Odpowiedz

Czy jesteś chętny do udziału w evencie?
Tak 75%  75%  [6]
Nie 25%  25%  [2]
Razem głosów : 8
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2011, 11:15 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
Witam.

Chciałbym zapytać, czy znaleźli by się chętni do udziału w tego typu evencie?

czekamy także na ewentualnych sponsorów; edit:

pula nagród / organizacyjna:
- 50 ped ( GandalfSzary )
- 300 ped ( Pavilon )

edit: w związku z wystarczającą pulą nagród, event byłby darmowy, a nagrody za poszczególne miejsca byłyby następujące:
1.) 100 ped
2.) 100 ped
3.) 100 ped

(koszt organizacyjny zalezy od dlugosci eventu, pozostałe środki niezużyte do organizacji, przejdą do puli miejsca 1go)

Uczestniczyłem już w paru tego typu eventach, i zapewniam, że to nie jest zmarnowany czas, dobra zabawa, całkiem niskim kosztem.

W skrócie:

Koszty zorganizowania, to:
25 PED + 5 PED/30 min

Z doświadczenia, najodpowiedniejsze jak dla mnie ustawienia dla tego typu zabawy to:

- wyłączony armor protect
- wyłączony radar
- dozwolona teleportacja
- dozwolone pojazdy
- automatyczny podział drużyn na podstawie HP

sugerowany czas trwania eventu: 90 minut

Dla mniej zorientowanych:
- decay oraz ammo zmniejszone do 10%
- wygrana drużyna otrzymuje zwrot decay'u / ammo + decay/ammo drużyny przegranej, adekwatnie do zdobytych w evencie punktów
- jeśli nie posiadasz skilli lub odpowiedniego sprzętu, możesz bez obaw dołączyć i pełnić inną rolę niż tylko atakującego / broniącego fortu (naprawa struktur, pojazdów, healer, lub też obsługa turret'a [tu przyda się wiaderko ammo do wyrzutni rakiet] ) - za leczenie oraz naprawy także naliczane są punkty dla avatara
- wygrywa drużyna, która zdobędzie najwięcej "punktów drużynowych" (przyznawanych za "ubicie" przeciwnika oraz zniszczenie struktur obcej drużyny)

Czekam na opinie, oraz ewentualne deklaracje uczestnictwa.
Jeśli zbierze się około 15-20 chętnych, pomyślimy o dacie.

Uwagi oraz pytania mile widziane.

PS. Przypominam, aby event się odbył potrzebujemy odpowiedniej ilości uczestników, także proszę się deklarować do wzięcia udziału!

Pozdrawiam,
Z

Ostatnio edytowany przez Turek 29 Mar 2011, 14:36, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2011, 11:58 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
no ja jak najbardziej chętnie dołącze ( może i zasponsoruje jakieś nagrody ale to zależy od ilości osób które się zgłoszą :) )
i wolałbym żeby radar był włączony :)

Możesz zrobić też temat na foum Gandalfa jeśli tego jeszcze nie uczyniłeś bo tam więcej osób jest niż tutaj :P ale to tak na marginesie

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2011, 12:09 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
tam takze jest identyczny temat

co do radaru, to:
1) wystepuje dziwna zaleznosc po ostatnim update - wraz z radarem wystepuja lagi (wczoraj bylem na 2 eventach po kolei i lagi byly tylko na tym z radarem)
2) z radarem wlaczonym, to troche "młucka" sie robi :D kazdy strzela do czerwonych kropek, ze juz o skradaniu sie nie ma mowy, osoby bez odpowiedniego sprzetu daleko nie dojda :) zaraz ktos ich z turreta ustrzeli
3) bez radaru musisz miec pewnosc ze przypadkiem nie strzelasz do "swojego"
4) wiem ze wylaczony radar daje "mozliwosc" pewnego rodzaju oszustwa, ale o tym pisal nie bede, mam nadzieje ze kazdy zachowa sie fair play i nie bedzie uzywal "czitow" :D

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości

Panel
Skocz do: