Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lut 2008, 14:20 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Image

no coz event zdeka przypominajacy te z "Dzikiego Zachodu" ;-)

nagroda w ewencie jest 200 ped (chwilowo tyle, moze jakas zacna dusza dorzuci to i owo, za najwieksza ilosc skrinow z "upadlym" duchem (czyli piekny rozowy napis kto, czym ubil ducha, dodatkowe wymaganie - wcisniety klawisz "p")
czas trwania - od dzis (20.02.2008) do nd (24.02.2008 h 23.59) - w razie nie logowania ducha do eu event zostanie przedluzony :P
hunt timowy jak najbardziej dopuszczalny
z ewentu wylaczam automatycznie osoby ktore sa w jakikolwiek sposob powiazane z duchem, nie sa narodowsci polskiej, zabily ducha na ringu - w razie watpliwoci, decyduje wylacznie ja

btw tak na zachete - patrzcie da sie :P
Image
Image

pozdr
Martre

WAZNE

nie zycze sobie flejmu w tym temacie, potraktujcie to jak zabawe do cholery
komentarze moga sie odnosic wylacznie do tematu ewentu, ewentualnie do publikowanych skrinow

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lut 2008, 15:33 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Pomysł naprawdę genialny :) Udziału w nim nie wezmę (co chyba oczywiste ;)), ale życzę szybkich gunów dla łowców i jeszcze szybszych nóg dla Ducha :)

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lut 2008, 15:50 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
dla ułatwienia zabawy :

- będę polował w REIS przy jeziorku na Allo, jest tam PvP, jestem codziennie o różnych przypadkowych porach, tu mnie znajdziecie ...

- nie chodzę w PK armorze wiec sprawa jest ułatwiona

- proszę tylko o NIE walenie mnie w zad w trakcie jak bije moba, nie chcę marnować amo ;)

powodzenia ;)

dla zwycięzcy eventu mały bonus niespodzianka ode mnie :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2008, 10:05 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
To jest całkowicie nie Fair...
Robicie taki fajny event kiedy jestem na CND :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2008, 03:44 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
dodaje dwa dni do zabawy, sry Duch ale nie logujesz sie od wczoraj.... (duchem ofc) ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2008, 08:26 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Martre napisał(a):
dodaje dwa dni do zabawy, sry Duch ale nie logujesz sie od wczoraj.... (duchem ofc) ;-)

1. loguje się, wczoraj przynajmniej 5h byłem online, z rana i po 16 ... nawet byłem w Reis na Allo i jakiś nub zabił mnie w trakcie spawania allosa gdy sie nie fapowałem a potem mi moba dobił i zlotował :lol:

2. co insynuujesz ? że niby mam więcej niż jednego ava ? nigdy nie miałem - nie mam - i nie będę miał żadnego alter'ego, szkoda mi czasu na N-te avatary bo skilluje swojego ... byś mnie lepiej znał to byś wiedział ...

btw, szkoda że większość ludzi co tak na mnie JEDZIE nawet nie chce mnie poznać bliżej, zawsze jak by co zapraszam na TeamSpeak 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2008, 08:32 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 119
Society: brak informacji O_o
Nick w grze: Ann
Ja Cie duch wczoraj widzialam :) ale TPnales sie szybko z respawna :/ i nie zdazylam zagadac :(
Ale to bylo pozno wieczorem:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2008, 09:52 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
pierd*&^%licie jak poczaskani 5min, temu gadałem z duchem w grze

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2008, 10:44 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HduchC napisał(a):
Martre napisał(a):

1. loguje się, wczoraj przynajmniej 5h byłem online, z rana i po 16 ... nawet byłem w Reis na Allo i jakiś nub zabił mnie w trakcie spawania allosa gdy sie nie fapowałem a potem mi moba dobił i zlotował :lol:

2. co insynuujesz ? że niby mam więcej niż jednego ava ? nigdy nie miałem - nie mam - i nie będę miał żadnego alter'ego, szkoda mi czasu na N-te avatary bo skilluje swojego ... byś mnie lepiej znał to byś wiedział ...

btw, szkoda że większość ludzi co tak na mnie JEDZIE nawet nie chce mnie poznać bliżej, zawsze jak by co zapraszam na TeamSpeak 8)

anom to zwracam honor, w tych godzinach ostatnio niezbyt czesto sie loguje ;-P
czemu zaraz posadzasz mnie o insynuacje? :)
owszem slyszalem, ze zachowujesz sie inaczej na forum, inaczej w rzeczywistosci, co nie zmienia faktu, ze tim spika uzywac nie bede, z wielu roznych powodow :P
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Mar 2008, 15:49 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no i co ? i NIC !

nikt nawet się nie pofatygował na zapolowanie na mnie... brawo KS :brawo: brak zgrania ? brak komunikacji ? brak chęci ? takie przechwałki, plany i nic z tego ostatecznie hehe nie wyszło wam :wink:

jak dla mnie temat skończony, było miło

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Mar 2008, 15:55 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
HduchC napisał(a):
no i co ? i NIC !

nikt nawet się nie pofatygował na zapolowanie na mnie... brawo KS :brawo: brak zgrania ? brak komunikacji ? brak chęci ? takie przechwałki, plany i nic z tego ostatecznie hehe nie wyszło wam :wink:

Po prostu Duchu, nikomu sie nie chce gonić za kims takim jak ty ;) Nawet dla 200ped, mamy ciekawsze zajęcia niż strzelanie do pana D. który podczas ucieczki wrzeszczy : "NooB!" , "NooB!" , " OOooOOooOO " ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2008, 01:16 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HduchC napisał(a):
no i co ? i NIC !

no coz :P nie bylo chetnych duchu na polowanie, i blednie zakladales, ze to bylo kierowane do K$ ;)
ale to nic, temat kiedys wroci, jako cykliczny (mam nadzieje) event :P
nie, ze tylko na ciebie
i z gory prosze o nie obrazanie sie, jak sobie kogos wylosuje, w mej magicznej popielniczce :P
poczujmy wszycy troche - nomen omen - ducha rpg :D
bounty hunters rulz :)
pozdr
Martre

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości

Panel
Skocz do: