Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 10 Maj 2005, 13:15 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
:D URODZINY-fotoevent :D

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA MOJĄ WIELKĄ IMPREZĘ URODZINOWĄ W JEDNYM Z KLUBÓW NA CALIPSO KTÓRA ODBĘDZIE SIĘ NAJPRAWDOPODOBNIEJ 12 MAJA O GODZINIE 23. DOKŁADNE DANE PODAM JAK JUŻ BĘDĘ PO ROZMOWIE Z WŁAŚCICIELEM KLUBU I ZROBIĘ REZERWACJE NA TĄ OKOLICZNOŚĆ.

WIELKĄ ATRAKCJĄ WIECZORU BĘDZIE ZBIOROWE ZDJĘCIE GOŚCI ZATEM PROSZĘ O STAWIENIE SIĘ W GALOWYM STROJU Z NASTAWIENIEM NA ZABAWĘ. LICZĘ NA TO IŻ BĘDZIE NAS JAK NAJWIĘCEJ I PRZEDSIĘWZIĘCIE SIĘ UDA! NIECH TO BĘDZIE BICIE REKORDU W LICZBIE OSÓB NA „SCREENE” Z PE! W ZWIĄZKU Z TYM WYBIORĘ LOKAL JAK NAJMNIEJ OBLEGANY BY „LAG” BYŁ DO PRZEŻYCIA.

Kolejne info urodzinowe niebawem!
Zapraszam i pozdrawiam!

Ps.: Każdy kto pstryknie fajną fotkę jest proszony o umieszczenie jej później na forum w tym temacie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Maj 2005, 13:38 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
To już będą drugie urodziny obchodzone w naszym SOCK’u, oto link do pierwszej imprezy urodzinowej naszej miłej koleżanki MONIKI. Uroczystość odbyła się w małym kameralnym gronie... było bardzo sympatycznie.

fotosy urodzinowe>>> http://s10.invisionfree.com/PLCorp/inde ... owtopic=28

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Maj 2005, 15:55 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Nick w grze: Patryk Kotficov Zgred
DUCH jeżeli nie będe zabardzo ***** to wpdanę na 100% 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Maj 2005, 23:46 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ehh opalil bys sie Duch, taki blady wyszedles

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2005, 00:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Też chętnie wpadnę i nawet flaszkę przyprowadzę :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2005, 07:37 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
...jutro biba !!! hehehe :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2005, 12:47 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005

:twisted:
start : 20:00 (około)
miejsce : BAR-ITAKA
:twisted:

mam tylko mały problem, tego dnia mam też "prawdziwe urodziki" wiec nie wiem jak długo zabawie w PE i dlatego podałm orientacyjny czas...zatem zapraszam wszystkich na spotkanko w ITAKA!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2005, 14:38 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
wpadnę :) dzieki za zaproszenie

a przyokazji wszystkiegooooooooooo naaaaaaaajlepszego :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2005, 15:50 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
!!! kolejna sprawa, na e.pioniers jest taki konkurs na najlepszy screen z PE, może na tej imprezie ktoś pstryknie coś zarombistego i pozniej sie pochwali, np.: foto z najwiekszą ilością osób tańczących a w dodatku na prawdziwej imprezie !!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
http://entropia-pioneers.kicks-ass.org/ ... hp?t=23210

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2005, 17:06 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :D
Niestety mnie nie będzie bo wracam do domu na 2 tygodnie :(
Życzę udanej imprezki i super screenów :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Maj 2005, 05:36 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no to włąśnie mam 24 latka hehehe(ciekawe czy MA da mi UBER HOFA na urodzinki) :twisted:
potwierdzam start imprezy : 20:00 w ITAKA
CU THERE !!!

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Maj 2005, 08:42 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Society: Poltropia
hej :)

No to wszego ... hofnego :)

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Maj 2005, 18:06 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Hej :)

Za namową kolegów z SOC zamieszczam moją relację z tej imprezy - wersja przeklejona z naszego forum:

Wczoraj wieczorem odbyła się impreza urodzinowa kolegi Ducha z SOCu Chłopaki z Ferajny PL. Imprezka odbyła się w barze w Ithaca. Pomimo nieruchliwości Patrona oraz niechęci do podawania nam drinków przez barmana (wnisliśmy własne zapasy - ci... aby ochrona się nie dowiedziała) było sympatycznie (od nas byli: Misiek i ja).

Jako bardziej rozrywkową część... zaplanowaliśmy wizytę na oil rigu (to już chyba tradycja). Pomimo, iż jubilat musiał nas opuścić twardo ruszyliśmy w kierunku riga. Z kilkunastu osób zostało nas kilka ... ale nic ... dotarliśmy do riga ... wybiliśmy tych co nas zaczepiali i była sielanka.

Ale przybyły atroxy... kilka podróży do reviva, wróciłem ... został jeden Dominant i tylko sk2 i ja ... pytam czy ma fapa? Tak ... ma 50 ...więc mówię .. to jedziemy go ... ff w łapę i bach, bach.... biegnie ... s2k nie skumał by mnie fapować ... wali w niego z madoxa ... trzymam to bydle na klacie i siekam kataną ... już ledwo żywy ja też ... ale mnie dobił ... padając zobaczyłem, że bestia też padła ... eh ... udało się się nie paść na darmo...

Wracam ... a tu znów sielanka

Długo to nie trwało bo przyszli wypasy i zaczęli się czepiać ... podstępem zabili Miśka - strzelając mu w plecy. Nie darowaliśmy i winowajca padł - finalne cięcie było mi dane .

Nie pomogło to na wiele bo inne wypasy stwierdziły, że jesteśmy niedobrzy... i zaczęły nas wybijać.

Przegrupowaliśmy się i do ataku ... niestety wypasów przybyło i padliśmy.

Kolejne przegrupowanie i powitaliśmy kolejnego wojownika - dołączył do nas Kjobaa . Podzieliliśmy się na grupy SOCowe ... czyli Kjobaa, Misiek i ja oraz grupa Chłopaków z Ferajny PL. W tych dwóch grupach poszliśmy do ataku ... niestety jeden z wypasów zrobił mi HP test w rascalu :evil: ... Misiek też padł ... i tak po kolei padaliśmy (zabierając ze sobą kilku wrogów).

Kolejne przegrupowanie ... atak taktyczny ... i walka ... wszyscy dzielnie walczyli ... powietrze pachniało prochem ... w uszach dudniło od wystrzałów... walka się zacieśniła ... wpadam w środek ... ostatni strzał z FF i jeden wróg leży ... no to katanę w łapę i dalej atakuje ... kolo w shadow zaczyna sie fapować - cholera ...za mocna ta jego apteczka - inni nasi już padli ... o rany zostałem sam ... nic to ... trzeba wykorzystać sytuację ... wpadam między wrogów... tnę na prawo i lewo ... staram się by do siebie strzelali ... mam przed sobą ledwo żywego przeciwnika ... wznoszę katanę by zakończyć jego cierpienia ...tratatata ... i budzę się w revivie ...

No cóż ... zabawa przednia ale trzeba wracać do miasta i spać ... droga powrotna była nawet udana bo zlootowałem shijin table jak go sprzedam to odrobię straty

I to tyle relacji z fajnej zabawy.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Maj 2005, 21:22 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
PioHaw dwa sprostowania:

- DUCH jest z PL.corp :P
- Pominąłeś największego wojownika... mnie :P

ps. jak co to mam sporo fotek z tej imprezy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Maj 2005, 23:14 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Sorki za pomyłkę ... zmyliła mnie nazwa teamu ;) ... nie pominąłem ... zapisałeś się dzielnie w historii tej walki :) jak i wszyscy co brali udział (po naszej stronie :twisted: ) ... to po prostu na gorąco napisana relacja.

Czekam na oficjalną relację organizatora ... oraz materiał zdjęciowy ;)

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Maj 2005, 06:27 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
a ja zabralem 1 bekena 13 PED-ów :twisted: :twisted:
tak ogulnie to była super odjazdowa zabawa :wink: :wink:
takie coś trzeba wiecej razy organizować :twisted: :twisted: :twisted:

Dziękuje i Pozdrawiam
MarO 8)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Maj 2005, 20:39 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
dokładna relacja w przygotowaniu/było super/będę organizować kolejne spotkanka tego typu by integrować polskich graczy!

bardzo dziękuję za przybycie i świetną zabawę, foty i notka lada dzień - dochodze do siebie po baletach w realu :wink:

Profil Offline
PostWysłany: 14 Maj 2005, 20:42 
Jaka szkoda, że mnie impra omineła :(. Bo cóż to za dziwny zbieg okoliczności był, że ja także miałem 12 maja urodziny :P. No cóż gdybym wcześniej zobaczył ten topic to bym był na imprezie :). Może następnym razem (za rok? lub imieniny? :P ).

Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2005, 19:21 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Oto krótka relacja z imprezy, parę zdjęć które oddadzą atmosferę a była zabawowa i wesoła!

...stół już zastawiony :twisted:
Image

goście się schodzą :)
Image

coraz więcej ziomali na bibie!
Image

przy barze jak zwykle... bardzo tłoczno i gorąco!
Image
Image

na parkiecie dzikie podrygi rozbawionej ekipy :P
Image

truuu, truuu, nice... :twisted:
Image

nabuzowana ekipa wężykiem w drodze na Oi!!! La
Image
Image
...niestety ja nie mogłem beczek kopać, w realu już na mnie czekali :wink:

...i to by było na tyle! Było naprawdę fajnie, dziękuję wszystkim za przybycie i życzenia. Wszyscy czekamy na następne urodziny w naszej społeczności polskiej. DZINXXX !! :D :D :D

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości

Panel
Skocz do: