Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 11:15 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 158
Society: Vault Dwellers
Nick w grze: Mike Zydu Freeman
Hej. Mam pytanie : czy liczycie dokladnie ile mieliscie i np robicie screeny wszystkich hofow/globali. Jesli tak to jakie sa wasze dotychczasowe wyniki ? Pisze bo akurat mialem swoja mala rocznice, mianowicie trafilem swojego 50 hofa/globala. Niestety byl to tylko argo young 59 ped (nigdy wczesniej na argo nie polowalem) ale zawsze cieszy:)
Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 11:26 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Society: Poltropia
Hej :)

Duże gratki, na sporo ponad rok grania mam 1 hofa i 8 globali... więc od czego to zależy to nie wiem. Jako ciekawostkę dodam, że jak kończę polownie bez straty to jest to dla mnie uber hof (tak żadko się to zdarza). Ale nic to ... czekam na ATH, który zwróci mi straty :)

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 11:31 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 158
Society: Vault Dwellers
Nick w grze: Mike Zydu Freeman
No ja gram od lutego tego roku wiec najwyrazniej mam spore szczescie, choc na pierwszego czekalem ponad 2 miesiace...Z drugiej strony znam ludzie ktorzy graja ponad rok i nigdy nawet globala nie mieli i bynajmnie nie spedzaja oni calego czasu w PA:) Na zagranicznych forach czesto pojawial sie temat np. ukrytego skila - Szczescie ktory mialby miec tu spore znaczenie. Niektorzy zartuja ze po prostu MA lubi tego a tamtego nie...
Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2005, 12:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Ludki lubicie się rozdrabniać... już podobny temat ISTNIEJE Wasz PIERWSZY raz :), dodatkowo jeśli zajrzycie do profilu użytkownika to tam znajdziecie informacje dotyczące liczby hofów/globali (o ile użytkownik podał takie informacje).

Zamykam

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości

Panel
Skocz do: