Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 30 Kwi 2008, 21:42 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
na 99% NIE BĘDZIE mnie 10 i 11 Maja, zatem odpadam w fazie 4.3

zasłużony urlop... Riwiera Turecka *****

jeśli się dorwę do kompa to kto wie, może i będę ... ale raczej to mało prawdopodobne

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2008, 03:51 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
dobre wieści z linii frontu, nasi wygrywają 8)

Image
Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2008, 10:23 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
54 punkty przewagi dają nam nieco spokoju lecz i tak musimy dać z siebie sto procent :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Maj 2008, 22:53 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
17:00 MA, Saturday May 10th

bardzo prawdopodobny termin spotkania z Finlandią

czyli hunt się zacznie o 19:00 naszego czasu, moby te same co ostatnio, taktyka ta sama, czas też 3h

tak jak pisałem wcześniej - tym razem mnie nie będzie raczej w ogóle (urlop) - wszelkie sprawy formalne MAIN/SUPPORT proszę załatwiać z Beliarem i Kendziorem (przekazuję im swoje kompetencje w spawie WoFa pod moją nieobecność)

GL !!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Maj 2008, 05:09 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Rodacy !

Ten ostatni w tej fazie mecz musimy wygrać ! Nie ma innej mozliwości.

Daliśmy z siebie wszystko przez tak długi okres czasu, więc teraz czas pokazać wszystkim ponownie, że przejdziemy znów dalej.

Mamy bardzo duże szanse.

Taktyka ta sama co wcześniej. Liczymy na liczne wsparcie naszych polskich klanów.

Tym razem juz wszyscy wiedzą co i jak, więc proponuję spotkanie o 18.00 naszego czasu w Meduzie a o 19.00 (tez naszego czasu) ZACZYNAMY!!!

ZWYCIĘŻYMY !!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Maj 2008, 09:47 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
UWAGA!!!

TERMIN POTWIERDZONY PRZEZ FINÓW.

Mecz zaczyna sie o 17.00 MA w sobotę 10.05.08

- czyli o 19.00 naszego czasu.

o godz.18.00 naszego czasu w sobotę spotkanie w Meduzie

- godzina wystarczy aby skompletowac teamy.

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Maj 2008, 18:51 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
ktos chetny do przerzucenia mi goblina z discipla? tak tak ide na globstery :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Maj 2008, 08:50 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Dzisiaj nie oszczędzam! Musimy to wygrać!

:twisted: Apis+bull tac70 - 99dmg, 87.5dmg/s :twisted:

LETS ROCK!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Maj 2008, 09:05 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Jak zawsze zwarty i gotowy do działań bojowych :)
Też będę miał kilka dmg więcej ;]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Maj 2008, 10:31 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Mój korss będzie z wami ! :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2008, 08:37 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
No niestety polegliśmy :(

Jakos 29x do 150.

Hiru nie chcialo dac chociaz bylo tam ponad 5 osob. Main team tez chwile w osłabieniu grał, jeden team na globstery dawał rade, ale jeden team to za mało.

No ale cóż, daleko zaszliśmy, pokazaliśmy się imo z dobrej strony wygrywajac z uber pukawkami nasza liczebnością.

Dzięki za dobrą zabawe i drenaż ped card :D

CYA for next year.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2008, 09:23 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Main team grał w osłabieniu bo Duchu dał do dał do głownego ludzi

1 .Harddy DUCH Cooldice (CAPTAIN)
2. ASTAROTH KWICOL de'Beliar (VICE CAPTAIN)
3. Michal Kedzior Bond
4. Mariusz Szakal Krawczyk
5. Paul Snake Krawczyk
6. Tomek Chudy Bogarde
7. Jahan Sid Rey
8. Lucas s2k Ldz
9. Mystery Anaitis Woman
10. ANT EDO EDO
11. Wangr Gradog Demestro
12. jaro dymek dymek

Tylko że z tych ludzi grało tylko aktywnie na WoF pare osób reszta chyba tylko po bluzy sie zapisało

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2008, 17:39 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: dmochu
ja mam usprawiedliwienie, to nie moja wina ze mnie nie bylo, ale reszta polakow? no szkoda bardzo szkoda ale i tak pieknie i tak jak powiedzial Morti uber pukawki wcale nie sa potrzebne..

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2008, 20:42 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Mi to nawet brakuje słów. Nie winię tu nikogo. Każdemu moglo cos wypaść. Takie jest zycie a EU to tylko jedna z wielu gier komputerowych.

Chcialbym jednak, aby ci ktorzy wczoraj nas nie wsparli pamietali o tych, ktorzy od poczatku nieprzerwanie walczyli dla naszej reprezentacji, o tych setkach czy tysiacach PED straconych przez nich, nie mowiac juz o poswieconym czasie czy straconych nerwach. Ten cały wysiłek, ta cała nasza wspolna walka poszła na marne.
Nikt tez nie zapomni tego obciachu, jak nie potrafilismy zebrac pelnego skladu głownego.

Nie bede jednak wymienial nikogo z imienia. Chce tylko podziekowac tym ktorzy wspierali nas do samego konca. Jesteście naprawde w porządku. Wiem, że na kims takim jak wy nasza polska spolecznośc może polegać. Dzieki Wam byliśmy naprawd trudnym przeciwnikiem dla calego świata EU.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Maj 2008, 22:33 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Beliar, przy calym szacunku do Twojej osoby, nie przesadzalbym jednak..... wiele okolicznosci sprawilo (jak sadze), ze main nie dopisal i ze supp byl okrojony w stosunku do poprzednich rund/tur
do pewnego momentu udzial w wofie sprawil mi ogromna radosc i frajde, abstrachujac od okolicznosci, w pewnym momencie od tych okolicznosci nie chcialo mi sie juz abstrachowac...
pozdr
Martre

p.s. mowie/pisze wylacznie za siebie

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Maj 2008, 00:26 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
o jakich okolicznosciach mowisz?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Maj 2008, 15:01 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
skomentuję to krótko : WIELKIE ROZCZAROWANIE, już mogliśmy z palcem w du... przejść choć do następnej rundy, Finlandia była w naszym zasięgu ... ale nie, standardowe polskie podejście do sprawy wzięło górę

niestety nie byłem obecny, to większość zainteresowanych wiedziała, byłem na zasłużonych wakacjach w Turcji od 5.05 do 14.05 (nie miałem dostępu do kompa)

całość relacjonowano mi przez sms'y ... o mało co mnie szlak nie trafił :x gdy nadeszła wiadomość o przegranej, potem pozostał już tylko smutek i żal... :cry:

szkoda, że tak się stało ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Maj 2008, 18:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Ano szkoda, next time trzeba postawic nie na hp graczy ale na ich zaangazowanie :P Bo zeby do main teamu nie bylo 4 to zal.pl :D

Za rok bede uber wiec do main sie zglosze :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Maj 2008, 18:15 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Poltropia sie stawiła ,
mieliśmy 4-5 globali głownie za sprawą JC .
Swoje zrobiliśmy 8)

Pozdrawiam ,
Loss :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Maj 2008, 19:48 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm..ja tez sie stawiłem , nawet dostałem invite do main teamu ( na 5 minut przed startem meczu -hic) . a że bylem w armorze na globstery tom musiał z tego zadupia gdzie nie ma nawet storage tpnac się coby zmienić gear noi 'tpnąlem" albo wdepnąlem w TP mail, avatar se wisiał dopiero rano sie mogłem zalogowac .
piszeę bo sexy troszke mnie wkurzył "...że inni zapisałi sie dla bluz chyba.." heh ,, sexi wez se tę bluzę , ( nawet nie wiedziałem ,że cosik takiego istnieje , tak mnie 'interesuja "nagrody")
A co do reszty członków z main teamu chyba wiem gdzie był problem.
Teoretycznie ( i praktycznie) jak sa trzy mecze w rundzie, a 12 membersów to logika wskazywała że każdy z main powinien w jednym meczu na runde grać. A że było inaczej no to pytanko? Po cholere 12 stu membersów? he he
Za rok znowu WOF ( jak bedzie) to unknijcie trzech podstawowych błedów
1- brak rotacji memberssów w main team
2- brak "ławki rezerwowychych" main teamu,wyznaczonych minmum tydzień przed meczem
3-lepsze miejsce zbiórki
Mozna powiedziec " mądry polak po szkodzie.." ale tez można "...nauka nie idzie w las.." he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Maj 2008, 20:22 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Cytuj:
3-lepsze miejsce zbiórki

Za rok będziemy zbierać się w PA lub Twin i tam ustalać będziemy wszystkie szczegóły ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Maj 2008, 20:47 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
EDO napisał(a):
....
piszeę bo sexy troszke mnie wkurzył "...że inni zapisałi sie dla bluz chyba.." heh...

ciesz sie Edo, ze ci od pierdo.... nobow nie pojechal, bo tez potrafi, tak w mysl wspierania polskiego timu wofowego :P
zasadniczo "mila" atmosfera i "mili" ludzie, na szczescie z wieloma wyjatkami, ktore pozdrawiam:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 05:32 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 137
Society: Kanwo
Nick w grze: Joanne STAR Dark
teamy od nas byly obecne zawsze, jedynie ich liczebnosc sie roznila, pecha mielismy ostatnio, na 5 globali tylko 1 punktowany ...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 05:52 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Ja ci mówie spokojnie Matre, wez sie odp.ierdol od sexa jak nie chcesz miec problemow z dupą.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 06:02 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Martre napisał(a):
EDO napisał(a):
....
piszeę bo sexy troszke mnie wkurzył "...że inni zapisałi sie dla bluz chyba.." heh...

ciesz sie Edo, ze ci od pierdo.... nobow nie pojechal, bo tez potrafi, tak w mysl wspierania polskiego timu wofowego :P
zasadniczo "mila" atmosfera i "mili" ludzie, na szczescie z wieloma wyjatkami, ktore pozdrawiam:)

A co despoto bo takie pogłoski o tobie chodzą szlak cie trafia że od nobów i idiotów na troperach cie wyzwałem ??? bo jak debile zamiast szwedą lub innym timom podbierać tropery nam braliście ??? a twuj kolega z teamu jak sie oddzywał ???

Chłopie jesteś niezdrowy na umyśle nikt ci sie tu nie będzie podporządkowywał bo ty tak chcesz despotyzm to morzesz w domu siać jak ci sie dadzą ale jak przypuszczam w realu masz gówno do gadki to w wirtualnym świecie próbujesz kierować wszystkimi.

Przez takich jak ty i paru innych prawie wszyscy sie napierdzielają z krasnoludków w EU zastanów sie nad sobą.

Koniec tematu przynajmiej z mojej strony bo szkoda słów i nerwów na takiego nOOba

@EDO

Akurat nie do ciebie piłem sorki jak tak zrozumiałeś

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 08:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
sexy69 napisał(a):

A co despoto bo takie pogłoski o tobie chodzą szlak cie trafia że od nobów i idiotów na troperach cie wyzwałem ??? bo jak debile zamiast szwedą lub innym timom podbierać tropery nam braliście ??? a twuj kolega z teamu jak sie oddzywał ???

I to jest powod,zeby kogos wyzywac i jeszcze sie tym chwalic? ;p Ja rozumiem,ze nerwy,ale kultura chyba tez obowiazuje.

I tak swietnie walczyliscie, wiec po co ta frustracja... w koncu z roku na rok jest coraz lepiej ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 08:35 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Prawda, nie ma co wytykać palcem tych co byli i walczyli.
Ja dałem z siebie wszystko, jak obiecałem - z apisem, najsilniejszą bronią jaką mogę używać i na jaką mnie stać. Tak jak i kilka innych osób. W ferworze walki pewnie nasze teamy nieraz weszły sobie w drogę, no i co z tego, jak zdobyli dzięki temu punkty to chwała im za to.
Natomiast postawa niektórych, których globy padały podczas wofa pozostawia sporo do życzenia. Nawet zapisały mi się na screenach 2 globy takich osób. przykre.
A ci których nie było... niech się teraz tłumaczą.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 09:18 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
sexy69 napisał(a):
Martre napisał(a):
EDO napisał(a):
....

Chłopie jesteś niezdrowy na umyśle nikt ci sie tu nie będzie podporządkowywał bo ty tak chcesz despotyzm to morzesz w domu siać jak ci sie dadzą ale jak przypuszczam w realu masz gówno do gadki to w wirtualnym świecie próbujesz kierować wszystkimi.

Przez takich jak ty i paru innych prawie wszyscy sie napierdzielają z krasnoludków w EU zastanów sie nad sobą.

Koniec tematu przynajmiej z mojej strony bo szkoda słów i nerwów na takiego nOOba

a czemuz to ty baranie masz okreslac kiedy temat jest zamkniety?
taki ze mnie despota jak z ciebie polonista
drogi antszeju tak ci podpierdzielalismy moby, ze hoho, nawet nie zarejestrowalem tego faktu, dopiero twoja grzeczna uwaga "CO JEST K.UR.WA PI.ERD.OLO.NE NOBY, C.HU.J.E ZLAMANE CO NAM MOBY P.ODP.IERD.AL.C.IE NOBY?", zwrocila na to moja uwage, jesli ktos ci odpowiedzial w podobnym stylu mam nadzieje, ze sie nie dziwisz? ty oczywiscie w takiej stuacji zadeklamowal bys jakis wierszyk w duchu braterstwa i kolezenstwa

przez takich jak ty, "napierdzielaja" sie prawie wszyscy czytajacy to forum, a wkingsajzie wszyscy, czaisz nopku?
watpie raczej, tak jak nie zczailes, ze nikt ci mobow nie p.odp.ier.da.lal
z jednym sie zgodze, szkoda slow

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 09:31 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Skąd wam się w ogóle wzięło pojęcie "kradnięcia mobów" w tym kontekście?? Przecież wszyscy walczyliście o wspólną sprawę i liczyła się tylko ilość globów na wspólnym koncie, czy nie?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 09:36 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
CvX! napisał(a):
Skąd wam się w ogóle wzięło pojęcie "kradnięcia mobów" w tym kontekście?? Przecież wszyscy walczyliście o wspólną sprawę i liczyła się tylko ilość globów na wspólnym koncie, czy nie?

dobre pytanie Cefał, moze nasz szanowny kolega Antszej nam odpowie

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 11:46 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
moi drodzy, nie ma co teraz się chlastać za to co było, kłótnie są już bez sensu ... daliśmy ciała i tyle, udział w WoFie nie był nikogo obowiązkiem, był to event/zabawa w której każdy mógł uczestniczyć, utożsamiać się z grupą, drużyną, krajem...

przyznaje że liczyłem na lepszą reakcję polskiej społeczności, na większe zainteresowanie i waleczność, zwłaszcza w najważniejszych chwilach, no cóż, być może za dużo oczekiwałem, żałuję też że niektóre osoby nie wykazały zainteresowania, nie zaangażowały się czynnie w lobbowanie i organizowanie WoFa... największy żal mam jednak do paru polskich imć'Uberów (w niektórych przekonaniu) że zupełnie olali nasze starania i nasze poświęcenie, zupełnie olali polską społeczność...

mnie osobiście WOF kosztował masę wyrzeczeń, przekładaniu planów w realu itp, poważnie podeszłemu do tematu i odpowiedzialnie, o kasie nie wspomnie bo w sumie wielkich strat nie było ... kwestia jest oczywista : PO PROSTU TRZEBA BYŁO CHCIEĆ

za rok będzie lepiej, (Polak mądry po szkodzie LOL), jeśli w przyszłym roku zostanę znów kapitanem to obiecuję wam, FINAŁ będzie NASZ :wink:

jeszcze raz dzięki za udział i poświęcenie a wielki FUCK nln dla dupków przedkładających własne zyski i egoizm nad chwalebne społecznościowe cele

TEMAT ZAMKNĘ DZIŚ O PÓŁNOCY

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 11:51 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
CvX! napisał(a):

Tu sie zgodze z tym że wspulna sprawa ale idz na polowanie i zacznij komuś podszczeliwać moby zobaczysz czy tafi jakiegoś globala.

@Marte

Nie dokładnie zacytowałeś despoto najpierw było "co was na plazmy nie stać i kradniecie tagowane moby" od was jakieś głupie zdania i puzniej moja jazda na niektórych baranów z Krasnali.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 12:10 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
bzdura polonisto, zaczales od wyzwisk, pozniej dowaliles text z plazmami
jakby to zreszta mialo jakies znaczenie, rofl
a to czym taguje moby to wylacznie moja sprawa, w tym momencie byla to rakietnica i tyle, to ze jakis mob dostal odlamkiem i polecial do nas, nazywasz podpieprzaniem mobow, zwlaszcza, ze nie zauwazylismy tego nawet ?
no to gratuluje, poczucia humoru

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 12:50 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Flejmy na bok.

A co wy na to, aby w czasie na stepnej rundy WOFa zrobic wspolny team o nazwie:

**WOF POLAND - still fight**

Oczywiscie dla zartow i poza konkursem ale zawsze dla zabawy bo wiadomo, ze odpadlismy.

-----

A za rok ...

Zobaczymy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Maj 2008, 21:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
ja sadze ze predus ma absolutna racje ;p a i na wofie spisaliscie sie naprawde niezle co prawda niektorym jak widac nerwy puscily no ale jestesmy tylko a moze az ludzmi pozdro everyone ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Maj 2008, 11:59 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Elanor napisał(a):
ja sadze ze predus ma absolutna racje ;p

Najwyżej miał rację, bo post został usunięty :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Maj 2008, 13:07 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
de`Beliar napisał(a):
Flejmy na bok.

Oczywiscie dla zartow i poza konkursem ale zawsze dla zabawy bo wiadomo, ze odpadlismy.

-----

A za rok ...

Podoba mi się pomysł ;-)
Ktoś chętny ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Maj 2008, 13:40 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
CvX! napisał(a):

i to jest bardzo trafna uwaga, ktora zreszta napisalem juz i tak wczesniej (podczas wczesniejszego meczu - na respie trooperow) pewnemu delikwentowi, po tym jak okreslil nasz soc jako "zlodziejski" ...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Maj 2008, 14:42 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Loss_AdKos napisał(a):
de`Beliar napisał(a):
Flejmy na bok.

-----

A za rok ...

Podoba mi się pomysł ;-)
Ktoś chętny ?

Let's rock! ;]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Maj 2008, 14:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
predus napisał(a):
Elanor napisał(a):
ja sadze ze predus ma absolutna racje ;p

Najwyżej miał rację, bo post został usunięty :P

Lee,no i teraz moje wypocijny czesciowo stracily sens.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Maj 2008, 22:40 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Furious napisał(a):
CvX! napisał(a):

i to jest bardzo trafna uwaga, ktora zreszta napisalem juz i tak wczesniej (podczas wczesniejszego meczu - na respie trooperow) pewnemu delikwentowi, po tym jak okreslil nasz soc jako "zlodziejski" ...

OK!!!!!!! wiadomo ze chodzi o mnie... jesli wedlug was strzelanie do "mojego" moba ktory atakuje mnie kiedy ja sie fapuje a wy mi go zabieracie jest ok wobec mnie to macie cos nie tak z glowa... :P

trzeba patrzec na co sie strzela bez wzgledu na to kto kolo was poluje... i nie ma sie co unosic duma, kill steal dla mnie jest jednoznaczny...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2008, 20:55 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
w WoFie chodzi chyba o team a nie o jednostki ....

idac twoim tokiem rozumowania powinienem teraz ***** polowe osob z tego forum bioracych udzial w WoFie

ale nie zrobie tego, bo mam wszystko tak jak trzeba z glowa

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2008, 21:35 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Furious napisał(a):

idac twoim tokiem rozumowania powinienem teraz ***** polowe osob z tego forum bioracych udzial w WoFie

Czyli uwazarz ze podczas Wofa mozna krasc moby od tak sobie?
a co to za roznica czy jest wof czy nie, Kill steal to jest kill steal

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2008, 21:55 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 88
Courtney napisał(a):
Furious napisał(a):

Czyli uwazarz ze podczas Wofa mozna krasc moby od tak sobie?
a co to za roznica czy jest wof czy nie, Kill steal to jest kill steal

Różnica jest zasadnicza - skoro liczy się wynik grupy a nie danej jednostki. Jasna sprawa, że idzie o pedy, które tracisz w takim wypadku ale sama zasada tego turnieju, jak i całej gry, raczej nie zakłada "oszczędzania". Nie wydaje mi się, by ten turniej można było traktować jak każde inne polowanko na własną rękę.
Btw, Słownik się o Ciebie pytał :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2008, 23:19 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
spoko ja rozumiem o co chodzi, tylko nie odpuszcze jak ktos mi bezczelnie zaczyna strzelac w moba ktory stoji kolo mnie i mnie atakuje, co innego jakbym robil mob traina, ale nic z tych rzeczy, a takie tlumaczenie sie ze wof jest to troche dziecinne lol
aha grupa sklada sie z jednostek nie?

a jesli nie dociera to do was to mam tylko nadzieje ze spotkamy sie kiedys na polowaniu, zobaczycie jak to milo jak ktos podchodzi ktos z lepsza giwera albo w wiecej osob i pod... potwory.

a zreszta, pogracie troche dluzej w ta gre to zrozumiecie ze istnieja tutaj zachowania ktorych sie nie toleruje

regards

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2008, 23:51 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
duchu, miales zamknac ten temat :/

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Maj 2008, 08:03 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: BaBeL BaBeL kamil
A ja powiem krotko,
Jesli naWoF chcesz wyjsc na plus to chyba tego nie osiagniesz. A tak jak pisali to ludzie wczesniej.. Liczy sie wynik grupy a nie jednostki! Ale widac tego nie kumasz i chcesz za wszelka cene za duzo nie stracic. Wedlug mnie myslac tylko o sobie w WoF'ie powinno cie nie byc!
To tylko moje zdanie.
btw. Nie gram w EU jakies 8miesiecy ale dokladnie wiem jak bylo to rok temu. Sukces jednostki gucio sie liczy^^
A co do lotow w WoF to od zawsze byl z tym problem :D

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości

Panel
Skocz do: