Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lip 2007, 21:30 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
jak w temacie postanowiłem pyknąć taki mały evencik oczywiście to tylko narazie propozycja coby zatrzeć nie miłe wspomnienia po ostatnim evencie na cp myślęże to będzie nie lada gradka dla tych mniej zadowolonych to bedzie coś na styl niewiem ile osób to może pamietac kolega Radas napewno jeśli jeszcze gra bo przecie wygrał jeśli dobrze pamietram dwie główne nagrody a co do eventu to nie moze chodzić o nic inego jak argo maratonn stary dobry argo maraton prowadził go wtedy duch nasz stary dobry event mister heh nie powiem troszke sie opuscił w obowiązkach ale mozna to wybaczyc nie zawsze ma sie czas na takie cuda
dlatego też pos5tanowiłem odswieżyć pamieć co nie którym i ponowic zmagania z argo

ps.mile widziane osoby które bchciały by pomóc w zrealizowaniu tego planu choć mam własną koncepcie to jestem otwarty na propozycje

a w szczególności licze na naszego event mistrza :-)

aha byłbym zapomniał
jutro bedą szczególy co do zasad i wogóle badz co bądz lipy nie bedzie zasady podobne z pierwszego eventu organizowanego przez kolege ducha no prawie choć nie jest powiedziane propozycjre mile widziane hehe

jesli nie bedzie rzadnych konkretnych propos to zrealizuje swoje założenia a z jakim skutkiem się zobaczy :-)

TWIN PEAKS ARGO vs Poland

Info:
-aby wziąć udział w maratonie chętny MUSI SIĘ zarejestrować czyli uiścić opłatę w wysokości 10 ped oraz zadeklarować swój udział postem w tym temacie, rejestracja w trakcie imprezy albo po nie będzie już możliwa
-czas akcji to cały tydzień począwszy od 13 i 20 lipca (pełne 7 dni od godziny 00:00 nie przerwanie...zatem polować można kiedy się chcę i jak chce w tym czasie)
-w tej edycji start możliwy jest tylko indywidualnie, zatem teamy odpadają
-miejsce okolice Twin Peaks gdzie grasujÄ… Argo
-celem jest ZABIJANIE Argo do upadłego i TYLKO ARGO inne mooby się nie liczą
-każdy GLOBAL/HOF należy udokumentować screenem i tu uwaga : dodatkowo musi być widoczna DATA/GODZINA oraz POZYCJA lub MAPKA, w przypadku braku tych elementów na screnie jest on dyskwalifikowany i nie liczy się
-osoba która w okresie maratonu zdobędzie największą ilość punktów z GLOBAL/HOF wygrywa cały maraton
-100 ped lotu to 100 punktów
-premiowane pierwsze trzy miejsca ( 1 miejsce 60% puli, 2 miejsce 30 % z puli, 3 miejsce 10% z puli)

Nagrody:
-kasa z puli wpisowego oraz od sponsorów : do podziału dla zwycięzców

uczestnicy:
1.Benek:10ped

sponsorzy :
-benek:50 ped

ZAPRASZAM ! ! !

Kolejne INFO już niedługo ....

Ostatnio edytowany przez Benek 04 Lip 2007, 21:23, edytowano w sumie 3 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lip 2007, 22:05 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
bardzo, bardzo chetnie wzialbym udzial, ale wyjezdzam na urlop:/ chyba, ze nie zdazycie sie zorganizowac w ciagu 2 tygodni, ewentualnie trafie na powtorke:P
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2007, 12:06 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Byłbym zainteresowany evencikiem , wszystko zależy od nagrody ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2007, 15:24 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Hmm, jeżeli dobrze pamiętam to chodzi o event trwający przez cały weekend koło Twin, wygrywa osoba z największą sumą w globalach/hofach? Jeśli tak to dokładam 10ped do puli nagród, a i sam z chęcią wezmę w nim udział :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2007, 13:42 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
w pierwszym poście pozwoliłem sobie wkleić i lekko przerobić zasady ducha na argo maratonie i zapisywanie można uznać za otwarte zapraszam do zabawy!!! :lol:

ps. no oczywiście sam się wpisuje na listę uczestników i dokładam do puli nagród 50 ped

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2007, 15:52 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm...prośba jak zmienisz start od 13 stego to sie piszę i też dokladam do puli 50 ped. ( i obiecuje , że zuzyję minimum 120k ammo)
13stka to fajna liczba i poczatek weekendu , i do tego piątek a że pierwsze kroki w PE stawiałem pod TP
to chetnie bym sobie przypomniał "wyścig szczurów" he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2007, 20:48 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
oczywiście że można termin przesunąć o dwa dni na 13 właśnie czekam na takie propozycje coby do cykać wszystko na tiptop

ze względu na czas pracy do wieczora przydał by mi się jakiś pomocnik :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2007, 19:04 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Z tego co widze wygrales wlasny event ! gratki ;-)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości

Panel
Skocz do: