA ;p

GL w RL co za ćwok może tego życzyć :lol: ( debil źle to odbierze zapewne )

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2009, 01:20 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
hyhy pf to jeden z eventow ktore *****, norciak, jako drugi przyklad - event foxow na cypy ;P
lama i tyle

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2009, 01:29 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Dzięki za zyczonka :D wlasnie koledzy wpadli 1h temu i obalilismy 0.5l w 30min jakies:D wiec dzien dobrze sie zaczal :D ide spac:) elo

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2009, 03:52 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
Kolo napisał(a):
Dzięki za zyczonka :D wlasnie koledzy wpadli 1h temu i obalilismy 0.5l w 30min jakies:D wiec dzien dobrze sie zaczal :D ide spac:) elo

O kurcze 0.5 z kilkoma kumplami w 30min :D Grubo :P

Ps. Jakby 0.5 było na łebka to jeszcze bym zrozumiał :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2009, 11:10 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Kuchash nie kazdy ma takie zdrowie jak ty :D

heh kurde na kazdej imprezie z kuchem patrze z zachwytem na jego wątrobe :D regeneruje się skubana :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Gru 2009, 11:11 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
:) Kuchasz :) Pomijając fakt że jakies 2 lata nie piłem a nas bylo 3 :) a koledzy juz walneli na start 1L :) To bylo naprawde milo :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Gru 2009, 22:32 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2009
HP: 118
Society: www.*****
Nick w grze: Yoko Antyspin KoGoHuMi
Kolo dalej biega po tym padole łez i kopie :? .

Dzisiaj widzaiłem jego globale z Lytarianu i Caldoritu, więc z tym pożegnaniem to jakaś ściema :roll:

GOOD LUCK KOLO :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Gru 2009, 22:49 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Za ostatnie pedy juz sie zabawic nie mozna :P?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Gru 2009, 22:52 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
... a jutro trafi 300k.. xD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Gru 2009, 23:09 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Kolo juz tak sie zegna z gra od kilku miesiecy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Sty 2010, 21:16 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 154
Society: SKILL or DIE
Nick w grze: Devour The One
Kolo jako pierwszy koleś zawieszony w soc-u BAHQ. No i nie zapomnę tekstu "dostałem sms-a ale nie będę odpisywał szkoda kasy" :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Sty 2010, 13:22 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
"No flame - no game"

To chyba nieoficjalne motto tego forum :)

Dajcie spokój Kolo'wi. Poprostu z pewnymi nałogami nie jest tak łatwo zerwać.
Sami sobie przypomnijcie ze studiów słynne powiedzenie "od jutra nie piję" :)

pozdro :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sty 2010, 14:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
to nie nałóg tylko reklama ava, nie tak łatwo będzie go sprzedać

co do wpłacania, sam nie wpłacałem nic przez długi czas i po raz kolejny powiem, że to była głupota, więc raczej nie ma się czym chwalić

a wogóle to znam sekret nie wpłacania, tata wpłacał, Kolo nie ;)

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: