Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2009, 22:54 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
Dobra rozmawiałem z Beliarem i mowil aby dawac propozycje taktyki.

A więc ja widzę jedną mozliwosc...
- 2x osoby idÄ… na smoki i bijÄ… do 1 globala, nastepnie po globalu przezucaja sie na ambu. (na ambu juz plan tez mam)
- Nastepne 2x osoby najprawdopodobniej powinny probowac hispi i scaboreasy na terenie niebieskim. W od hades chyba ze scaboreasy maja gdzies duzy spawn i duze maturity bo nie wiem jak jest na landzie na N od wolwerine. ewentualnie jak tym dwom osoba sie nie uda machnac globka tu to pewnie bedzie mozna wyruszyc we 4 po globala na landzie z hispi na bialym terenie nalezacym do Defifa. Bo 3 moby to juz tez cos ale uwazam ze te 2 osoby powinny zaliczyc globy na niebieskim terenie ze scaboreasa i hispi.

Tak wiec trzeba liczyc na 50pkt z bonusu za 4 moby (albo w najgorszym wypadku 3 rodzaje) no a phasm przez support to jest formalnosc. Support jak sie ladnie zorganizuje tak jak ostatnio to ma szanse natrzepac tych moliskow na ladna liczbe pkt. A wziasc udzial moze kazdy bo nie wazne czy trafi globka na malym czy duzym molsiku bo kazdy pkt sie bedzie liczyl.
Bobi jak sie juz zadeklarowal bedzie bil telzapody ale sadze ze jakas pomoc mu sie przyda.
A pozatym jest dobre miejsce (mam na mysli S od oshiri) gdzie sa telzapody a pod telzapodami sa moliski :)

P.S. Uwazam ze musimy korzystac z tych bonusow za te 4 moby bo to moze byc mocny pkt dla nas...

Zainteresowani niech sie wypowiedza i moze maja inne propozycje (btw. Coovera siostra teraz naprawde by sie przydala szczegolnie na smokach)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 06:09 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Twoja taktyka jest dobra pod warunkiem że będą jako takie spawny i troche szczęścia.
Ja też jestem za tym żeby próbować zdobyć max bonusów.
A co do Ambu , to trzeba się chyba skupić na wyższym maturity. We 2 z apisami można średnie spokojnie bić. Można też podzielić się na 2 różne spawny ambu po 2 osoby.

BTW: wiadomo już jaki skład?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 14:08 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Ja uwazam ze Ambu trzeba bic kolo twin bo tam jest duze maturity i spawn tez jest dosc dobry. Ale to po wykonaniu tego pierwszego planu. I uwazam ze nie ma co sie rozbijac na 2x 2 tylko mozna nawet we 4 bic no ale to sie jeszcze zobaczy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 14:15 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 142
Society: Armia Krajowa
Nick w grze: Lola
Zrobiłem trochę obliczeń co i jak teoretycznie warto bić w tej trzeciej rundzie. Obliczenia oparłem o zasadę, że im większe hp moba tym nieco większa szansa jest na globala w tej samej jednostce czasu poświęconej na ubijanie. Do tego dodałem zależność od ilości punktów za danego moba i z tego wyszły mi nastepujące dane (liczby określają czysto teoretyczną ilość punktów na minutę, które można zdobyć waląc w 4 osoby danego moba apisem+dante non stop):

Ambulimax Young 0,93
Ambulimax Alpha 1,00
Scaboreas Young 1,18
Scaboreas Old Alpha 1,39
Hispidus Provider 0,78
Hispidus Alpha 1,47
Malcruentor Provider 1,37
Malcruentor Alpha 1,99

Jak widać najbardziej efektywne punktowo jest bicie wyłącznie dużych smoków i jest to wykonalne pod warunkiem, że nie ma zbyt dużych przerw pomiędzy 'killami' a team jest wspomagany 3-4 faperami. Jeśli wszyscy członkowie main strzelają w grupie do jednego moba (apis+dante) to zabicie younga zabiera 10 sekund a alphy 11 sekund. Smok w tym czasie zanim podbiegnie będzie w połowie martwy i odda maksimum 2-3 hity zanim zakończy swój żywot ;) Alpha uderza maksymalnie 250 (imp 33%, cut 33%, stab 33%) i aby przeżyć uderzenie potrzebny jest minimum Tiger+5B oraz 159HP. Dla mnejszego hp potrzebne są już takie wynalazki jak Rutuba, Spartacus, Lich, Martial.

A teraz propozycja taktyki.
Na początku zespół dzieli się na dwie części, 2 osoby biją ambulimaksy a 2 pozostałe scaboreasy do pierwszego globala. Po zdobyciu globala przesiadka hispidusy i cięcie do momentu zdobycia 2 globali na małym i dużym maturity.
Przy w miarę dobrym układzie te 4 globale nie powinny zająć więcej czasu niż godzinę. A potem już docelowo duże smoczki oczywiście.

Jest jednak jeden warunek, że spawn smoków oraz maturity będzie wystarczający na potrzeby wof. Jeśli nie to wówczas należałoby zaliczyć tylko dwa globale na smokach na małym i dużym maturity (najlepiej w pełnym czteroosobowym zespole z faperami, żeby nie było przestojów) i wtedy przesiadka albo na duże hispidusy (jeśli będą) w parach z faperem albo na mniejsze ambu (solo) i większe scaboreas (w parach z faperem).
Ostateczną decyzję odnośnie taktyki moim zdaniem będzie można podjąć dopiero po przeanalizowaniu spawnów w piątek wieczorem/sobotę około południa.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 14:37 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
WOW ale rozkmina :D
Jedna uwaga - nieważne jest maturity, na jakim zdobędziesz globa żeby dostać variety bonus. Więc nie trzeba i małe i duże zaliczać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 14:40 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
buzz napisał(a):
WOW ale rozkmina :D
Jedna uwaga - nieważne jest maturity, na jakim zdobędziesz globa żeby dostać variety bonus. Więc nie trzeba i małe i duże zaliczać.

Jest jeszcze coś takiego jak sweep boost czyli 25 punktów ekstra za zaliczenie wszystkich kategorii punktowych :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 15:01 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
buzz napisał(a):
BTW: wiadomo już jaki skład?

Mam rozumiec, że Kolo i Devour dadzą sobie jako jedyni rade ze smokami, więc oni bedą na pewno. Kolejne 2 osoby?

Z uwagi na to iz w wekend majowy mnie nie będzie na 99%, więc wezme udział w pierwszych dwóch meczach, no a przynajmniej w jednym z nich.
Reasumujac na pierwszy mecz z trzech idÄ… : de'Beliar, Kolo, Devour i prawdopodobnie Buzz. No ale oczywiscie jestem otwarty na dyskusje na ten temat.

Natomiast co do osób ktore na pewno nei wezmą udziału w main teamie, to zmuszony jestem do jednej (narazie ) wymiany. Wykreślam sexiego a na jego miejsce wpisuje Kjobe.

Co do strategii.
Pomysł Kola nie jest zły, ale jest bardzo ryzykowny. Moim zdaniem nalezy zgognorować scaboreasy (bo rzadko cos rzucaja) oraz smoki (bo jest ich mało, sa za silne dla nas).
Czyli koncentracja na ambu (land okaza - bo duze density) oraz hispidiusy -do pierwszego globala a potem ambu (land na snieznym terenie - z uwagi na niskie maturity i nienajgorszy spawn).

Oczywiście jeśli wiekszośc zdecyduje aby jednak zaryzykowac propozycje Kola to też będzie ok. Bo ważne jest to aby już teraz wszyscy ją podjęli a nie w czasie samego meczu niepotrzebnie sie kłocic.

Dlatego zachecam do zarliwej dyskusji :)

Co do terminu pierwszego meczu to wekend 4/5 kwietnia - godzina do ustalenia z naszym przeciwnikiem z grupy (ktorej narazie nie ma jeszcze)

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 15:32 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
taka mała symulacja...
załóżmy, że jest w miarę szczęśliwy dzień i main team zdobywa tyle globali ile maksymalnie było w zeszłym roku, czyli 26 ale ogranicza się do 2 mobów (25 globów na ambu to 150 pkt + 9 za hispi + 15 za variety) i to daje w sumie 174 punkty

teraz zupełnie inna strategia, szczęścia za wiele nie ma, ale są rozpoznane spawny i bite do upadłego są wszystkie kategorie punktowe (6 globali za 5,6,7,8,9,10 daje 45 pkt, variety daje 50 pkt, sweep boost następne 25) co daje w sumie 120 pkt za 6 globali
wystaczy dołożyć 5 globali na smokach (jak bicie we dwóch z pomocą faperów globsterów alph pokazało że można je jednak ruszyć) i wynik jest porównywalny a globali mniej niż połowa ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 15:39 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Czyli widze Lola ze jestes za mojÄ… taktykÄ… :)?

Jesli ktos ma czas i checi to moglby sprawdzic te 3x spawny ze scaboreasami :)

Pisac Pisac ludki :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 16:08 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
n1x napisał(a):
taka mała symulacja...
załóżmy, że jest w miarę szczęśliwy dzień i main team zdobywa tyle globali ile maksymalnie było w zeszłym roku, czyli 26 ale ogranicza się do 2 mobów (25 globów na ambu to 150 pkt + 9 za hispi + 15 za variety) i to daje w sumie 174 punkty

Załózmy, że mam szczęsliwy dzien i wybieram w totka 6 liczb ktore akurat pasuja. I co? I jestem zajebiscie bogaty :)

Tylko, że własnie teraz to ciężko przewidzieć, czy np:
a) smoki będą rzucały non stopo po 5k ped hofy czy też rzuca tylko jednego globala... Australli w niedzielę nad ranem naszego czasu :) Polecam sie przyjrzeć statystykom z ET.

ale zgodze siÄ™ z Kolem co do jednego -
Kolo napisał(a):
Pisac Pisac ludki :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 17:02 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
de`Beliar napisał(a):
Załózmy, że mam szczęsliwy dzien i wybieram w totka 6 liczb ktore akurat pasuja. I co? I jestem zajebiscie bogaty :)

Tylko, że własnie teraz to ciężko przewidzieć, czy np:
a) smoki będą rzucały non stopo po 5k ped hofy czy też rzuca tylko jednego globala... Australli w niedzielę nad ranem naszego czasu :) Polecam sie przyjrzeć statystykom z ET.

No wlasnie o to chodzi, że taktyka oparta prawie wylącznie o ambulimaksy to jak stawianie na wygranie szóstki w totka, bo ciężko zalożyć, że te przykladowe aż 26 globali będzie nastukane,
natomiast dużo latwiej zaliczyć 11 globali, ale na różnych mobach i mieć te same punkty, nie mówiąc już o tym, że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby tych globali bylo znacznie więcej niż 11 a więc i sporo więcej punktów. To nie pierwsza runda, gdzie byl problem z big bulkami/thorifoidami i ogólne zamieszanie, teraz mindark nie powinien spieprzyć wszystkiego.

Jeśli chodzi o twoją taktykę Kolo to uważam wypad we dwójkę na smoki za niezbyt optymalny wariant, za duże prawdopodobieństwo, że ktoś trafi do reva i tym samym będą duże opóźnienia podobnie jak na globsterach. No chyba, że pierwszy smok da globala i potem wracacie do ambu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 17:25 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
fajny LA był z ambu na S od oxfordu, maturity do alfy, moze warto tam? i nie jest daleko?

co do scorabówm to z 3 podejscia na nie mialem w przeszłości, solo spoko da sie do provka bic, ale never globala nie dały więc może być cieżko. generalnie dużo i szybko powinno byc z ambu, imo je najwiecej powinnismy stukac

Ostatnio edytowany przez Chudy, 24 Mar 2009, 17:30, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 17:27 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Z tego co wiem to ten Land byl chyba wlasnoscia Hieronima :) A on jak powszechnie wiadomo ma account locked :) wiec tam malo ambu i to youngow :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 17:35 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
Kolo napisał(a):
Z tego co wiem to ten Land byl chyba wlasnoscia Hieronima :) A on jak powszechnie wiadomo ma account locked :) wiec tam malo ambu i to youngow :D

ostatnio jak tam bylem to nalezal do EFund czy jak im tam, swoja droga zastanawialem sie od kogo go kupili skoro owner jest zbanowany ( wydaje mi sie ze to byl land andy denisofa, a nie hiero)

i tak, byly tam ambu guard-oa

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 17:53 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 154
Society: SKILL or DIE
Nick w grze: Devour The One
Mi osobiście wsio ryba co będę bil. Nie wiem jeszcze jak będę pracował ale postaram się ewentualnie zrobić jaka zamianę żeby być. Dziś skocze do wolverine sprawdzić spawn.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 18:53 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: KiioobbaaXVIII Kozakiew
N On od Wolverin jest od zaj... Scarabeo przynajmniej tak bylo z tydzien temu

jezeli chodzi o tego moba lepszego miejsca nieznam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 18:59 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
No i mamy odpowiedz i mozemy plan lekko zmodernizowac :)
Czyli np 4 osoby na smoki do 1 globa pozniej 2 ruszaja na te scarabeuszki i 2 na hispi po wykonaniu globala na kazdym z mobkow lecimy na ambu. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2009, 21:57 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Na N od Wolerine jest ich sporo od Younga do Alphy ale najwięcej Domi i Guard. Przewaliłem 250 ped ammo największy loot 42 ped. Przy odrobinie szczęścia będzie global.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Mar 2009, 07:31 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Wczoraj z Kolem poszliśmy na zwiad na smoki. Jak bym miał to podsumować to raczej to było poszukiwanie smoków niz polowanie na nie. W ciagu całej "akcji" znaleźlismy tylko 5 moze 6 sztuk. Jeśli tak ma być zaabsorbowana cała czwórka main teama to nie wróżę nic dobrego.

Nadal jestem sceptycznie nastawiony do Melcruentorów.

Aczkolwiek walka z nimi (w odbijanego) jest całkiem całkiem :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Mar 2009, 08:07 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
według zapewnień mindarku spawny mają być dostosowane do potrzeb wof w piątek po południu przed każdym weekendem, w którym odbywać się będą mecze, co w wolnym tłumaczeniu znaczy, że należy się spodziewać ich najwcześniej w sobotę rano ;)
tak czy siak ostateczną taktykę trzeba będzie ustalić prawie 'w ostatniej chwili' co oznacza, że częściowo tegoroczny wof to niewypał, bo Hurrikane dał się nabrać na współpracę z MA ;)

Byłem również wczoraj N od Wolv na skarabeuszach i zaliczyłem małego globa na 100ped ammo, więc się da. Maturity od mature do alpha z przewagą providerów, najwięcej mobów kręci się koło land markera, tax 3.9% aktualnie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Mar 2009, 16:06 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
Jeśli spawn smoków ma być konkretny to ja bym odpuścił grinding ambu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Mar 2009, 18:21 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
są w końcu wyniki kwalifikacji, po niezlej rundzie Polska wylądowala ostatecznie na piętnastym miejscu, losowanie grup jutro

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Mar 2009, 19:38 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
W tej rundzie main team musi się spisać .
Smieszna jest sytuacja jak w poprzedniej rundzie gdy support zdobywa maksymalną ilość punktów , a main kończy z beznadziejnym wynikiem.
Panowie wyniki po 350 pktów to powinna być norma , do boju ;-) !

Pozdrawiam ,
Loss

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Mar 2009, 19:54 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Society: DARKSIDE Renegades
Nick w grze: Widziu Widzioslaw DarkSide
Tylko Polska awansowała aż o 5 oczek w tabeli ( z 20 na 15 ) 2-ga Francja -4 oczka ( z 10 na 6ste) Także prowadzimy LOL

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Mar 2009, 20:15 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
hehe a i z Europy środkowo wschodniej wypadliśmy najlepiej :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Mar 2009, 22:18 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 144
Society: P.L
Nick w grze: Pawel Modras Modras
I jak będzie dobra mobilizacja to wypadniemy jeszcze lepiej !!! Trzeba awansować i tyle !!!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2009, 00:20 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Panowie zgodze sie z wami po czesci ale pamietajcie ze Main team to jedno ale pomoc supportu to drugie tak wiec na Support tez liczymy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2009, 09:56 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Są w końcu wyniki losowania grup. Powiem tak, jeśli nie przejdziemy tej rundy to jesteśmy cieniasy zupelne ;) Dostaliśmy Francję, Ametherę i Danię, czyli 6 drużynę eliminacji i dwóch outsiderów. Poniżej wszystkie rozlosowane grupy:

Group A:
1. England, 2. Czech Republic, 3. Greece, 4. Norway

Group B:
1. Canada, 2. Ireland, 3. Wales, 4. Romania

Group C:
1. America, 2. Italy, 3. Netherlands, 4. Estonia

Group D:
1. Sweden, 2. Finland, 3. Scotland, 4. Eudoria

Group E:
1. France, 2. Denmark, 3. Poland, 4. Amethera

Group F:
1. Australia, 2. Slovenia, 3. China, 4. Portugal

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2009, 10:41 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Musze stwierdzić że tym razem nie ma grupy śmierci, a do tego my nie mamy najgorszej grupy bo moglismy trafic gorzej np do grupy B lub C.
Uwazam ze jak na 2 druzyny ktore sie kwalifikuja mamy bardzo realne szanse wyjsc z grupy na drugim miejscu bo Francja to ciezki przeciwnik ale do ogrania :)

Mobilizacje czas zacząć !!!!!!!!!!!!!!!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2009, 12:42 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Dobra wybierajcie godzinę o której będziemy walczyć bo muszę sobie załatwić wolne.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2009, 19:16 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Co, gdzie, kiedy i jak w 3 rundzie... ;)

4/5 kwietnia
mecz z AmetherÄ…

11/12 kwietnia lub 25/26 kwietnia
mecz z FrancjÄ…

3/4 maj
mecz z DaniÄ…

timesloty:
sobota A:12:00, B:16:00, C:20:00, D:00:00 i niedziela E:04:00

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2009, 19:42 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Jeśli chodzi o mnie to : sobota A:12:00, B:16:00, C:20:00

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2009, 23:56 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Najlepsze terminy to dla wiekszosci sloty:
C: 20.00MA (22.00 naszego po zmianie czasu)
B: 16.00MA (18.00 naszego po zmianie czasu)

Jednak nadal dyskusja trwa. Miejmy nadzeje ze nie bedzie problemu z terminem.

Co do meczu numer 3, ktory wypada w długi wekend majowy. Przypuszczam iz mzoe byc problem z frekwencja, bo wiele osob (a na 99% i ja) wyjeżdza gdzieś. Chciałbym juz wczesniej ustalić kto z main teamu mogłby byc wtedy na 100%. Support tez bedzie mile widziany.

Zapraszam do dyskusji.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2009, 07:58 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Jest jeszcze możliwość ustalenia meczu z Danią na 25/26 kwietnia, pod warunkiem, że my i oni rozegrają wcześniej swoje dwa mecze tj. 4/5 kwietnia i 11/12 kwietnia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2009, 15:23 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: KiioobbaaXVIII Kozakiew
O ile terminy dla wszystkich weekendowe sa najlepsze to dla mnie akurat to najgorszy czas

4- do 18-00 Ma kazda godzina

5- odpadam praca :( Niestety pracuje w bardzo nietypowych godzinach ( 16:00 -23-30)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2009, 07:17 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Mi osobiście pasuje slot c. A z Francja chyba umówimy się na 25/26 bo na święta jak sami wiecie będzie mało osób a to najtrudniejszy rywal.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2009, 12:34 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Kouzik napisał(a):
Mi osobiście pasuje slot c. A z Francja chyba umówimy się na 25/26 bo na święta jak sami wiecie będzie mało osób a to najtrudniejszy rywal.

To z kim walczymy to nie jest ważne, liczą się punkty a mniej zwycięstwo. Oczywiście za zwycięstwo dostaje się więcej punktów.
Ale teoretycznie można przegrać wszystkie mecze i wyjść z grupy, trzeba tylko zdobyć bardzo dużo punktów.
Tak więc każdy mecz się liczy tak samo i trzeba walczyć do końca nawet jeśli przeciwnik ma 0 punktów.
No chyba że zmienili tą (głupią) zasadę.

Jeśli chodzi o mnie to we święta wielkanocne / okres przed czyli 11/12 odpadam, moooże w suporcie się pojawie ale nic nie wiadomo czy wogule i na jak długo.

25/26 jestem.

Aw 3/4 maja też nie planuje wyjazdu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2009, 15:22 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
skoro nie ma wyraxnej dyskusji nt. czy ma byc slot B czy C ani u nas ani na forum Amethery (EF) - to automatycznei zostajemy przy slocie C 20.00MA (czyli 19.00 zbiorka z Fort Meduza jk zwykle) a i tamtych "przycisne" aby sie zdecydowali na C (jakos malo mowni sa ostatnio.)

Jak mi potwierdzÄ… to info umieszczÄ™ jeszcze dziÅ› - jesli nie ... to trudno sie mowi lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2009, 13:47 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
BojÄ… siÄ™ Polski ! Bo dostanÄ… baty jak San Marino :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2009, 20:06 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Sobota 04.04.09 godzina 19.00MA zbiórka w Fort Meduza (czyli jak zwykle, nie licząc zmiany czasu)

Te najbliższe 3 mecze będą bardzo ważne. Z drugiej strony.... bawmy się jak możemy najlepiej :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2009, 10:31 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
I teraz pojawia siÄ™ pytanie...
Czy nie warto by zmienic taktyki poprzez działania MA???

Main:

Malcruentor (Guardian and Above) 10 points

Hispidus (Guardian and Above) 9 points

Scaboreas (All Maturities) 8 points

Malcruentor (Provider and below) 7 points

Ambulimax (All Maturities) 6 points

Hispidus (Provider and below) 5 points

Smokow teraz jest podobno duzo a kazdy smok jest lepiej punktowany niz ambulimax.
Wiec czy nie warto zaliczyc globale na ambu,scaboreasie,hispi i siedziec na smokach??? Bo to ze musimy zabic 4 rodzaje mobow to jak dla mnie jest pewne.
Co sÄ…dzicie o tym???

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2009, 11:19 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Z małymi smokami sobie poradzimy ale to 7pkt, a boje się że te duże bedą nas (czy większość z nas ;) ) niestety zabijać na raz, a ping pong hmm trzeba chyba sprobować czy czasem nie są za szybkie.
BTW: Gdzie sÄ… spawny?
A już mam, bedzie zwiekszony dotychczasowy spawn, oraz dodany na
eudoria 1400/15500.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2009, 12:00 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Sądze ze mozna zrobic przebieżke o np godz 16 i sprawdzic ale sadze ze 4x Rifle bo tutaj chodzi o zasieg to powinnismy lekko dawac sobie rade :)

Support niech wypisze najlepiej na jakie moby idzie jaki team.
Chodzi oto aby nie zapomniec o Phasmie i Telzapodach

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2009, 18:49 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Co do smokow to wlasnie je bije w 2 i dajemy rade :) narazie zabilismy 2 ale 1 glob juz byl :)

Btw kto ma mecz oprocz nas o tej godzinie??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2009, 07:28 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
112 : 157 dla Amethery.. porażka , lootu nie dawało a support... szkoda gadać.

Globy Amethery (main) (wg ET):

Ambulimax Young 67 PED Saturday, April 04, 2009 23:03
Ambulimax Mature 64 PED Saturday, April 04, 2009 22:54
Ambulimax Young 53 PED Saturday, April 04, 2009 21:50
Ambulimax Young 99 PED Saturday, April 04, 2009 21:34
Ambulimax Old 67 PED Saturday, April 04, 2009 21:28
Ambulimax Young 58 PED Saturday, April 04, 2009 20:54
Ambulimax Dominant 129 PED Saturday, April 04, 2009 20:52
Ambulimax Young 51 PED Saturday, April 04, 2009 20:47
Hispidus Provider 162 PED Saturday, April 04, 2009 20:26
Ambulimax Young 105 PED Saturday, April 04, 2009 20:17
Ambulimax Mature 64 PED Saturday, April 04, 2009 20:16
(Total loot 917ped)

Globy Polski (main):

Hispidus Mature 55 PED Saturday, April 04, 2009 22:29
Malcruentor Provider 632 PED Saturday, April 04, 2009 22:00 (HOF)
Scaboreas Provider 54 PED Saturday, April 04, 2009 21:18
Ambulimax Provider 54 PED Saturday, April 04, 2009 20:08
(Total loot 795ped)

A mówiłem żeby skupić się na ambu? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2009, 07:42 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
W nastepnej rundzie powinnismy obrać podobna taktyke, z tą tylko różnicą, że zamiast biegac do oporu za smokami, ciąć te ambu kolo pvp2.
W trzeciej rundzie mamy przeciwnika, który zdobył 6 punktów w tej rundzie. Jesli z nimi przegramy to szkoda w ogóle to komentowac :). No ale liczę, że będzie jednak coś na wzór ostatniego meczu z San Marino :)

Musimy teraz nabic naprawdę duzo punktów, jesli chcemy przejśc dalej. Nawet jesli nie wygramy z Francja nastepnego meczu.

A teraz szybko dyskusja. Czy pasuje wam mecz w sobote 11.04.09 (tak to Wielka Sobota) ?
I czy lepszy dla was jest nadal slot C czy może wybrać mniej oblegany slot B?
Z Dania wtedy moglibysmy walczyc 25.04.09. Tylko tym razem prosze o naprawde szybkie wypowiedzenie siÄ™.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2009, 12:25 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
No niestety...
Nie wiem co jeszcze moglismy zrobic bo i tak jakies 2500ped ammo we 4 przestrzelalismy...
Uwazam ze taktyka zla nie byla ale szczescie nie dopisalo... (no i support)
Ja tam jestem otwarty na propozycje...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Kwi 2009, 16:14 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Moja propozycja to:
3 osoby na smokach do globa, potem ambu: najlepiej 2 osoby w jednym miejscu na duzych(np ten spot między pvp2 a twin peaks), 1 w innym na małych (np neas land)
1 osoba zdobywa po kolei globy na pozostałych mobach (+faper sie przyda): scaboraesy i hispidusy. Potem bije ambu.

Support zalicza Phasma no i tłucze ile sie da mole. Prosze pomóżcie! Następna okazja dopiero za rok.

Co do terminu, dla mnie: 11.04.09 slot C od biedy i w ostateczności, B na pewno nie. A najlepiej maj...
Ale teraz chyba kolej na występ w supporcie :)
Są jeszcze osoby które są w mainie a jeszcze nie walczyły.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Kwi 2009, 15:33 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
11.04 slot C powinno być jak dla mnie ok

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Kwi 2009, 06:48 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Skoro ustaliliśmy ....

Sobota 11.04.09 godzina 20.00MA mecz z Francja !

dlatego:

Sobota 11.04.09 godzina 19.00MA zbiórka w Fort Meduza !

----
Do przetestowania dla chetnych server TS

Adres: 91.121.147.134
Hasło serwera: entropiauniverse.pl

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2009, 02:00 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Beliar pytales sie mnie i teraz wiem ze na 90% moge byc jesli jest potrzeba.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2009, 09:40 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Ja będę z GetoX'em bił Moliski .

Mam tylko takie pytanie:

Co z resztÄ… supportu?

Polacy walczyć ! Żeby nie wyglądało tak jak ostatnio - 3 osoby w tym dwie z polski w naszym supporcie...

Minimum 50 osób widzę !

DO BOJUUU !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2009, 12:11 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
no wlasnie tak sie zastanawiam, czy spedcjalne zaproszenie dla supportu trzeba redagowac? :P

dawac ludzie, swieta, zamiast siedziec przed TV zapraszamy na huncik :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2009, 18:25 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ludzie !!!!

Dajcie dzisiaj z siebie wszystko. Drużyna Francji ma wielu bardzo dobrych zawodników.

Jesli dzisiaj zdobędziemy tak mało punktów jak ostatnio to 25.04.09 z Dania zagramy swoj ostatni mecz w tym evencie.

---
btw - Z dania gramy 25.04.09 - slot B albo C - bo ani my ani oni sie jeszcze nei zdecydowali co do godziny.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2009, 07:40 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Polska : Francja 128:256

Wtopiliśmy 1 do 2 punktowo.

Francja przechodzi dalej na 100%. Prawdopodobnie Amethera z nimi. Ostatnia szansą dla nas jest pokonanie Danii na ostatnim meczu. Ale tu już nie wystarczy tylko zwyciężyć. Trzeba naprawdę dużo punktów zdobyć.

Ale nie należy sie poddawać. Walczymy dalej!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2009, 09:15 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Znowu miałem pecha na rundzie, na 600ped ammo zero globów na molach.
Pare lootów 4x .. a może i nawet zabugowane 50+
Za to królika dostałem :P

"Support 823"

Co do Tezlapodow - to jest mission impossible... szkoda czasu. Za mało HP.

Ostatnio edytowany przez buzz, 12 Kwi 2009, 09:18, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2009, 09:15 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Zabiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjj!!!!!!!!!!!!
Pełen atak na następnym meczu...
Support musi zdobyc globale na wszystkim Phasm, Molisk i bardzo ważny telzapod który da nam +13pkt extra

Tak więc musimy zaatakowac bardzo mocno aby wyprzedzic amathere, a jest to do osiągniecia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2009, 09:19 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Czy wiadomo ile pkt ma Amethera? Bo może z Danią nie pójdzie im dobrze... jeśli jeszcze nie grali to możnaby pomóc w supporcie Danii ;)
EDIT: Amethera z Dania ma mecz chyba 25 kwietnia... więc my z Danią w maju. Ale moge się mylić bo troche pomieszany mają ten swój topic na EF

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2009, 06:57 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
buzz napisał(a):
Czy wiadomo ile pkt ma Amethera? Bo może z Danią nie pójdzie im dobrze... jeśli jeszcze nie grali to możnaby pomóc w supporcie Danii ;)
EDIT: Amethera z Dania ma mecz chyba 25 kwietnia... więc my z Danią w maju. Ale moge się mylić bo troche pomieszany mają ten swój topic na EF

Własnie co do terminu. to mnie najbardziej denerwuje. Bo ja juz od ponad tygodnia próbuje ustalić w nimi termin meczu na 25.04. Kapitan Amathery dopiero niedawno oswiadczyl ze mu ludzie przegłosowali ten sam termin co nam. Ja bedę walczył o ten termin. Dla nas walczyć w maju to juz automatyczna porażka.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2009, 08:18 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Sory .Raczej nie dam rady pomóc.Poprzednio komp mi siadał a teraz posiałem gdzieś GC,i nie moge wejść do gry.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2009, 12:07 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
de`Beliar napisał(a):
Dla nas walczyć w maju to juz automatyczna porażka.

Moge wiedziec dlaczego? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2009, 13:31 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Elanor napisał(a):
de`Beliar napisał(a):

Długi weekend. Większość osób powyjeżdża. Mnie na 100% nie będzie. widząc frekwencje na ostatnich meczach, w porach ktore wszystkim pasowały, aż boje sie pomysleć ilu nas będzie w wekend 2-3.05.09.

A tak przy okazji - kto byłby w ten weekend majowy dostępny online i gotowy wesprzeć nas?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2009, 21:09 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Co ma być to będzie ważne żeby był Fun :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2009, 10:38 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
de`Beliar napisał(a):
Elanor napisał(a):
de`Beliar napisał(a):

Długi weekend. Większość osób powyjeżdża. Mnie na 100% nie będzie. widząc frekwencje na ostatnich meczach, w porach ktore wszystkim pasowały, aż boje sie pomysleć ilu nas będzie w wekend 2-3.05.09.

A tak przy okazji - kto byłby w ten weekend majowy dostępny online i gotowy wesprzeć nas?
Ja będę... na działce. Ale będę Was wspierał duchowo, no i zdrówko za powodzenie wypiję przy grilu czy też na rybkach - na pewno pomoże :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2009, 20:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Niestety, ale na 25.04.09 Dania umówiła sie na mecz z Amethera. Nie udalo mi sie ich przekonac na 2 mecze na raz, wiec pozostaje ten wekend majowy.

Polska vs Dania 02.05.09 (na 90% slot C)

szczegóły podam za dzien lub 2.

Potrzebujemy 4 osób do głównego teamu, którzy będą mogli grac w ten weekend. Sam jak juz informowałem dosc dawno temu, nie bedę mogł byc wtedy online.

ale nadal wierze w zwyciestwo !!!

To kto sie odwazy na ten mecz (ostatniej szansy???) ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Kwi 2009, 09:31 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ze wzgledu na pad servera wczoraj, mecz miedzy Dania a Amethera sie nie odbył. Z tego względu muszą oni walczyć 02.05.09. Jeśli oczywiście nie zdecydują sie walczyć w środku tygodnia, to beda walczyc w tym niedogodnym dla nas terminie.

Wtedy nasz mecz byłby 09.05.09 ! To była by dla nas duza szansa.

Dam znac jak Dania potwierdzi ten termin.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2009, 09:42 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Termin potwierdzony.

Polska vs Dania 09.05.09 slot C 20.00 MA

czyli...

WOF 2009 sobota 09.05.09 godzina 19.00MA zbiórka w Fort Meduza

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Maj 2009, 19:15 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Co do WOFa ....

To jak towarzysze...

Pomożecie?...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Maj 2009, 21:20 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Jest ktoś sprytny i ma troszkę czasu aby wykopać wszystkie wyniki z naszej grupy i sklecić je mniej więcej??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2009, 17:43 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Ja na pewno będę. do zobaczyska jutro w Forcie Medusa .

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2009, 19:27 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 146
Society: Skill or Die
Czesc

Ja niestety odpadam, musze matke na lotnisko zawiesc.

Pozdrawiam
Sid

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2009, 22:30 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Society: DARKSIDE Renegades
Nick w grze: Widziu Widzioslaw DarkSide
de`Beliar napisał(a):
Co do WOFa ....

To jak towarzysze...

Pomożecie?...

pomozemy

za honor

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2009, 09:33 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
ostrze kosy i zrobimy sieczke ;) zarzadze abstynencje w okolicy i zwerbuje paru kamratow

do zobaczenia

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2009, 11:35 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
de`Beliar napisał(a):
Co do WOFa ....

To jak towarzysze...

Pomożecie?...

Upolujemy z GetoX'em kilka globali z molisków ;-)
Do zobaczenia na polu walki ! :-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2009, 18:39 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Z uwagi na to iż Fort Meduza jest oblegany przez roboty, przenosze miejsce spotkania do Atlas Heaven

reasumujÄ…c:

09.05.09 godz. 19.00MA ATLAS HEAVEN @TP

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Maj 2009, 05:56 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Polska vs Dania : 189:48 -> wygraliśmy!

Od naszych dalszych losow bedzie zależeć wynik meczu, ktory powinien sie skończyć o 5.00rano naszego czasu.
Czy Amethera na tym meczu zdobędzie odpowiednia ilość punktów aby nas w rezultacie wywalić z grupy?

Niebawem sie dowiemy.

A mecz był dobry - dziekuję wszystkim biorącym udział za kawał dobrej roboty.

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Maj 2009, 18:31 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nieoficjalne wyniki (jutro rano beda ogloszone na EF)

Dzieki naszej waleczności, zapalczywości ..itd... przechodzimy razem z Francja !

W częsci 4 w grupie (smierci) będziemy miec:

USA, Szwecje i PortugaliÄ™.

...ehh dlaczego od razu widac kto przejdzie do części 5? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2009, 20:12 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Bo są ekstra moby :D Po prostu stage 4 to będzie czysta zabawa dla nas, bez jakichkolwiek ciśnień, dzięki wszystkim za pomoc i tak udało nam się wyjść z beznadziejnej sytuacji chociaż uważam ze Amethera odpuściła ze względu na moby z jakim się przyjdzie zmierzyć.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2009, 06:07 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Gratulacje.
Przepraszam ale nie dałem rady pomóc. Ostatnio mało mam czasu.

A w Stage 4.. Chyba każdy będzie chciał być w Supporcie :D bo są nagrody no i mobki fajne:

Cytuj:
Details: The SCAR Award (Slaughtering Comprehensively And Rapidly) prizes are three bundles of 12 Weapons or Combat-Related Items each, 36 in total, with a combined Market Value of over 8000 PED.

These prize bundles are for 1st, 2nd and 3rd.

The 3 Support Teams who manage to get the prizes will be those who score FASTEST on BOTH Support Team Mobs AND the Bonus Mob after the start of any Match in Stage 4. Each team hunts 3 times, so each Support Team has 3 chances to get a faster time. Each Support Team can also submit better times from later matches if their earlier attempts are bettered.

Scoring: The Support Teams will turn up and hunt as always, and their Globals recorded towards the Total as before. Times for the SCAR being achieved will be recorded alongside.

What you have to do: If you are in a Support Team and wish to try for the SCAR Award, first bear in mind there are 12 prizes per Bundle. This is so each player on a 12-man team can get one. Smaller teams will not receive all 12 prizes, they will receive 1 per player. So it is in your best interests to form as large a team as possible; another reason for that follows below

As a Support Team in the SCAR Award you are required to submit screenshots of EACH of your 3 globals, with Time-Stamp and Team Details. No entries without screenshots will be considered; the same team must achieve all 3 globals for the entry to be valid. Obviously the Teams can be different for each of the 3 Matches. Also, several teams can compete for the same nation in any one match, but only the individual teams can win or submit a time.
If a country's support gets the Bonus Mob, other Support teams for the same country can also get it; it won't be counted towards the Total Score (only 1 Bonus Mob per Nation per Match) but it will count towards the SCAR as far as timing is allowed.

Otherwise Support is the same as before; whoever and whatever. The submitted screenshots will tell us who to give the prizes to.

How the Prizes are awarded: This is to involve a degree of randomness. Each Prize Bundle is different.
1st Prize is 12 Mixed Items of an average value higher than the others, with one especially nice one. 2nd Prize has 12 Mixed Items of an average value higher than 3rd Prize, which is 12 identical items.

There are some prizes better than others. To allocate each one to the corresponding 1st and 2nd teams, there will be a Skullottery(tm). What the hell is this? I'll explain.

Once Stage 4 is complete and the results of the SCAR Award are known, the winning Teams will assemble at a pre-arranged spot to meet the Judges and myself. The 3rd placed team will receive their identical bundle first. Then each 2nd and 1st team member, in turn, will enter a trade with myself. In my trade window will be 12 Argonaut Skulls of different TT Values. Each team member must select and take one of the Skulls. Each Skull represents one of the prizes in their Bundle, which will be then exchanged for the Skull. This is so each man on the 2nd and 1st teams gets an equal chance of a better prize. Obviously, some teams might decide to split the Bundles worth between the team afterwards, it's up to you.

As said before, smaller teams will only receive the same amount of prizes as players, so any really good items might not be claimed, and will go back into the Prize Pool.

So you need:

1. As Big a team as possible.

2. A Screenshot of each global with Time and Team.

3. Some Luck

Moblist:
Main:

Warlocks (All Maturities) 10 points

Argonaut Elite (All Maturities) 9 points

Aetherex (Dominant and Above) 8 points

Daikiba (Alpha and Above) 7 points

Aetherex (Guardian and Below) 6 points

Daikiba (Dominant and Below) 5 points

Support:

Warriors (Gen 06 and Above) 4 points

Formidon (All Maturities) 3 points

Warriors (Gen 05 and Below) 2 points

Bonus Mob:

Sabakuma (All Maturities) 25 Points

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2009, 09:21 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ja bym chciał w końcu miec jasną odpowiedź, czu kogoś jeszcze interesuje ten event. Wiem, że jest to droga zabawa i nie wymagam od nikogo oddawaia połowy pensji na cele gry. Jednak ostatnio z main teamu były tylko 4 osoby (ja, Kedzior, Kolo i Devour)a support tez nie robił zbyt duzego tłumu w Atlas :)

Bądźmy szczerzy. Nie interesuja mnie wypowiedzi w stylu
"ja bym chetnie zagrał ale ...
- nie mam czasu w wekendy
- nie mam zainstalowanego clienta EU
- nie mam komputera
- kiedy jest termin meczu to akurat mi nie pasuje...itd itp"

Fajnie by było jak by się w końcu ktos (12 osob z main teamu na przyklad) wypowiedział co sądzi o bierzącej sytuacji i czy będzie dalej walczyć. A jeśli nie będzie odzewu - to moze lepiej zrobic to co Dania i Amethera?

Moje osobiste zdanie znacie - ja chcę walczyć do końca. Ale ten event nie jest tylko dla mnie - to wyzwanie dla calej naszej społeczności.

pozdrawiam i zycze szybkich odpowiedzi :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2009, 11:27 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Bierząca sytaucja .. jesteśmy wśród 12 najlepszych i nie ma teraz słabych przeciwników.
Przeszliśmy mimo małego zaangażowania. Po prostu jesteśmy wielcy jeśli na takim luzie przechodzimy dalej.
Teraz dopiero zaczyna się prawdziwa rozgrywka i sądze, że wszyscy na to czekali. Wyciągną najlepsze giwery, armorki oraz oszczędności ostatniego roku , a hofy i globale polecą, aż miło będzie patrzeć .
:wink:

Krótka piłka - gram dalej.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2009, 11:48 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Witam.
Nie chcę się specjalnie narażać, ale ze swej strony kilka zdań jeszcze napiszę. Do tej pory cały tegoroczny WoF to moim zdaniem organizacyjna i taktyczna sieczka. Beliar jako kapitan nie masz na FL pewnie z połowy ludzi z main team, więc nie ma szans na odpowiednio wcześniejsze ustalenie, kto jakie ma zadania, pewnie dlatego połowa ludzi z main nawet się nie pojawia. Nie widziałem również 'lobbingu' w polskich sockach na rzecz Wofa i mimo, że ogólnie są gorsze czasy dla wszystkich to sporo ludzi jeszcze gra i założę się, że część z nich chętnie zapunktowałaby dla Polski. A nie każdy ma obowiązek śledzić na bieżąco polskie forum a jak już śledzi to może przeczytać np. takie sformułowania "Co ma być to będzie ważne żeby był Fun" albo "Te najbliższe 3 mecze będą bardzo ważne. Z drugiej strony.... bawmy się jak możemy najlepiej" Przepraszam, ale jeśli zadaniem main team jest zabawa zamiast wyciśnięcia maksymalnej ilości punktów to w jakim celu mają przyjść ludzie do supportu? Wesprzeć punktowo drużynę czy też się zabawić? A jeśli się mają zabawić tracąc przeważnie pedy to są na to różne sposoby, niekoniecznie WoF. I dlatego nie można mieć pretensji, że się mało osób pojawia na zbiórkach. Przejrzałem właśnie tabelkę wyników po 5 meczach, Polski main team plasuje się punktowo na 16 miejscu na 24 zespoły. W pokonanym polu mamy takie 'potęgi' jak Amethera, Chiny, Czechy, Dania, Estonia, Eudoria, Irlandia i Słowenia. Mimo tego kilka dużo lepszych zespołów już odpadło a my gramy dalej w 4 rundzie dzięki szczęśliwemu losowaniu.
Jeśli organizacja i podejście nadal ma wyglądać identycznie to chyba lepiej sobie to odpuścić zupełnie, bo lanie dostaniemy od każdego i tylko będzie coraz większe rozgoryczenie.
de`Beliar napisał(a):
Jednak ostatnio z main teamu były tylko 4 osoby (ja, Kedzior, Kolo i Devour)a support tez nie robił zbyt duzego tłumu w Atlas :)

Na ostatniej rundzie byłem również ja (kłaniają się braki na FL najwyraźniej) i w zespole z Nicole, Zlotko i Ragnarokiem robiliśmy co się dało, aby wesprzeć wynik (4 globki i w sumie 42 pkt z bonusami). Możliwe, że dla 'zabawy' pojawimy się również na kolejnych rundach ;)

Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2009, 18:55 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Ja od poczatku mam wrazenie, ze wiekszosc juz po prostu jest znudzona WoFem ;) Kiedys to byla nowosc,wygranie/zajecie wysokiego miejsca wiazalo sie z duzym prestizem,a teraz to wiadomo,ze co rok bedzie nastepny.. i nastepny.. i nastepny ;p W dodatku zwyciezce peirwszego beda pamietac wszyscy (ee..to byla chyba Anglia? ;d),zas kazda nastepna edycja bedzie juz nizszym ranga wydarzeniem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2009, 19:08 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Informacja:
1 mecz z PortugaliÄ…:
Saturday 16th May
A: 12:00, B:16:00, C: 20:00, D: 00:00 (jesli do jutra rana nie wybrane będzie inaczej - zostaje slot C - jak zawsze)
Wtenczas znów zbiórka w Atlas Heaven @ tp o 19.00MA

Sunday 17th May
E: 08:00
------
Miejsce startu: EUD 11666, 9200, 16, (wschód od Zychion Citadel)
----
Ze wzgledu na to iż Hurrikane poprosil o najnowsze listy main teamu, prosz o sugestie nt ewentualnych zmian na tej liscie.

----
Co do postu Loli :
z tej listy FL oznacza iz mam te osobe na liscie przyjaciol (7 z 10 to wiecej niz polowa wiec jeden twoj argument legł w gruzach :)
1. ASTAROTH KWICOL de'Beliar (captain)
2. Michal Kedzior Bond (FL)
3. KiioobbaaXVIII Kozakiew
4. Robot RoboOne One (FL)
5. Denton JC Krakow (FL)
6. Agnes Lola Francini
7. Tomek Chudy Bogarde
8. Slawek Buzz Buzzard (FL)
9. Dunhill Devour The One (FL)
10. Jahan Sid Rey
11. Jasmine Courtney Infinity(FL)
12. Lurek Kolo Kwasnica (FL)

Co do tego, że ktos nie bierze udziału w WOFie bo nie czyta forum.... Kazdy kto sie zgłaszał do udziału w tym evencie dobrze wie, że tutaj jest temat ktory jesli go naprawde interesuje - powinien go czytac albo dowiadywac sie od tych co czytaja (bo on/ona sam ma uczulenie na fora internetowe)

co do ustalania taktyki - to bez problemu ustalamy ja na TS. Jesli ktos go ni ma to zawsze jest team chat. Poza tym juz nie raz pisalismy ze jak ktos ma zyczenie to na ustalanie taktyki jest forum - i tu mozna sie smialo wypowiadać.

Jesli chodzi o informowanie ludzi owofie przez pm w grze to osbiscie mam dosc namawiania tych co odpowiadaja mi ze nie maja poprostu kasy aby brac w tym udział. I ja ich rozumię - poprostu dalem im do zrozumienia, że gdyby tylko chcieli, nawet pofapowac fapem z tt - to zawsze chetnie ich pomoc przyjmiemy.

Jesli chodzi o kwestie "wyciskania jak najwiekszej ilosci punktow" albo "zeby był fun" - to wiedz ze chodzi o jedno i drugie. Własciwie to kazdy chce sie dobrze bawic, a ilosc punktow i tak zalezy od fuksa (pomine te 3 strony statystyk :) )

Aha i przeprazam, że cie pominąłem - oczywiscie wiem, że jesteś Lola, w main teamie, ale nie pisalas nic na forum o wsparciu main teamu w tej rundzie ani w grze - wiec bazowalem na tych co to potwierdzili.

Poza tym bardzo mnie cieszy ze sie w koncu ktos wypowiada i nie musze bump-owac swoich postow non stop.

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2009, 19:08 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
ja się jasno mogę wypowiedzieć, notorycznie obstawiam mecze w niedzielę wieczorem bo wtedy mam zagwarantowany czas, w soboty niestety najczęściej mam mecze na oporowskiej które są dla mnie dużo ważniejsze. Bodaj 2 razy stawiłem się w mainie i zdecydowano że będę bic w suppie, poza tym w FL jak ktoś wcześniej wspomniał to mają mnie chyba 2 osoby z mainu .... i tak to wygląda, jak jestem w grze to staram się pomóc, jeśli mnie nie ma to się nierozpączkuję raczej ;)

ale reasumując warto walić dalej chociażby po to, by pokazać że nie wymiękamy i ciotki z nas nie są a wynik jaki będzie taki będzie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2009, 20:04 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nie bede sie tlumaczyl, ale mialem rodzine na glowie przez ostatnie 4 tygodnie.
Ale jestem w pelnej dyspozycji bojowej od teraz.

Ten weekend czy nastepny napewno bede.

Pozdrawiam
Sid

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2009, 07:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Chudy napisał(a):
ja się jasno mogę wypowiedzieć, notorycznie obstawiam mecze w niedzielę wieczorem bo wtedy mam zagwarantowany czas, w soboty niestety najczęściej mam mecze na oporowskiej które są dla mnie dużo ważniejsze. Bodaj 2 razy stawiłem się w mainie i zdecydowano że będę bic w suppie, poza tym w FL jak ktoś wcześniej wspomniał to mają mnie chyba 2 osoby z mainu .... i tak to wygląda, jak jestem w grze to staram się pomóc, jeśli mnie nie ma to się nierozpączkuję raczej ;)

ale reasumując warto walić dalej chociażby po to, by pokazać że nie wymiękamy i ciotki z nas nie są a wynik jaki będzie taki będzie

1. W niedziele wieczorem nie ma w tym evencie żadnych slotów. Więc mozesz sobie obstawiać je dalej :)
2. Wtedy jak sie zgłosiles akurat było nas 8 więc mielismy kogo wybrać.

Najlepiej jak by zawsze było 12 osob z main teamu aby było w czym wybierać.

Nie chcę aby ludzie podchodzili tak, że skoro i tak 4 osoby tylko sa w mainie - to ja nie musze przychodzic. Ludzie... rok temu przez takie cos przegralismy, mimo iz szlo nam naprawde dobrze.

Podkreślmy wszystko grubą krechą i walczmy dalej
------------------------------
Rzuce kilka reguł dot. tego eventu:

1. Każdy jest potrzebny.
2. BiorÄ… w tym evencie ci ktorzy maja na to ochotÄ™.
3. Za powodzenie w WOFie odpowiedzialna jest cała nasza społecznośc, bo cała nasza społeczność jest reprezentowana.
4. Nikt nie odpowiada za to, że "ktos tam czegos nie wiedzial, bo nikt mu nie powiedzial". Nikt nie ma tu obowiazku biegać za ludźmi i pytać czy przypadkiem czegos nie wiedzą. Jeśli czegos brakuje na forum, zawsze mozna mnie pytac jak jestem online. Chetnie służę pomocą.
5. Nie chcę słuchać żadnego tłumaczenia. Nie ma kogos - nie ma problemu. Nie zamierzam nikogo ani karać, ani bluzgać. Mam jedynie zwyczaj wyróżniac i chwalić.

Dlatego juz teraz chcę bardzo podziekować Kolo'wi i Devour'owi za systematycznośc i poświecenie w reprezentowaniu naszego kraju na tym evencie. Wiele innych osob także sie dobrze spisało, ale na te dwójke mogę zawsze liczyć. Nie tylko biora udział ale i ich pomysły dot. strategii są naprawde dobre.

Wierze jednak iz na najblizszym meczu w sobotę 16.05.09 osób godnych wyróznienia będzie wiecej.

Dajcie z siebie wszystko - takie było założenie na samym poczatku, zanim zaczeliśmy. Nie marudzimy, nie tłumaczymy się. Poprostu....

WALCZYMY !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2009, 07:25 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Ja wybieram slot B i C, ostatecznie A lub E. Dopasuje siÄ™.

Moge bić formidony w supie - Polaris+5B daje rade,
Warriory w supie - mam jeszcze vigi+6A

Za to w mainie, cóż, nie mierzyłem się jeszcze z Warlockami, ale wg Entropedi o wiele za mocne.
Argonaty Elity, Aethrexy, Daikiby - chętnie. Ghost+5B uzywam znowu ostatnio bo L-ki mi się popsuły ;)

Sabakumy... no cóż.. wolałbym nie ale jeśli będzie trzeba to wspomoge.

Sprzęt jak zwykle: X1+dante lub apis+dante.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2009, 09:14 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
buzz napisał(a):
Ja wybieram slot B i C, ostatecznie A lub E. Dopasuje siÄ™.

Moge bić formidony w supie - Polaris+5B daje rade,
Warriory w supie - mam jeszcze vigi+6A

Za to w mainie, cóż, nie mierzyłem się jeszcze z Warlockami, ale wg Entropedi o wiele za mocne.
Argonaty Elity, Aethrexy, Daikiby - chętnie. Ghost+5B uzywam znowu ostatnio bo L-ki mi się popsuły ;)

Sabakumy... no cóż.. wolałbym nie ale jeśli będzie trzeba to wspomoge.

Sprzęt jak zwykle: X1+dante lub apis+dante.

I to jest wzrowa postawa. Tak trzymac !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2009, 20:31 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Prosze o pilna odpowiedź.

Portugalia na propozycje slotu C odpowiedziała slotem B lub D.

D- odpada - tylko najtwardsi maniacy dotrwaja do tej godziny (tylko Kolo chyba by dał radę ;) )
B - tu juz latwiej bo to 16.00MA (czyli 18.00 czasu "naszego" - wtedy o 17.00 naszego w Atlas bysmy sie spotkali)

co wy na to? Sprobojcie odpowiedzieć do jutra do południa ok ?

pozdrawiam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2009, 00:33 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Mi B pasuje nawet bardziej niz C.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2009, 09:15 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dobra, nie ma co przeciągać. Slot B mi tez pasuje lepiej (nie bedzie juz przysypiania pod koniec :) jk)

ReasumujÄ…c:

Mecz Polska vs Portugalia 16.05.09 o godzinie 16.00MA (18 naszego czasu)

dlatego też

Zbiórka ochotników na WOF :
Atlas Heaven @ tp 15.00MA dnia 16.05.09 (sobota)
(17.00naszego czasu)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2009, 15:24 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
lobbing to faktycznie ważny element, Duch swego czasu przyciągał sporo osób, które mimo czytania forum nie planowały pojawienia się na meczach, sam ściągałem kolejne osoby pod wpływem jego entuzjazmu, widocznie miał sporo F ;)

Kolo, sorry, siostry nie będzie tym razem, ma spotkanie z SEE VW :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Maj 2009, 05:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Godziny najblizszych meczy są juz praktycznie ustalone. Miałem obawy że USa będzie chciala grac jakso w nocy (inna ztrefa czasowa) ale Da zgodził sie na slot C, a w tym samym czasie Szwedzi zaakceptowali zlot B.

ReasumujÄ…c:
Polska vs Portugalia : slot B (16.05.09)
Polska vs USA : slot C (06.06.09)*
Polska vs Szwecja: slot B (13.06.09)*

*jest szansa ze najpierw zagramy ze Szwecja a potem z USA ale to nie ma znaczenia narazie.

------
Support - tórzcie silne i liczne teamy na WOFa - mozna teraz cos wygrać więc dajcie z siebie wszystko.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2009, 12:14 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Ja sie stawie napewno.

jag +5b/6a
HL11-14-15 + a104
apis + beast

Podobnie jak Buzz, z Warlockami jeszcze nie mialem doczynienia, sabakumy....... jak mus to mus ale wolabym cos innego.

Czy ktos sie juz rozgladal za dobrymi spawnami?

Pozdrawiam
Sid

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2009, 15:03 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Strategia w skrocie:

Main team: 2 osoby tna daikiby silna kolo Wolverine, 2 osoby w tym czasie aetherexy kolo pvp2 (26387,11279). Pod koniec mozn sprobowac argo elite - ale neistety sa tak dobrze zmieszane z Warlockami 09 i 10 ze polowanie na nie to jedna wielka porazka (moim zdaniem szkoda czasu)
Suport: jeden wielki team tnie wariory na spawnie kolo fort troy a drugi wielki team tnie formidiony np na landzie 3149,34024.

Nie wiem czy jeszcze cos wiecej mozemy zrobic. Nie mamy ludzi na Warlocki.

do zobaczenia w Atlas.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2009, 00:36 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Nie było źle. :wink:

To część globali supportu (Benek, Loss i ja):
70 71 72 73 74

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2009, 10:19 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Main Team (Beliar, Robo, Sid i ja):

Warlock Generation 07 64 PED Saturday, May 16, 2009 18:48 (wszyscy)
Warlock Generation 07 58 PED Saturday, May 16, 2009 18:06 (Beliar, Robo i ja)
Daikiba Stalker 81 PED Saturday, May 16, 2009 16:58 (Beliar i Sid)
Aetherex Old Alpha 98 PED Saturday, May 16, 2009 16:48 (ja i Robo)
Aetherex Alpha 79 PED Saturday, May 16, 2009 16:47 (ja i Robo)
Aetherex Alpha 62 PED Saturday, May 16, 2009 16:42 (ja i Robo)
Aetherex Prowler 59 PED Saturday, May 16, 2009 16:39 (ja i Robo)
Aetherex Old Alpha 50 PED Saturday, May 16, 2009 16:28 (ja i Robo)
Aetherex Old Alpha 119 PED Saturday, May 16, 2009 16:24 (ja i Robo)
Aetherex Old 90 PED Saturday, May 16, 2009 16:22 (ja i Robo)

Ptaszki niezle sypały - dobrze trafilismy, jak widać, 7 globów w 20 minut. 7 sztuk CB21. A potem nic i nic. Bilismy koło Nymph.
Beliar i Sid nie moglii długo ubić tej jednej Daikiby. Ale za to mają pokaźną kolekcję Pixie ;) Chwile bili sami Argo Elity.
Potem ja i Robo wpadlismy do Pandory i we 4 nawet dało się bić Warloki ;) Argo Elity też tam waliliśmy i Sabakumy, ale nic z nich nie poleciało.

Wynik: 318-166 dla Portugalii.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2009, 16:45 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Mi daikiba dopiero zapłaciła po prawie godzinie. Nawet sie tego spodziewłem. Na nich cięzko będzie cos złapać.
Za to niespodziewąłem się, iż tak ekscytujace będzie polowanie na Warlocki 07. To było TO!

166 punktów.... coz - zawsze mogło być mniej.

Pocieszmy sie tym, że przed nami jeszcze dwa mecze. Jesli tylko pojdzie nam dwa razy lepiej niż portugalii z nami , to mamy spore szanse na zwyciestwo:)

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2009, 21:19 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Bazując na ostatnich danych, najbliższy mecz mamy z USA, "na deser" więc zostaje nam Szwecja :)

Terminy meczów wyglądają następująco:

Polska vs USA : 06.06.09 (sobota) slot C (20MA) -> zbiorka 19,00MA w Atlas Heaven (21.00 naszego czasu)
Polska vs Szwecja : 13.06.09 (sobota) slot B (16MA) -> zbiorka 15.00MA (17 naszego) w Atlas Heaven.

Kości zostały rzucone ...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: