Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Kwi 2008, 10:32 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 0
Society: FoFW
Simon|MindArk napisał(a):
Dancing event.

This time we will host a dancing event. Everyone can join. It is for free too!

When: Friday 11/4 2008, 14:00 Mindark Time (Press U in game).
Where: At Billys Spaceship Afterworld.

Rules
We will meet at Billys Spaceship Afterworld. Each competitor will be given 10-30 seconds (depending on the amount of competitors) to show what they´ve got. We guides tell when to start and when to stop. The dancer gets in the Octagon and the dance starts at our signal. Creativity is encouraged and you are allowed to use all dances, emotes and any type of equipment. The chat will not be used by the dancer. In the end there will be a prize ceremony.

The Voting
When everybody´ve done their dance the competitors will be able to vote for two other competitors. This is done in private chat with Simon the Guide or Emma the Guide. You are anonymous as you vote.

The Jury
We guides will appoint the three most skilled dancers and this will be taken under concideration when counting the votes. The votes + the opinion of the jury will designate the winners.

Registration
Talk with Simon the Guide or Emma the Guide in game or post a private message to Simon the Guide here at EntropiaForum. Registration is free.

Kiedy: Piątek 11Kwiecień2008 o 16:00 naszego czasu (14:00 czasu MA)
Gdzie: Billys Spaceship Afterworld

Zasady: Spotkanie w Billys - każdy konkursowicz dostanie 10-30 sekund (zależnie od ilości biorących udział) aby się zaprezentować. Tancerz/ka wchodzi do oktagonu i zaczyna pokaz na sygnał. Kreatywność jest mile widziana oraz mamy możliwość użycia wszystkich tańców, emotów oraz dowolnego ekwipunku. Tancerz nie może używać czatu. Na sam koniec odbędzie się ceremonia rozdania nagród.

Głosowanie: Każdy z biorących udział będzie głosował na dwóch swoich konkurentów poprzez private chat z Emmą lub Simon (avki MA). Głosy pozostaną anonimowe.

Werdykt: Doradcy (Emma i Simon) wyznaczą trzech najlepszych tancerzy biorąc pod uwagę wyniki głosowania oraz własne uznanie.

Rejestracja: Poprzez rozmowę z Emmą lub Simon w grze (do odnalezienia w obszarze przylotów w PA) lub poprzez PM na Entropia Forum. Rejestracja jest darmowa.

Źródło

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Kwi 2008, 13:02 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
You Can Dance normalnie :D

No wreszcie jakis event dla kazdego... chociaz ubery maja najladniejsze ciuchy i fajne itemki do trzymania w Å‚apie... no i duzo znajomych ktorzy moga glosowac :P

No ale nic, +rep dla MA.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Kwi 2008, 13:51 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Myślę ze tu raczej inwencja zagra główne skrzypce - nie koniecznie drogi ciuch czy sprzęt.
Głosować mogą tylko biorący udział - nie widzowie, a końcowy werdykt nalezy do Emmy i Simon.
Znając Emmę - ubery będą raczej niedoceniani :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Kwi 2008, 15:59 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
najgłupszy event jaki kiedykolwiek widziałem, - rep dla MA

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Kwi 2008, 21:06 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Courtney napisał(a):
najgłupszy event jaki kiedykolwiek widziałem, - rep dla MA

Malkontent :>

A event to raczej nie jest bezposrednio pomysl MA,tylko Emmy i Simona. Jak ktos czyta EF to wie,ze kiedys juz robili event ''tylko dla noobkow'' (zeby wziac w nim udzial trzeba bylo miec ponizej 20 agility). Wszyscy chwalili i pomysl,i wykonanie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Kwi 2008, 08:06 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
ja powiem tylko tyle, dlaczego kurde oni wszystkie eventy robia w czasie gdy jestem w robocie, za to MA ma u mnie -rep, ale +rep za to ze cos robia :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Kwi 2008, 08:37 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
No cóż - może dlatego że oni też są wtedy w robocie, żeby coś zrobić?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Kwi 2008, 14:11 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 119
Society: brak informacji O_o
Nick w grze: Ann
...a co bedzie jak jakis uber wpadnie do tego ringu i powystrzela wszytkich :D ???

. . . i tym uberem bede ja na przyklad.. hiehie

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości

Panel
Skocz do: