Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2008, 15:51 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 0
Witam, chciałbym zaprosić wszystkich na mój pierwszy konkurs, z okazji zmiany przeze mnie specjalności studiów 8) Z "Turystyki i hotelarstwa" na "Ekonomikę i zarządzanie przedsiębiorstwem" (przypominam, że studiuję ekonomię na US).

Zasady są bardzo proste: należy odpowiedzieć na poniższe pytania - osoba, która najszybciej zamieści w tym temacie poprawne odpowiedzi wygrywa.

Nagroda: stworzony przeze mnie obrazek Waszego avatara, wystylizowanego na Ubera. Zostanie on wykonany inną, bardziej elegancką techniką (coś a'la prawdziwy obraz), niż moje poprzednie projekty. UWAGA! Nie stworzę, drugiego takiego obrazu na zamówienie! Aby go otrzymać należy wygrać w tym konkursie.

Pytania konkursowe:
1. Kto jest na poniższym zdjęciu? (należy podać POPRAWNE imię i nazwisko)
[center]Image[/center]
2. W jakim polskim filmie (komedii), ta postać była nazywana "klasykiem biznesu"? (należy podać POPRAWNY tytuł)
3. Jaka była najważniejsza nagroda, jaką owy mężczyzna został uhonorowany?
4. Jaką szkołę ekonomiczną stworzył (nie w sensie budynku, tylko działu ekonomii)?

To tyle. Życzę powodzenia.

Pozdrawiam.

UWAGA! Jedna osoba, może napisać jednego posta.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2008, 16:12 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 120
Society: The Firm
1. Milton Friedman
2. przez wielu jest nazywany klasykiem biznesu, w jakim filmie nie wiem :) EDIT
3. Nobel w dziedzinie ekonomii 1976
4. Monetaryzm

EDIT punkt 2: Już wiem:"Pieniądze to nie wszystko" :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2008, 16:33 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 0
Gratulację, muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się, aż tak szybkiej odpowiedzi. Przyślij mi na pma screeny swojej postaci od przodu, boku i z tyłu, bez nakrycia głowy/maski.

Pozdrawiam.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: