Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Maj 2005, 10:39 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
*** to jest event pod którym tylko JA się podpisuję***
*** proszę o dokładne zapoznanie się z info ***
*** podane godziny : czas polski ***

<<< EVENT DUCHA : RAT RACE : EDYCJA 2 >>>
<<< OFICJALNE INFO V1 >>>

ZAPISY: w PE – osobiÅ›cie u mnie, można siÄ™ umówić na forum lub po prostu zaczepić mnie w grze itp., także bÄ™dzie możliwość zapisania siÄ™ przed samym eventem

START EVENTU/BAZA : 30 maja, poniedziałek, godzina 21:00, JASON C., JASONS-BAR
(ZGRUPOWANIE UCZESTNIKÓW 15 MIN WCZEŚNIEJ)

ZASADY:

NAGRODA: caÅ‚a kasa z wpisowego, czyli liczba uczestników razy wpisowe równa siÄ™ nagroda. Może to być nawet spora sumka wiÄ™c gra jest warta ryzyka. Plus nagroda od organizatora – niespodzianka!

ZAPISY: Aby uczestniczyć w tym evencie konieczne jest zapisanie się na listę uczestników, zapisy prowadzę osobiście. Pobieram wpisowe od uczestników 5 PED. Przed rozpoczęciem eventu zostanie stworzony TEAM i na TEAM CZACIE będą prowadzone rozmowy dotyczące eventu i podawane wszelkie wskazówki. W przypadku większej ilości chętnych zostanie wyznaczony drugi kapitan/sędzia drużyny, (by podawać informacje dla uczestników), jak wiadomo liczba osób w TEAMie jest ograniczona. Pełna lista uczestników wraz z wynikami itp. zostanie opublikowana w tym temacie po zakończeniu zabawy.

CEL: celem jest odnalezienie ukrytego przedmiotu, bÄ™dzie to coÅ› zupeÅ‚nie zwykÅ‚ego o nieznanej nikomu wartoÅ›ci TT, wiec proszÄ™ przypadkiem nie używać tego przedmiotu, to potwierdzi jego autentyczność. Osoba która znajdzie pierwsza przedmiot zgÅ‚asza to na kanale, nastÄ™pnie wraca do punktu startu, oddaje mi przedmiot i dostaje nagrodÄ™. I to już koniec zabawy. W przypadku gdy dwie lub wiÄ™cej osób „wpadnie” na przedmiot jednoczeÅ›nie jedynÄ… podstawÄ… jest to kto pierwszy pochwyci go i przyniesie do sÄ™dziego w bazie. W przypadku nie odnalezienia przedmiotu w czasie regulaminowym sÄ™dziowie podadzÄ… dokÅ‚adne namiary na przedmiot (współrzÄ™dne)– i teraz to już bÄ™dzie kwestia kto pierwszy ten lepszy.

PRZEBIEG EVENTU: Czas trwania zabawy to 60 minut, dokładnie co 10 minut na TEAM CZACIE będą podawane wskazówki wszystkim by ułatwić poszukiwania. Wskazówką może być wszystko : rymowanka, nazwa czegokolwiek, współrzędne, opis terenu, łamigłówka, hasło itp.(tak moi drodzy! Trzeba będzie wysilić szare komórki a nie tylko walić w klawiaturę i myszkę!). Godzina to czas na odnalezienie przedmiotu, czynności np.: powrót do bazy nie są objęte tym czasem. Teren gdzie będzie rozegrany event to cała lewa/dolna ćwiartka mapy starego kontynentu (przedmiot może być wszędzie!!! - wskazówki Was naprowadzą). Wszelkie pytanie na kanale, nie związane z tematem będą ignorowane, wypowiedzi niecenzuralne i obraźliwe będą karane dyskwalifikacją (również za łamanie etyki czat-owej grozi ban w danej edycji).

POSTANOWIENIA ORGANIZATORA: Ten event zostanie rozegrany pierwszy raz zatem proszę o wyrozumiałość uczestników w przypadku jakichkolwiek zgrzytów, w kolejnych edycjach dołożę wszelkich starań by było jeszcze ciekawiej i dodam więcej elementów, poprawie błędy. Jeśli coś nie znajdzie odzwierciedlania w zasadach, będzie sprawą precedensową to jakąkolwiek decyzja sędziowska należy do mnie. Decyzja będzie podjęta natychmiastowo, jest niepodważalna, każda osoba zapisana formalnie akceptuje zasady. W razie ujawnienia jakiejkolwiek nie uczciwości lub łamania reguł ferplej uczestnik zostaje zdyskwalifikowany dożywotnio w moich eventach.

Pozdrawiam i zapraszam !

Ps.: Proszę o zadawanie TYLKO pytań związanych z tematem w tym topiku.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Maj 2005, 14:56 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ChciaÅ‚bym bardzo serdecznie podziÄ™kować ateush’owi za przychylenie siÄ™ do mojej proÅ›by i stworzenie na stronie głównej forum rubryki Polecamy z umieszczonym linkiem do mojego postu o evencie. Takie rozwiÄ…zanie przyczyni siÄ™ w znaczÄ…cy sposób do rozreklamowania eventu (oraz innych ciekawych tematów) a co za tym idzie do dostarczenia wiÄ™kszej iloÅ›ci emocji i rozrywki naszej wspaniaÅ‚ej spoÅ‚ecznoÅ›ci polskiej PE.

...jeszcze raz DZIĘKUJĘ !!! :D :D :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Maj 2005, 16:19 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
dopisz mnie do listy uczestników

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Maj 2005, 11:27 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam,
Mnie też :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Maj 2005, 07:59 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
...to już jutro, SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKICH :D :D :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Maj 2005, 09:29 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Ja też przyjde na Event

mam nadzieje ze bedzie wiecej osub niż wczesniej :wink:

Dziekuje i Pozdrawiam
MarO 8)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2005, 10:38 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Event siÄ™ nie odbyÅ‚ – powód : brak chÄ™tnych. Szkoda...

...mimo wszystko jeśli ktoś ma ochotę wziąć udział w tej zabawie niech się odezwie na forum, może zorganizuję event jeszcze raz.

Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2005, 11:51 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Szkoda, ze sie nie udaje :(
Ale mysle, ze to po prostu zly okres dla PE...
Nie tylko VU odstrecza od grania (przynajmniej mnie) ale pogoda
i generalnie ta pora roku - ludzie maja inne zajecia zdala od kompa :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2005, 12:30 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Kurcze fajna sprawa z tymi eventami, od razu przychodzÄ… mi na mysl Tresure Hunt'y Nim'a (eh to byl koloes :(). Mysle ze zeby sie udalo to potrzeba dwoch rzeczy:

1) lepszej reklamy (ja np. nie nie wiedzialem :()
2) wiekszych odstepów w terminach (np. zapowiedz tydzien lub nawet 2 tyg PRZED spotkaniem)

i rozmawiac o tym z kim sie da.. przekazywac info itd itd

Ale i tak fajny pomysł i jesli jeszcze te zagadki by byly OK to juz w ogole same gratki :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Skocz do: